15 Tem 2009

D Smart'ın Ağzı Kulaklarında


Bütün hakemleri, bütün futbolcuları satın alsan bu şekilde kuramazsın tezgahı. Ülkenin en büyük iki takımı D- Smart'ın kucağına düştü. Sonraki takım Trabzonspor, Şampiyonlar ligine gitmeye kalksa gidemeyecek, 3. takım olarak girmiş dümen suyuna.


Ardından bir de Beşiktaş Dürüllü'lünün kısmetine 3. olurda o da katılırsa sürüye, o zaman D-Smart patronlarının ağzı tam kulaklarında olacak.


Dün gece ne güzeldiler, 3 takımın başkanlarının neşesine diyecek yoktu. Bir şamata, bir şakalaşma, bir kibarlık seyretmeyene anlatamazsın. Arda'dan çıkıyorlar, Emre'yi hatırlıyorlar, okazyon kolluyorlar, Avrupa Ligi'ne kalmanın keyfini çıkarıyorlar. Biz ne halt ettik de ocağınıza düştük diye hayıflanacaklarına, sanki bu ligte oynamak başarıymış gibi kasılıyorlar.


Ben kendi payım Galatasaray'lılık kadar yarın gece oynayacağımız maça Avrupa Kupası maçı demeye utanıyorum. Aklıma gelmiyor desem yalan, hatta ben böyle düşünüyorum da diyebilirsiniz. Bunlar bilerek kaldılar bu lige. Şampiyon olmak, ve kupaya direk katılmak suya düşünce, 2. olmak işlerine gelmedi. Ön elemeyi iki takımda geçemeyecek, daha kafadan sezona eksi gireceklerdi. Geçen yıl, bizim başımıza gelen gibi topal başlayacaktık lige.


Şimdi havalı başlayacaklar, takımları D- Smart'a peşkeş çektikleri için cebelleze dolar indirdiler, takım bile sayılamayacak takımları eleyerek moralli başlayacaklar sezona. Ben bunlar stratejik ortaktır dediğim zaman millet bana kızıyor. Hepsi iş ortağıdır, arkadaştır, iş birlikçidir. Kendi aralarındaki rekabet söz konusu olduğunda kayıkçı kavgası yaparlar ancak ortak çıkarları söz konusu olduğunda dayanışma içindedirler. Tıpkı siyasetçiler gibi.


D-Smart demişken, bugün çarşaf gibi reklamlarını gördünüz mü?


''Artık futbolumuzun yeni düşleri, ulaşılacak yeni hedefleri var. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor daha önce yaşanmamış destanlar için Avrupa Ligi'nde oynayacaklar, yayınları izlemek içinde bize domalacaksınız hhheee hehh heehhee''


Galatasaray'ın aldığı kupalar bir tarafınıza girsin emi şerefsizler. Daha önce yaşanmamışmış, sen yaşamadın tabi kan emici, biz yaşadık o günleri o maçları. Ben de D-Smart yok almayacağım da. Nasıl unutturmaya çalışıyor ibneler, Şampiyonlar Ligi'nin adı değişti, silin eski şampiyonları, Lig'in adı Süper lig oldu eski şampiyonluklar geçerli değil.


Her şey yapılıyorda, şu formaların bir koluna Süper Kupa, bir koluna UEFA Kupası resmini yapıştırıp kan kusturmuyorlar Galatasaray'dan nefret edenlere. Bu kupa bir kere daha alınacaksa, biz alacağız başka yolu yok.

4 yorum:

sembolist dedi ki...

aynen abi ya,UEFA ve Süper Kupa resimlerini formlarda sabtiletşrsek,ve ömür boyu kalsa o resimler.
Sel'çük' Yola gibi ibnelerin zorunu gitsin..

Mario Jardel dedi ki...

uefa kupasına kalmamızla Yine kıraathane yolu gözüktü bizlere.. İğrenç yayıncılık anlayışı, ekranın tamamını kaplayıp maçı içine eden saçma sapan reklamları ile hepimize geçmişler olsun.. Lig tv'yi de sevmem ama bunların yanında nur nimet..

Mario Jardel dedi ki...

bu arada bizim maçı ntv'de veriyormuş.. İşte bu haber iyi oldu.. Her ne kadar kendileri alenen galatasaray'ı çekemediklerini belli etselerde d smart denen illetten geçici bir süre bizleri kurtarmaları mutluluk verici bir haber..

sembolist dedi ki...

Ya ntv resmen GS düşmanı. Kadrounu özellikle buna göre düzenliyor.Rıdvan-Demirkol-Sergen-H.Ünsal.