21 Kas 2016

Yenilsen de Yensen de; Fenerbahçe+Cüneyt Çakır 2-0 Galatasaray



Kafadan yazalım,futbol tarihinin görüp görebileceği en kötü takımına  pozisyon vermeden şut çektirmeden, korner attırmadan 2-0 yenildik.Bin hokkabaz bir araya gelse yapamaz, Allaha Şükür metafiziğe inancımız sıfır, zerre kadar inansak maçı Yüce Gök'ün kazandığına iman etmemiz gerekecek.

İyi oynayan var mı? peki kötü oynayan? Bir illüzyonla açıklanabilir. 2 defa topla buluşan RVP 2 gol attı. Dünya El Sikko'su olması gereken skorla bitirildi. Maçı Cüneyt Çakır'a tahvil eden Galatasaraylı gözüme görünmesin. Haftalar boyunca yazdık, hakemi de yenemiyorsan belanı bulacaksın.

3 maça 1 puan vermiştik, 2 de 0 çektik. 1 puanı da almamız mucizelere kaldı, ne yazık ki dükkanı kapadık. Hepimize geçmiş olsun önümüzdeki sezona bakalım.

Ne demişiz, kötü maç olur, çok sarı kart çıkartır, penaltı çalar, Cüneyt Çakır'ın yönettiği büyük maçın iyi maç olması ihtimali yoktur. Tabi ki Fenerbahçeli bizim gibi düşünmeyecek, 2-0 ın keyfini çıkaracak. Çıkarsın, hakkıdır, küçük takımın büyük takıma zaferidir, kutlu olsun.

Biz neden kaybettik? Carole; Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü sol beki, Çağlar Birinci'den daha kötü. Tiksiniyorum, bu maç özelinde değil, bütün oynadığı maçlar genelinde olduğuna yazılarım şahittir. Oynatan hocaların ta amk.

Eren Derdiyok; Lukunku, Umut Bulut dahil görüp görebileceğim en kötü santrfordur. Burak Yılmaz'ın taşşağının kılı olamaz, bize müstahak. sezon bitimine kadar 5 gol daha atsın Galatasaraylılığımı askıya alacağım. Israrla oynatan Hoca'nın da ta amk. Çingeneye beylik vermişler. Siktir git amk evladı Mustafa Kapı'ya hoca ol, o da kabul ederse.

Takımın en iyi oyuncuları De Jong, Serdar Aziz'di. Amk çocuğu haftalardır oynatmadın, yenilmedim diye  takımı bozmadın, bu kadar kötü bir takıma şut bile çekemedin, kovulman mı gerek, kaybol, ilk Amsterdam uçağına bin anana avradına sövdürmeden.

Hiç bir şeye yanmadım, 2300 aslan çocuğuma yandığım kadar. Karaborsaya düşmüş, çetelere mecbur kalmış, Galatasaray'ın peşinde biz yenilmeyiz diyen Aslan çocuklara. Alacağınızı Riva'yı, Florya'yı satmakla ödeyemezler., hiç birimiz ödeyemeyiz. 4 yıldızlı atkılarınızı gözlerim yaşla seyrettim, başkaları da seyretti. Bir büyük takım taraftarı olduğunuzu herkes gördü.

17. defa yenemedik. İnanın en kötü Fenerbahçe bu geceki takım dı. Sistem, hakem desteği olmasa en iyi ihtimalle 10. olması geren takıma yenildik. Acı olan da bu, Beşiktaş bu Fenerbahçe'den 10 misli daha büyük top oynadı. Akıl alır gibi değil, golleri çıkar, maçı birine izlet, pozisyon yok, maçın hakkı 0-0, oynayan futbolculara küfür, yöneten hakeme lanet, hocalara sınır dışı.

Maçı kazanan, 0 hata ile yöneten Cüneyt Çakır.
Maçı Kaybeden; JOR acemisi
Maçın adamı; Büyük Galatasaray taraftarı

Hepimize geçmiş olsun, bu takımla buraya kadar gelmemiz bile mucize, Muslera, Bruma harici çöp.

Taraftarla, karaborsacı tribün liderleriyle sucuk yemiş amk amele Başkanı, Biz,Faruk Süren'le puro , Unal Aysal'la şampanya içmişiz kesermi lan, defolun gidin kıravatlı eşkiyalar.

Bu gece formayı koşturanlardan bağımsız, yensen de büyüksün yenilsen de

NOT;

Evi stada yürüme mesafesinde olan bir taraftarın günlük hikayesidir. Deplasman tribünü satışa çıkmadı, blok halinde UltrAslan çetesine 107 lira ana paradan devir edildi. Pazartesi satışa çıktı dendiği anda kapandı. Çetenin, bilgisayardan anlayan elemanları marifetiyle en ucuzu 350 liradan satıldı. Pazartesi kapanmış bitmiş devir edilemeyen deplasman tribünü yerlerinden birini perşembe günü 500 liraya satın aldı. Toplama kampına katılmadan önce nostalji yaptı, Ali Sami Yen sokak'ta takıldı, Orjin'den köfte yedi, biri içti Fenerbahçe'ye sövdü. Maç Arena'daymış gibi Aslantepe'ye gitti. Sucuk ekmek kola verdiler. Faruk Süren'le puro, Ünal Aysal'la şampanya içen taraftardan, Dursun Özbek'le sucuk yiyen taraftara düşüş 2-3 saat sonra sahaya yansıdı. Eboue-Riera beklerinden Sabri- Carole beklerine düşmek gibi bir durumdu. 4 yıldızlı atkı dağıttılar, 50.000 canlının, tv başındaki milyonların gözlerine gözlerine yıldızlı perde indirdi çocuklar. Çeteden bağımsız, belki de dayak yiyerek kendi ceplerinden 4 yıldızlı bez pankartlar hazırladı UNİ, Dursun Özbek'in haberi yoktu, içeri sokamadılar. Beşiktaş maçındaki taraftar motivasyonu, Fener maçında yoktu.Tepelerinde bir vızıltı, ne zaman bağırmaya kalksalar ses artırılarak taraftarın sesi boğduruldu. Oynanan oyun da coşturamadı, tv çekim yerine de uzak olduğundan sönük kaldılar. Maç bitiminde 2 saat bekletildiler, Fenerliler galibiyeti kutlarkan 5 dakikada tahliye edilebilirlerdi, akıl ne gezer. Geldikleri gibi Arena'ya götürüldüler. Yolda şoförlere abi evimiz bu tarafta dur inelim diye yalvarmaları para etmedi. 12 de Aslanlı yola salıverildiler. Metro seferleri son bulmuş, su simit alacak büfe bile yok, açlıktan, susuzluktan, ayazdan, sinirden, Sebo Reis'in cebine 300-400 bin lira indiren Dursun Özbek'in çoktan uyuduğu dakikalarda per perişan oldular. Keçi yolundan Seyrantepe'ye kadar yürüdüler. Minübüsler bile çalışmıyordu. Çocuklar yollarda 5 kişi ortak taksi tutarak evlerine 01 de ancak dönebildi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bi' ağlama amk ya. Manifestolar, nutuklar derken yine gelmiş küçük takım büyük takımı yenmiş diyor. Doğru söyle lan inandın di mi bu sene. Bala göte Sneijder atar bi' tane de koyarız diye. Anca gözün dolar maç öncesi 4 yıldız koreografide. Büyük takım taraftarına bak, 4 yıldıza gözü doluyor. Sanan da 15 şampiyonluk önde sanacak. Neyse seneye yine yazarsın nutuklar, destanlar, alırsınız yine elinize gidersiniz çöplüğünüze..