9 Nis 2008

Mayıs Ayların Gülüdür


Bu sabah yağmur var İstanbul'da. Şanlı, şerefli ezilmeden elenişin hüzünlü sabahı. Herkes Fenerlimi olacak bilinmez ama Polianna yaşasa kesin Fener'li olurdu. Ne çok mutlu olma kapıları varmış, daha dün Chelsea'nın patronunu yağmalamaya gidenler dönerken bir sonraki senenin Şampiyonlar Ligi hesabını yapmaya başlamışlar.


Mayıs'ta maça çıkmak nedir bilirmisiniz siz. Siz hiç Avrupa'nın herhangi bir şehrinde Şampiyonluk Turuna çıktınızmı. Unutturmaya çalıştığınız takım kupayla dönerken siz daha yola bile çıkmamıştınız. Avrupa'da destan yazıldı diye yutturmaya çalışıyorlar, kimi yendiniz de Avrupa'da destan oldunuz. Ha ,İstanbul'da Volkanın yıldızlaştığı maçlarda yazılan hikayelere destan adını veriyorsanız başka.


Fenerbahçe'li Türk oyuncular kendilerini aşağılayan hocalarını ne yaparlar bilemeyiz. Bizi ilgilendirmiyor. Yabancı oyuncu kısıtlaması yüzündenmiş elenmeleri. Bugün le beraber 4 takım elenecek acaba elenen takımlarda Türk oyuncumu var.


Bu kadar şımarmanın cezası budur, yat kalk dua et son yılların en kötü takımıyla oynadın. Şanlı tarihinize geçirin Nisan'da elendiniz. Şimdi sıraya girerler başarınızı yazmak için.


Ama birde Mayıs var be Fener'li dostlar. Mayıs'ta top oynamak vardı Avrupa'da. O ne büyük bir zevk, heyecan, gurur ve onurdur anlatamam. Anlayamazsında zaten.


Mayıs ayların gülüdür, hele birde 17'si

Hiç yorum yok: