21 Haz 2009

Müslüm Baba ile Mehmet Topal



Galatasaray’ın milli yıldızı Mehmet Topal, "En büyük isteğim Müslüm Gürses ile tanışmak. Onun üzerine sanatçı tanımıyorum. Şarkıları beni kendimden geçiriyor" dedi. Hürriyet 21.06.09

Galatasaray'ın İstanbulspor'u 4-1 yenip şampiyon olduğu maçta Müslüm Baba ile yan yanaydım. Galatasaray'lıymış, Şampiyonluk maçına gelmiş. Nasıl gururlandım anlatamam. Maçın ilk yarısını 1-0 mağlup tamamladık. Berabere kalsak Fener Şampiyon olacak. Ve Müslüm Baba maçın ilk yarısında gitti. İster inan ister inanma, böyle bir maçın ikinci yarısını seyretmedi. İşte bu kadar dı onun Galatasaray'lılığı. Ben Mehmet Topal gibi düşünmüyorum, hiç bir şarkısını bilmem, dinlemem ve o maçtan sonrada kendisini sevmem. Hoş zaten sevdiğim bir sanatçı değildi ama hiç olmazsa başlamadan bitti. Oysa biz Ferdi Tayfur'cu bir nesilin evlatlarıydık. Gribandık, onu da sevebilirdik.

Mehmet Topal ise benim gibi düşünmüyor. Onun üstüne sanatçı tanımıyormuş. Biz gözümüzde fazla büyütüyoruz galiba futbolcuları. Senede 1 milyon dolara para deme, Müslüm Baba'dan başka şarkıcı tanıma. Peki senede hiç milyon dolar kazanamadığı için, Müslüm Baba sayesinde elini, kolunu jiletleyenleri hayatın neresine koyacağız?

En büyük isteğine bakın bizim Topal'ın. sanki Müslüm Baba uzayda yaşıyor, kutuplarda türkü söylüyor. Git kardeşim adam nerde takılıyorsa, al bir permaşap traç bıçağı, ben Galatasaray'lı Mehmet Topal'ım de ayağına gelsin. Çok mu zor, çok mu önemli lan Müslüm Baba'yla tanışmak?

Sen Messi'yle, Ronaldo'yla, Raul'la tanışsana. Ulaşsana Benitez'e, Moirınho'ya, Capello'ya.

Ne yapsın çocuk, geçmişi gariban, futbolcu olmasa Müslüm baba konserlerinde şarapçı olacak. Ne var ki top onamış, top oynayınca cebine dolar doldurmuşlar. E doları var diye de sınıfını satacak, yeni zevkler edinecek değildi ya. Parası var diye Müslüm Baba'yı satıp da Beyonce'yi mi dinlesin? Bizde hiç bir şeyden memnun olmuyoruz. Mehmet Topal, Cristina Agulera ile tanışmak istiyorum dese bir tarafı kalktı diyeceğiz bu sefer.


Neyse Müslüm baba'yı tanıyanınız varsa bi kıyak yapsın şu Topal'a da tanıştırsın. Şimdi kafayı takar, oyununu oynayamaz, olan bize olur. Nemize lazım.

3 yorum:

Özgür Şeker dedi ki...

kendini jiletler falan :D

Protanopia dedi ki...

Müslüm GÜrses olayı komik de Beyonce falanı da büyütmeyelim bence.

aslan-murat dedi ki...

abi yedin hemen koskoca müslüm babayı evet müslüm baba o maçtaydı..ama kendisi kalbinden rahatsız olmasından dolayı çok heyecanlandığından eve gitmiş..yoksa hasta galatasaraylıdır..1-2 sene sonrada kalpten ameliyat olmuştur zaten..müslüm gürses stüdyoda bir gün yeni kasetinin okumalarını yapmaya gelmiş ve ordaki stüdyo çalışanları.. galatasarayın o dönem kötüymüş durumu galatasarayı küçümseyici ifadeler kullanmış galatasarayla dalga geçmişler..müslüm baba bunun üzerine çok sinirlenmiş okumuyorum lan şarkı falan deyip stüdyoyu terk etmiş..o günden sonra stüdyo çalışanları galatasarayla ilgili atıp tutamamışlar..mehmet topalıda çok severim onu ilk sevmemme sebep olan şey yedek klübesinde otururken maç oynannırken kapalıdaki tezahuratlara eşlik ettiğini göstermişti televizyon o zaman sevmiştim topalı..