14 Şub 2009

Testi Daha Önce Kırılmıştı; Antalyaspor 1- Galatasaray 0


Hepimize geçmiş olsun, Şampiyonlar Ligi'nden, kupadan ve şimdi de ligten çekildik. Çarşamba günü de kesin UEFA'dan çekileceğiz. Ve ne yazıkki tarihin en büyük kadrolarından birine sahip Galatasaray haftalar öncesinden şov dışı kalacak. Ben bu Skibbe denen lanet adamın çok daha az puan ortalaması tutturacağını, dolayısıyla 2009 yılını göremeyeceğini söyledim defalarca. Galatasaray tarihinin Sigi Held'den sonraki, belki de ondan da beter en kötü Hocasıyla bu kadar puan aldığınıza şükredin.

Geçen haftaki maçtan sonra çıkarttığımız yaygara bu maçın sonunu hazırladı. Hakem istediğimiz gibi bir hakemdi, Ayhan'a daha maçın başında sarı kart göstermedi, yan hakem kıyağıyla Antalya'nın golünü yediler. Baros'un Lincoln'den ne eksiği var, attı kendini balıklama. Sonrasında iki sarı kart daha alabilirdi vermedi hakem. Sen yenemediğin maçta sorumluluğu hakeme yıkarsan olacağı budur. Ben bu korkuları hafta boyunca yazdım.

Şampiyonlar Ligi, Kupa derken, ligten de iptal olduk. Lincoln'ün olmadığı bir Avrupa Kupası maçında da hezimete uğrayıp tamamen şov dışı kalırız. Ruhsuz futbolcularla ruhlu maç oynanmıyor. Lincoln yoksa, Baros'u ve Arda'yı oynatmayacaksın. Büyük futbol büyük futbolcularla oynanır. Bu Meira denen baltaya daha ne kadar katlanacağız. Gelmiş geçmiş en kötü savunmacılardan biri, nefret ediyorum kendisinden. Sabri'yi artık durdurun, karşısında kim oynarsa oynasın milli oluyor. Yediğimiz bütün goller onun tarafından. Bütün pasları isabetsiz, ortalar avuta, şutlar taca.

Arda'ya neler oluyor, ilk yarının yıldızı ikinci yarı her maç kötü oynuyor. Sorunu futbol dışı mutlaka, bizim elimizden gelse soracağız, yokmu bu takımın ağabeyleri(yok, kovdular)
Nonda dururken Baros çıkıyor, girse ne yazar girmese çoktan ayakkabıyı asmış Ümit Karan'a maçı çevir deniyor. Barış'ın yerine Mehmet Güven girdiğinde maç bitti zaten. Bilmiyorum, ben Galatasaray Başkanından ameliyat bekliyorum. Başta Linderoth, Meira, Sabri, Nonda, Aydın, Ümit Karan'ı kadro dışı bırakmalılar. Skibbe ile bir maça daha çıkılmaz. Atamıyorlarsa, biz atarız. Gene iş taraftara kaldı. Bu kadar kansız futbolcularla doldurulmuş Galatasaray hiç bir sezonda yoktu. Ne kadar kötü takımlar seyrettik, ama Galatasaray'lı futbolcuların bu kadar az olduğu kadro hiç kurulmamıştı.

Antalyaspor kalecisi Ömer'e helal olsun. Senede iki maç oynuyor, cebine para dolduruyor. Bizim kaleci de gol yemeden maçı bitiremiyor. Atlar sahibine göre kişniyorlar galiba, Milli Takım defansında olan bizimkiler, kendi takımlarında rezalet maçlar çıkarıyorlar.

Vah Galatasaray vah, ortalama bir taraftarın gördüğü şeyleri takımı yönetenler göremiyor. Olan bize oluyor, şu anda bir iki kişi hariç, takmışlardır kulaklıklarını müzik dinliyorlardır. Yarın da neşeli ısıtma germe antrenmanına çıkarlar. Çarşamba günü Fransa'da, Lincoln ile Kewell'in ustalığı bir işe yararsa umut, onlarda aynıysa hezimetle döneriz. Sonraki maçta Ali Sami Yen kapalısında görüşürüz arkadaşlar. İsyan maçına, başkaldırı maçına, devrim maçına.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Ruhsuz ibneler. Hepsi de, Arda da dahil. Severiz Arda'yı ama bu maç yaptıkları hiç mi hiç yakışmadı.

caglarkeceli dedi ki...

ayıp kardeşim tamam kötü oynadılar ama sana bu hakaret etme hakkını kim veriyor terbiyesizlik yapma

hadesperado dedi ki...

hakarete gerek yok, hele Arda'ya...
Sabri gibi bir amip varken...

Nazmi Hasdemir dedi ki...

arda ne yapsın, nonda'yla ver kaça giriyor. Volkan'a veriyor, Volkan kaptırıyor. O da durumdan vazife çıkarıp kimseye vermiyor. Arda tek başına oynayamaz.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Sinirden gözüm döndü. Sevdiğim adama da, sevmediğim adama da aynı küfürü ettim sinirden. Ama bu maçtaki Arda için "ruhsuz" sıfatı yerinde bence.

caglarkeceli dedi ki...

tamam arkadaşım kötü oynamıştık ruhsuz oynamıştır bu doğrudur ama bunu küfür ile söylemen hoş değil lütfen sonra bu dediğin lafları arda bordeaux bir gol attığında "koçum arda" "aferin sana" gibi tabirler kullanarak dediklerini yersin

Nazmi Hasdemir dedi ki...

birbirinizle burada tartışmayın. ne yapsın taraftarın canı futbolcudan cok yanarsa atış serbest olur.

Sacit Tekin dedi ki...

Nazmi hocam herkese saymışsında yönetim e laf yok. Polat & Sezgin ikilisi 92-96 dönemi de dahşl sene başına bir hoca ile yönetmişker bu takımın futbol şubesini. Saftig, Souness, 2. Kalli ve Skibbe.

Soruyorum şimdi bu kadar çok hata yapılır mı? Sene başına 1 hoca ortalaması ne demek yahu?

Baros, Kewell ile olmuyor bu işler. Başına da adam gibi hoca koyacaksın işte. Liderlik otorite gerektirir, Skibbe de bu yok.

Leverkusen de bile bu adamın bu eksikliği bilinirken GS nin istikrara ihtiyacı varken, geçmişte yapılan yanlış td. seçimleri ile ağzınız yanışken Skibbe yi getirmek Polat&Sezgin ikilisinin büyük hatasıdır.

Bugün bu konuma gelinmesinde de en büyük hata onlardadır. Kimse de suç aramayın kardeşim.

sembolist dedi ki...

Lige de havlu attık..herkesin bunun olacağını bildği fakat 'küçük' bir iyimserlik penceresinden baktıkları sikibbeli galtasarayımz sonunda resetlendi.. 2.lik bile zor artık.. Takımda temizlik şart.sabri-volkan başta olmak üzere.. kelime bulmakta zorlanyorum.. başmız sağolsun. 2008-2009 sezonu öldü malesef..

Adsız dedi ki...

@caglarkeceli

Söylediklerinde haklısın. Ama şöyle düşün; kardeşin hiç beklemediğin bir şey yaptığı zaman o sinirle sövmez misin? Ama çok seversin aynı zamanda değil mi? Ben Arda'yı öyle severim. Sabri, Nonda, ya da Aydın beni şaşırtmaz ya da üzmez. Ama Arda farklı. O bizim Gerrard'ımız olacak diye beklerken, bu maç Arda'nın miladı olacakken çok kötü bir oyun oynadı. Küfür etmek tabii ki istemezdim ama ağızdan çıktı bi kere. Galatasaray için lafımı da yerim hiç şüphen olmasın. Bu tartışmayı da bitirelim. Hata bende.

Onrggc dedi ki...

bu maçla birlikte bence lig bitmiştir galatasarayımız icin uzulerek soyluyorum.. cunku bir kıvılcım bir ışık goremiyorum..

gorcanabi dedi ki...

Fenerlilerle izledim maçı, rezil oldum. Daha ne olsun! Antalya'ya 5 puan kaptırdıktan sonra UEFA alsan ne olacak! Güzelim kadro çöpe gitti bu sene, maç izlemek için 6 ay bekleyeceğiz.

aksilaz dedi ki...

bu kadronun şampiyon olması bizi ilerisi için çok öteler.bu Galatasaraylılıktan yoksun kadro ile büyük başarı asla gelemez.Sabriyi hepimiz kötülüyoruz ama skora isyan edenlerin basında o geliyor sürekli.asıl hedefimiz ümit karan, aydın olmalı.oyuna girdiler sadece yürüdüler