12 Nis 2008

Arda Boyları; Galatasaray 1- Trabzonspor 0


Takım Galatasaray, saf kan Türk, forma parçalı, tribünler tıklım tıklım. Futbolcu devriminin 2. maçı. Hocanın rolünün hiç önemli olmadığının darbesinin ertesi maç. Kalli olsa bu oyunla , o kısmetle 5 tane atardı. Ayhan yönetti takımı, muhteşem oynadı. Sol taraf Arda Boylarıydı. Aman bre deryalar, kim bilir kaç Galatasaray'lı ben demedimmi dedi. Gol atacağını sanki hepimiz biliyorduk.


Bu maçta Dgitürk'e, maçı anlatan adama ettiğim küfürü duysalar beni ömür boyu maça sokmazlardı. Biliyorum Ali Sami Yen yıkılıyordu, bir kere bile göstermediler. Hangi teknikle sesi kısabiliyorlar anlayamıyorum. Sanki 5 kişi bağırıyor gibi yapmışlar. Spiker ah bir Trabzon gol atsada kıçımı yırtsam diye bekledi. Kabak gibi ofsayta, değildir yorumu yaptı. Galatasaray adına yorum yapan Hakan Ünsal'a neden bir idareci tokadı basmaz. 60. dakikadan sonra Galatasaray yorulur, tabzona avantaj olur diye kustu.


Bu galibiyet bütün Galatasaray'lılara armağan olsun. Onun dışında kalan satılmış Galatasaray'lılar(Hakan Ünsal, Bülent Tulun Ayhan Akbin, Aziz Üstel.... gibiler), İttihat ve Terakkici yalama (Osman Tanburacı) dahil, Digitürke, spikere, düşmesini bekleyenlere gitsin.


Haftaya 80.000 kişi takımı almaya gidiyoruz, sonrası kolay. Analar ne takım ne taraftar doğururmuş dosta düşmana göstereceğiz. Helal olsun.

Hiç yorum yok: