26 Kas 2016

SS Subayları; Galatasaray 3-1 Bursaspor

Aynı gün aynı saatte Galatasaray'ın iki büyük ve önemli maçı var. Sanki basket taraftarı diye ayrı bir taraftar gurubu var da, önem arz etmiyor beyin özürlü kan emici Kravatlı Eşkıyalar için. Bizde Başkan yok, elinizden geleni ardına koymayın, bir dahaki maçı öyle bir ayarlayın ki, Galatasaray Deve Güreşi takımı bile aynı saatte maç yapsın. Denk getiremezseniz şerefsizsiniz, zaten öylesiniz de lafın gelişi. Sizde testis varsa Fenerbahçe- Beşiktaş maçını, Ülker Arena'da EUROLIG maçıyla aynı saatte başlatın da, Aziz Patronunuz sizi olmayan testislerinizden bayrak direğini assın. Hadi TFF asla yapmaz,yapamaz,yaptırmazlar, Peşkeşçi Dursun ve avenesi, FIBA'ya, Barca yönetimine rica etse maçı önce başlatabilirdi. Eminim istemedi, bunlar hain ama Dünya'nın en akıllı insanları. Maça 40.000 kişi gelse, yani bedava kart verdiklerinin dışındaki yığınlar tribünde olsa olası bir beraberlikte Arena'nın bayrak direklerine testislerinden asılacaklarını en iyi onlar biliyor.


Bursa maçının çok kolay geçeceğini tahmin etmiştim. 3 maçta 1 puan alırız diyordum. Satış, peşkeş bitti, Galatasaray'ı daha fazla tepede tutmanın alemi yoktu, Fener maçı her halükarda kaybedilecekti, Başakşehir'in yeneceğini düşenemediler, narkozu fazla verdiler, bu maç uyandıracaklar demiştim. Burada yanılmışım, demektir ki ölümüzden bile korkuyorlar, farkı daha fazla açtırmak için EUC Hakemleri görevini başarıyla sürdürecekmiş. Bir başka nedenim Sneijder'in hafta arası amelelere bir cevap verme mecburiyetine inancımdı. Battala daha iyiymiş, bırakın Dereköy'ün ötesini, Bursa'da bile anket yap, Sneijder'i tanıyan daha fazla insan çıkar. Cahilliğime verin ben bile yolda görsem tanımam. Yenildikçe dut gibi silkeleniyor Çaylak JOR, bazen hakemler de yardım ediyor. Sol yanımızdaki çöplük Carole   oynayamayacaktı. Sol tarafımızdan bir kanat beki ataklara katılacaktı. De Jong insan yiyici ilk 11 e yerleşmiş, belli ki çok acıkmıştı. Serdar Aziz kolay kolay kafa gölü yedirmezdi, o da beklenen yenilgiler olmasa hala tribünde taraftarla selfi çektiriyor olacaktı.

Bir de tabi ki en büyük hasletimize güvenmiş, büyük takım refleksini bu maç göstereceğine emindik. Aslan yara aldı diye uluyan çakallarla savaşmaktı Galatasaray Tarihi dediğimiz şey.

Basket maçına giden 12.000 kişiyi saymazsak, bir önceki maça göre 16.000 kişi eksiktik. Aslında eksiğimiz 20.000 den fazla. Fener maçını kazanmış, Basket maçının saati değişik olsa, maçı 50.000 kişi seyrederdi. Görünmeyen bir kayıp var. Bu konuya önce değindim, taraftar ligin son maçlarında olması gereken forma, ilk maçlarda girdi, her maç dayanamaz dedim. SS Subaylarından kurtulduğumuz zaman oluşacak taraftar ortalaması 40.000 in altına düşmez. SS Subaylarından az sonra tekmil alacağım.

Maçın hakemine hayran kaldım, ben görevini yapan, Takiye yapmayan, sonuç ne olursa olsun ideallerinden vazgeçmeyen insanlara saygım sonsuz. Şerefsizsen, açık açık şerefsizim diyeceksin kardeşim. Yarım metre ofsaytı görmemiş, 2 penaltı vermemiş, vermeyecek tabi. Ben hakem olsam her maç Galatasaray'dan bir kişi atarım. Delikanlı gibi konuş sen hakem olsan senin hatanla Galatasaray 1 puan bile kazansa ne yaparsın. Hala öğrenemediysen bu son hatırlatmam olacak. Türkiye'de lig, bütün kurum kuruluşları ve 17 takımın de fakto imzaladığı beyannemeyle Galatasaray Şampiyon olmayacak diya anlaştığı, kurguladığı, yürürlüğe koydukları soytarılıktır. Sen Şampiyon oluyorsan Büyük Taraftarın ve direnişi sürdüren, ben yenilmem diyen bir kaç futbolcun sayesindedir.

Hakemler özellikle maçların başında bariz hata yapıp bizi yenik duruma düşürdüklerinde garip bir haz duyuyorum. Hem tezlerimin doğruluğuna hem de takımın direniş refleksi göstereceğine memnun oluyorum. Bir de öğüdüm olacak size, Yarım metre ofsaytı gördüğü halde çalmayan hakeme küfür etmeyin, o görevini yaptı, sen 5 metre ofsayt hattını ihlal eden Sabri'yi döv 24 saat. Langırtın savunma milindeki futbolcu bile değil.Golün dışında 2 defa daha mil dışı kaldı, kıl payı ofsayttı, eğer hakem  daha önce hata yapmamış olsa o ofsaytları görmeyecekti.

S1 Subayı Sabri Sarığlu. keşke boyu 10 cm daha uzun olsaymış, çok iyi kalecidir muhtemelen Galatasaray kalecisi olurdu. Öneriyorum Cenk Gönen'e boşuna para ödenmesin. Sabri yedek kaleci olsun. Futbolunen kolay iki aksiyonu var, ofsayt ve taç atışı. Bu ikisini beceremeyen biri neden yıllardır sağ bekte bertaraf edilemeyecek şekilde taraftarın burnundan getirir. Bu hafta sonu kafanızı fazla şişireceğim.  Sağ tarafta bir öcü istihdam ediyoruz. Hiç bir kanat oyuncusu sağda oynamak istemiyor. Bruma'nın sürgüne gitmesinin sebebi de buydu. Aynı futbolunu oynuyordu, ısrarla sağ tarafta oynattılar, canından bezdirdiler. Yasin'i sağ tarafa gönderdiklerinde bir yolunu bulup Sabri'den vebalı gibi kaçıyor. Sokak futbolunun değişmez kuralı vardır, kötü oynayan sağ beke geçer. Sabri ya topun sahibi, ya takımın sahibinin torunu. Araştırıp bulacağım, Ali Sami Bey'le bir akrabalığı çıkarsa amma gülerim.

S2 Subayı Selçuk İnan. Maçın en çok pas veren oyuncusuymuş, Galatasaray'ın en çok pas yapan takım olmasının sebebi de Selçuk'muş. Artık eminim aldığı paranın bir bölümünü lağım spor medyasına yediriyor. Sadece dünkü maç değil, son 2 sezondur, sadece Galatasaray'ın değil ligin banko futbolcularının en kötüsü Selçuk İnan'dır. İyi oynadı diye yutturdukları da Galatasaray kadrosunu yapanlar, bu kadrodan nemalananlar, Şebeke'nin, futbolumuzun Global Kraliyet Kardinalizminin, Galatasaray'lı baronlarıdır. Galatasaray kötü futbol oynasın diye beslenen ajandır.

Hakemin attığı, 2 golümüzü doksandan çıkardığı dakikalardan sonra Sneijder'in şişen damarını yakından gösterdi kameralar. Sağ taraftan, Sabri'den canını kurtarıp kaçanların muhteşem bir Barca kombinesini izledik. Yasin'in Sneijder'le ver kaçında büyük usta, Yasin'e değil de diğer ustaya gönderdi öldürücü pası. Podolski'nin tıklaması, Yasin'in kıl payı ofsaytta olmadığı nokta ve anda muhteşem bir gol vuruşu yapmasıyla bir takım golü izledik. Sonrasında Podolski'yle dövmeye başladık Ramiz Köfte'yi. Sneijder gol atmıyor be yaaaa diye böğüren Galatasaray'lıları da fazla bekletmek olmazdı. 80 metreyi 3 pasla geçip Eren'le fişi çekip maçı bitirdik.

Galatasaray'ın başkanı, hocası, koruyucusu yok. Galatasaray'ın Büyük Galatasaray Taraftarından ve direnişi sürdüren bir kaç futbolcusundan başka kimsesi yok, gerekmiyor da. Yeter mi yetmez mi göreceğiz. Biz Galatasaray'ı Şampiyon olsun diye sevmedik.

Hiç yorum yok: