18 Nis 2008

Temel Spor Yazarı Olmuş


Temel, Fadimeye yazdığı mektubun sonuna eklemiş.'' Mektupla beraber sana para gönderecektim, ama zarfı kapatmışım bir dahaki mektupta gönderirim''.


Okuduğumuzdan değil, yanlış anlaşılmasın. Spor yazarları(ne demekse) ne yazmış diye konumuz gereği göz gezdiriyoruz. Gazete Vakit, yazar Sami Özey, adını ilk defa duyuyorum. Destan yazmış, dağları bekleyen korkuya destek için. Adnan Polat meğerse yeni hocayla anlaşmış ama bu hocayla maça çıkacağına daha kolay yol izlemiş. Abdullah Avcı'nın kafasını karıştırmak işine gelmiş, seneye belki Galatasaray'a gelirim umudundaki hoca , futbolculara emir verir yenilin diye. Yalancıktan teklif etmiş ki umudu artsın bizi yenmesin diye. Bir sürü buraya yazıpta sizin midenizi bulandırmayacağım şey doldurup para almış yazdığı yazıdan. Konu bu değil, bunları herkes yazdı, 2 gün daha yazacaklar. Bir yalama daha yazsa ne yazar. Bizim yazmamıza sebeb ise yazısının sonuna düştüğü not.
''Biz bu yazıyı yayınlamak için gönderdiğimizde Abdullah Avcı'nın 1 yıl daha sözleşmesinin uzatıldığını öğrendik.'' Zarfı kapatmıştık yani. Temel yetiş saat 12 yi geçmeden bitir yazını.

1 yorum:

scapula dedi ki...

Nazmi Abi, şu ana kadarki en güzel yazılardan biri olmuş. Çok güldüm, ellerin dert görmesin..