15 Nis 2008

Ben Demedimmiciler; Galatasaray 1-Gençlerbirliği 1


Yarın ne yazacaklar bizim satılmışlar, ben yazayım onlardan önce. Yenilmesini elenmesini dört gözle bekleyenler gözünüz aydın, siz demiştiniz. Futbolcuya dayalı sistemmi olurdu. Futbolcunun demesiyle Hocamı kovulurdu. Servet oyundan çıkarmıydı, Ümit Karan yedekte başlarmıydı, Kallinin gözdesi Barış neden oynatılmazdı. Cevattan hocamı olurdu (burası doğru,olmaz) koskoca Galatasaray'ın B planı olmazmıydı(A planı bile yok aslında) Hakan Şükür her maç oynarmı, Fetullah Hoca sarmalına sarmalanmıştı takım. Sabri devamlı Hakan'a şişiriyordu. Nonda'ya neden kimse pas vermiyordu. O golde yenirmiydi.


Aslında hiçbiri değil, maç angarya. Elesen hatta kupayı alsan ne olacak. Bırak Anadolu takımı kupa galibi olarak taçlansın. Kupanın tek bir motivasyonu vardır bütün takımlar için, o da Fener'e aldırmamaktır. Türkiye Kupasının tek eğlencesi budur. Fener elenince bırakacaksın iddiayı. Kasmaya gerek yok, üzülmeye de.


Maçın en güzel hatırası tribün tezahüratı olmuştur. Yünetim, taraftar, futbolcu bir bütünlük sağlamıştır. Şimdi, hemen yapılması gereken şey Yönetimin pazar günkü maça gaz vermesidir. Ne yapılacak, yapılacak it dağının tepesine taşınılacak ve takım oradan sağ selamet teslim alınacaktır. Bunu yapabilecek yürek bizde her zaman mevcuttur. Kafanıza takmayın elendik diye. Sen Avrupanın yeni fatihini! çeyrek final çekmiş, şerefle elenmiş takımını eledin.

Hiç yorum yok: