4 Mar 2009

Fener'e Yenilme Ustası



Bir kez daha kazasız belasız yenildin Fener'e. Fener'e yenilme ustası. Parası çok olanın, birine yemek ısmarlaması gibi bir şey. Ya da pahalı bir hediye alması. Adam en zor maçını en kolay bir şekilde atlatıyor bir şekilde. Sonlara doğru kazayla bir gol attı. Ah o golü Galatasaray'a atsa, nitekim attığında gördünüz. Sivas'a gol atmak, Milan'a gol atmaktan daha zor. Sivas bütün bir sezon yediği gollerin tamamını Fener'den iki, üç maçta yedi.


Golü Fener atıyor, başkanı amigo gibi seviniyor neredeyse. Golü Sivas atıyor, Sivas başkanı işkencede sanki. Fenerbahçe'ye bakıyoruz, en büyük maçlarını Sivas'a karşı oynuyor. Taraftarın baş çelişkisi Deniz Barış, hayatının golünü atıyor. Ne garip, Fener seyircisi, bu sefer adını lanetle değil de büyük bir gürültüyle haykırıyor. Fenerbahçe'nin potansiyel iki hocası var. Bunlar Fener'de olsalar Fener'e bu kadar hizmetleri olmaz. Biri, dün Beşiktaş'a geçirip Fener'e 40 sene sonra bir kupa hediye edebilmenin gayreti içindeydi. Diğeri demin, ne yapıp yapıp, rezil kepaze olmadan elenip sevgili takımlarının yolunu açtı.


Bokludere yolunda, asker öne geçti. Ankara'daki görevini yapamadı. Gök Tanrı ne güzel kurmuş yarı finali. Baktı Fenerbahçe kendi çabasıyla nesiller geçse de alamayacak şu lanet olası kupayı. Beşiktaş'a bir Fenerli'yi, Fener'e diğer Fener'liyi görevlendirdi. Ne güzel yakışırdı Aykut Hocaya, Fenerbahçe ile Kayseri Kadir Has Stadında( ben öyle tahmin ediyordum) final oynamak. Final oynattığı için karizma yapacak, yıllar sonra kupayı Fener'e vererek vefa borcunu ödeyecekti.


Ah be Beşiktaş, neden yendin şu zalim Fener'linin takımını. Bozdun yukarının tezgahladığı oyunu. Bizi bu saatten sonra Kartal gol gol gol diye bağırttıracaksın. Yılanın sevmediği ot deliğinin dibinde bitermiş. Şimdi gel Dürüllü'lü kazansın diye götünü yırt. İşte budur, itin leşini kim öldürmüşse ona taşıtırlar.

7 yorum:

Burak dedi ki...

Bi bok sandıklarımıza iyi bir aday,bilmiyorum kaydı var m? Gerçi ben bunu eskiden beri bi bok sanmıyordum ya.

Adsız dedi ki...

Nefret ediyorum bu bülent denen şerefsizden resmen sivas halkını sömürüyor şerefsiz yav kardeşim anadoluda kaçtane takım var hangisi yenilince kendi halkından özür diliyor bahanesi hazır sivas halkınından özür dilerim yada sivas halkına galibiyeti armağan ediyorum sivas halkı senin ne bok olduğunu anlamıyor keşke biri çıkıp dese sizi sömürüyor diye fener aşkıyla yanıp tutuşan başına gelmek için her şeyi yaparsın şerefsiz bülent

Kamil/Sivas

muhder dedi ki...

sivasspor ligde gs ile oynadığı 7 maçta 5 puan almış, gs bu süreçte 14 puan almış. aynı sivas ligde fb ile 7 maçta 5 puan almış, fb 14 puan almış. olayın öte tarafında ibb'nin büyüklerden sadece gs'ye karşı galibiyeti yok. hayrola acaba?

selaminko dedi ki...

abi be ne söylersen söyle. ben bu bülent uygun adisiyle Aykut Kocaman'ı aynı kefeye koyamıyorum. Konyanın basındayken FB Anelka'nın eliyle golü atarken de isyan eden Aykut'tu. FB'ye sempatisi olması doğaldır. Sonucta o FBlidir. Ama lütfen su Bülent Uygun denen herifle Aykut'u bir tutmayın be abi. Baba tarafım Sivaslı ama ona ragmen bu p.. yüzünden Sivasspor'un basarılı olmasını istemiyorum. Mecnun da cabası tabii.

Mario Jardel dedi ki...

Futbolu biliyorlar ya!’
Hangi platforma gidilecek ise ona göre transfer yapılacağını da vurgulayan Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası, “Bu UEFA Kupası da olabilir, Şampiyonlar Ligi de... Tabi ki burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok iyi biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” diyerek Süper Lig’de zirve mücadelesi yaptığı Galatasaray ve Beşiktaş’a göndermede bulundu

bunları yumurtlayan bir bülent uygun ile ilgili ne denebilir ki ? Bu adamın gs, bjk ile oynadığı maçlarla fb ile oynadığı maçlar nasıl aynı kefeye konabilir ki ?

Adsız dedi ki...

bülent uygun taraftarla papaz olmadan yırttı kadıköyden. her maç saha kenarında bağrışan adam neredeyse kulübeden kafayı bile çıkartmadı maç boyunca, efendi akıllı uslu göründü. yersen...

lig maçını fenerin kazanacağından emindim, bülent in lafta "yanlış taktik" yapacağından falan filan.

ama kupa maçında beraberlik olur, sivastaki maçta da sivas finale kalır, sezonu kupayla kapatır hesapları vardır diyordum ki, bülent in de, fenerbahçe taraftarının da, benim de hesaba katmadığı deniz çıktı,

neticede bülent uygun un hesaplar mantarladı, fenerbahçe ye gelsin de muradına ersin arkadaş.

bakalım kaç ay tutunabilecek fb de.

istemiyorum arkadaş bülent uygun gibi tolunay kafkas gibi kabadayı ağızlı, suratlarından kötü bir şeyler yayılan adamları, topçuluğu neydi bunların, kafaları ne kadar çalışırdı da buralardalar, aklım almıyor. ver gazı yürüsün bunlarınkisi, gazlı ferguson traktör misali.

DAVUT UTLU dedi ki...

FB başına geçmek için can atan bir teknik adam çalışmaya devam ediyor.Bir maçta hiç 3 gol yememiş bir takım olan FB maçlarında maşallahı vardı neyse benim aklıma başka başka şeyler geliyor...