15 Nis 2008

Karabükspor'lu Küçük! Hakan


Abisi, büyüğü hala oynuyor. Son düzlükte aldı takımı omuzuna zor yollardan geçiriyor. Her Galatasaray'lı saygıyla alıyor adını ağzına. Adına tribün şarkıları besteleniyor. Bu büyük sevgiye oda gereken karşılığı veriyor. Ciğeri parçalanırcasına koşuyor. Kimbilir ne harukuladedir milyonlarca taraftar tarafından sevilmek. Büyük Galatasaray'da oynamaya başladığında doğanlar bugün tribünlerde ''Kral Hakan Şükür'' diye yeri göğü inletiyorlar. Sakaryaspor'lu Büyük Hakan hep Büyük kaladursun, Karabükspor'lu Küçük Hakan için en fazla yapılan ''buraya buraya Hakan Ünsal buraya'' tezahüratlarını aynı taraftar haram ediyor. Hepimiz farkındayız, açın sporyazarları.com sitesini orada bütün yazarların yazdığı yazılar var. Üşenmeden okuyun berabere kalmış Fenerbahçe için bir tane olumsuz not yazan yazar varmı. Açın yine okuyun Trabzonspor'u yenmiş Galatasaray için olumlu yazı yazan varmı. Kimse üzülmesin, boşuna sinirlenmesin spor yazarlarının belkide en iyisi, kardeşim, arkadaşım Altan Tanrıkulu'dur. Kaç kere tartıştım kendisiyle, aksi olsa ekmek yiyemezsin. Televizyon makinasına bakanların çoğu Fener'li, Fotomaç, Fanatik gibi gazetelerin okuyucusunun çoğu Fenerli, elbet o formatta yayın yapılacak. Galatasaray konuşulacağı zaman bir Galatasaray'lı kadro lazım.Kimi oynatacaksın o kulvarda. Hem satılmış olacaksın hem Galatasaray'lı. Benim bildiğim Levent Tüzemen, fosil Turgay Şeren birazda Gökmen Özdenak'tan başka bütün Galatasaray yazarları tornadan çıkmış gibidir, hepsi ekmeğini Galatasaray'ın açığını yakalamaktan kazanmaktadır. Önemli değildir, varsın olsunlar.

Fakat daha dün sol kanatta topla yürürken bizleri ayağa kaldırmış, gol ortaları yapmış, Galatasaray gol attığında sevinmiş Hakan Ünsal'ın satılmışlığı koyuyor adama. Ne yapalım her şeyden ders alınacak. Son dersimizde, büyüklüğü Şükür'den, küçüklüğü Ünsal'dan öğrendik. Devam et yorumlarına Küçük, 90 yaşınada gelsen ki-çok rahat gelirsin bu yavşaklığınla- daima küçük kalacaksın.

1 yorum:

sembolist dedi ki...

Bu akşam ve 2 senedr Hakan ünsalı görünce midem bulanyor.. Ve içimdeki hayal kırıklığını anlatmak için,sizin Hakan ünsalla ilgli yorumunuza özelllkle baktım ve yanılmadığımı farkettim.Resmen satılmış,tetikçi yazarın nasıl olması gerektğini güzel bir şeklde oynuyor Hakan ünsal. Bence bu adam galatasaraylı falan değil.. Azizenin paralı yazarı.. Ve Bülent Tulun da ağababası.. yazık ya..