29 May 2008

Bizde Yokuz Yıldıray, Bizde Yokuz Halil

Piskopattan beklenen açıklama geldi. Ben Ayhan'ı bekliyordum herkes gibi. Olmaz, bekleneni yaparsa olmaz. Öyle bir şey yapmalı ki gündem hep onu konuşsun. Tek bir felsefesi var, siz anlamazsınız. Yıldıray Baştürk gibi adamın var, oynatmayacaksın. Gerekçeye bakın, çok iyi futbolcuymuş yedekte bekletmek onurunu kırarmış bu yüzden kapı dışarı etmiş. Bir tek o bilir, Stutgart'ta banko oynayan adamı yedek bile oynatmaz. Yıldıray Baştürk varken Marco Arello'yu oynatan kafatasçının, kafasını araştırmak lazım. Halil Altıntop'u transfer edebilecek takımımız yok. Yani Halil Terim'e göre Semih'ten kötü futbolcu. Bundesliga'da Shalke'de banko oyna Semih'e maymunluk yap. Ne büyük onur kırıcılık, ne moralsizlik. Operasyonun bir ayağı daha var. Hamit'i de yemek. Hamit ikizi gitti diye muhtemel, doğal en insancıl tepikisini verecek, oynarsa kötü oynayacak. İmparator'un müritlerinden Sabri parsayı toplayacak. Yıldıray, Terim varsa bir daha ben yokum demiş. Meraklanmayın çocuklar, turnuva biter bitmez futbol çöplüğünde adı lanetle anılacak. Size söz o varsa bende yokum.
Bu kada kolaymı ya, başında kimse yokmu. Bu iş kumar işimi. Ben yaparım, iyi olanı değil istediğimi oynatırım diyor. Daha ne kadar beklenecek, kupayı alıp gelebilecek takım varken, ulusun çoğunun bu yaratık, bu bela yüzünden tutmadığı, yenilmesini istediği bir takım turnuvada mücadele verecek. Başarılı olma ihtimali yok.
Halil Altıntop'u atıp Semih'i bırakıyor. Niye çünkü Semih'in sahibi milyonlarca taraftar var. Atamaz, Halil'i atarsa bizden başka kimsenin tepkisini çekmez.
Ben Aziz Yıldırım olsam, Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ü Fener'e alır Terimin devam etmesini sağlarım. Göreyim Adana'nın sanat okulundan mezun olamayıp, Türkiye'nin başına bela olabilen delikanlısını. Almasın, oynatmasın o zaman da çocukları erkekse.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Nazmi abi bişey merak ediyorum; dünyada birtakımı 4 sene üst üste şampiyon yapıp ve de uefa kupasını kazandırıp da o takım taraftarlarının bir kısmının da olsa nefret ettiği başka bir hoca varmıdır acaba ya.
Not: Abi lütfen o adamın resimlerini de koyma ya...
Saygılar
Bülent

Nazmi Hasdemir dedi ki...

ayrıca 13 sene kaptanlığını yaptığı taklımın

Nazmi Hasdemir dedi ki...

ayrıca 13 sene kaptanlığını yaptığı taklımın