18 Eyl 2008

Aferin Çaylak! Belinzio 3-Galatasaray 4


Çaylak maçtan önce elememiz için avantajlı bir skorla dönmemiz lazım dedi. Dediğini de yaptı hatta bir gol daha yese olurdu. Şimdi avantaj bizde. %60 top bizde, nerdeyse tak kale maç 3-4 bitti. Rakip 10 kişi olsun farketmez 8 kişi de kalsa aynı oyunu oynayacak. Ben yazıyı yazmaya başladığımda durum 3- 3 dü. Bu adam puan hesabını bilmiyor amacı sadece turu geçmek.

Lincoln eğrisi doğrusuna gelip ilk 11 oynadı. Demek sakatlar olsa yedek olacaktı. Lincoln gibi bir ustayı oynatamayan hocaya hoca denirmi. Lanetli mevkimiz sağ bekte bu kez Serkan Kurtuluş vardı. Eğer ortalama oyunu buysa son maçını oynadı. Bekleyecek nasıl olsa bu sağlık ekibi varken sakat futbolcumuz eksik olmaz yeniden sıra gelir.

Baros ben golcüyüm diye imza attı. O ne kafaydı be usta. Kewell golde büyük vurdu. Lincoln gol atamasa yazık olacaktı. Meira Popescu'yu tekrar aramıza getirdi. Fakat Ayıboğan Servet, rakip kalenin 6 pasında eli ayağına dolaştı. Ne işin var kardeşim oralarda, sendeki kabiliyet sınırlı. Çık kafaya savaş, daya götünü adamı geçirme. Niye vurdurdun kafayı.
Kaleci isterse her maç yesin 3 tane. Topu oyuna sokması oyunu okuması bir büyük kaleci özelliği. Yediği toplarda hiç şansı yoktu. Kurtarılamaz noktalara gitti.

Yaser Yıldız 6 ay önce Kartal'da balıkçıların karşısındaki Karadeniz pidecisinde pidesini yeyip maça çıkıyordu. Akşam eve gidip, Lincoln'ü, Kewell'i, Baros'u seyrediyordu. Çocuk aynı takımda olduğuna inanamıyor. Baros yerine asisti Aydın yapsa kesin atardı.

Eskiden büyük takımlar geldiğinde ilk maçta fazla kasmazlardı. Berabere bile kalıp dönerlerdi. Fark atsa kendi sahasındaki maça kimse gelmez hesabı avans verirlerdi. Ben de kendi payıma birazda Ali Sami Yen'e bıraksınlar istedim. Zevki çıksın maçın. Nonda ruhsuz oynuyor, ofsaytı bilmiyor, tamamen iç güdüyle pozisyon alıyor. Ben beğenmiyorum futbolunu kusuruma bakmayın.

Galatasarayın Arda'lı Lincoln'lü Baros'lu Kewell'i forvetinin tadına doyunm olmayacak.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Nonda dün formsuzdu ama tartışılmaz be abi.herif bariz üstdüzey forvet.

Adsız dedi ki...

Lincoln usta falan değil. Feldkamp ta oynatamıyordu. Forma vermek oynatabilmek demek değil. Lincoln'un maça damgasını vurduğu 2maç söyleyin 2 sezondur dişimi kırayım. Ben size döküldüğü 10 maç sayablirim.

Formsuz olursa kulübede beklemesi lazım. Belki ders olur.

Nazmi Hasdemir dedi ki...

kocaelispor maçı kardeş en son maç