26 Tem 2008

Cehennem Hazır


Transfer haberlerini Yalan Borsasından öğreniyoruz. Kontratı biten bütün isimler banko yazılmış. Bitmek üzere olanlarda plase. O yüzden başka kaynaklarla ilgilenemedik. Kewell ve Meira transferlerini çok şükür bilen gazete çıkmadı. Sadece Fotomaç, son saniyede sanki Meria ismine değinmiş gibi. Şimdi istermisin biz bildik desinler.

Neyse biz işin Galatasaray tarafına bakalım. Uzayan kol bizden olsun. 2000 senesinin Galatasaray'ı izlenecek bu yıl. Takımda bir Hagi olması gerekiyordu. Bu yıl Hagi'liği Lincoln yapacak. Kendisinin unutulmaz bir sezon geçireceğinden eminim. Lige, hakemlere, kazmalara alışan Lincoln ilk maçtan itibaren sazı alır. Meira Popescu'luk yapar. Tekniği, uzun boyu geride güvence ilerde kabus olur. En az 5 gol atar görürsünüz. Sağda hatırı sayılır Okan, Davala mevcut. Uğur Uçar sakatlanmasaydı, Milli takımdan daha bir büyümüş, güçlenmiş, tecrübelenmiş dönecekti. Barış, Sabri hazır. Aydın'a en kısa zamanda ilk 11 yazıyorum. Solda Balta'yı kimse kesemez. Yazık olacak Volkan'a. Hasan Şaş, Arda.

Kewell, Karan, Nonda takım hazır. Bir kişi eksik. Taffarel kaldı gelmeyen. Topu elle oyuna sokacak, güven verecek, Kendisine gelen topu taca atmayacak. Aykut Taffarel'lik yapacaksa sorun yok. Geçen yılda kaldıysa Gamlu Baykuş tribünlerde rahat değil haberiniz ola.
Takımı ve rakibimizi bekliyoruz. Cehennemden haber var.

1 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

Sevgili nazmi abi güzel yazmışsında medyada galatasaray'ı inceleyen kişilerce lincoln yine aynı hamam aynı tas deniyor eğer medyanın bok atması değilse.. Ha umarım herkes yanılırda bu adam bize hagi'yi aratmasa bile o klas futbolcu ve skoru değiştirecek oyuncu olduğunu bi nebze olsun yansıtır.