14 Şub 2009

Şimdi Rencide Oldun mu?


Fener maçını heleki bizim maçtan sonra seyretmedim. Televizyonda iki de bir artıyordu Fenerbahçe'nin yanında yazılı rakamlar. Gollerin üçünü Alex atmış. Hayatımda ilk defa Fener'in daha fazla gol atmasını, lig rekorunu kırmasını istedim. Lincoln'ü top sektirdi diye dövmeye kalkan çakma Antrenör Erdoğan Arıca, Alex'e fırça attımı acaba. Adamın haysiyetiyle böyle oynanır işte. Oha lan, hangi devirde oynuyoruz ligi. Bu gün Fenerbahçe amatör takımla maç yapsa 7 tane atamaz. Gurur nerde kaldı, iyice aşağılandın mı? Erdoğan bey.
7 tane atmışlar, acımazlar oğlum bunlar. Ellerinden gelmemiştir daha fazlasını atmak. Sen her takımı Galatasaray mı sandın yoksa. Hacettepe'liler futbolcu değilmi, onlar nasıl gidecekler şimdi evlerine. Top sektirmeye engel olmayanlar, Lincoln'ün ayağını kıramayanlar Alex'in gollerini yerken ne yaptılar acaba.

Erdoğan Arıca; Sana 7 tane az bile. Senin gururunu kırmaz Fenerden yediğin hezimet. Olsa olsa bozuk Fener'linin moraline balans ayarı yaptırdın. Sen iyisi mi bizim maçı bekle, Lincoln topukla gol atacak, belki o zaman utanırsın.

12 yorum:

makduman dedi ki...

Ağzına sağlık Nazmi Abi, bu adama herşey müstehak...

C.A dedi ki...

zaten bu adam hoca falan değil gittiği hangi takıma ne katmış ki ...

Adsız dedi ki...

Bak işte budur!

Nazmi oğlum ne demiş atalarımız?

"Otururken gözükmüyorsan ayağa kalkma!"

Malesef futbolu sinir harbi olarak algılayan bu zevata Lincoln estetiği yerine hal-i pür melalini hatırlatacak 5 te devre 10 da biter maçları gerekiyormuş...

Keser döner, sap döner, bir gün de hesap döner...

Bu budur!...

Dünün aferimcileri şimdi adamla taşak geçerler...

Senin aksine maçı büyük bir zevkle seyrettim. Pardon arada bir görünen Zat-ı muhteremi...

Eziklere gelesi seni...

Tunç Bozacılar dedi ki...

çok acımasız olmuş , abartmaya gerek yok düşüncesindeyim ..

Adsız dedi ki...

Beter olsun.

Adsız dedi ki...

Beter olsun.

muhder dedi ki...

"manchester da gelse milan da gelse bundan sonra yenmek zorundayız" demişti erdoğan bu maçtan önce. ayrıca takımı 2-1 öndeyken eskişehir maçında 5 defansla birlikte kontra ataktan gol yeme becerisine de sahiptir kendisi. türk teknik adamlarının vizyonsuzluğudur bu ve buna benzer örnekler.

selaminko dedi ki...

hacettepe takımına bence müstehak bunlar. Osman Hocayı gönderip bu adamı getirmek sacmalıgın daniskasıydı. Düşmesini istiyor heralde Cavcav. Yoksa böyle yapmazdı

hadesperado dedi ki...

haysiyetin ne olduğunu bilmeyen şahıs, beter olsun...

Çetin abi yazılarını özlüyoruz, "otururken gözükmüyorsan ayağa kalkma" budur.

kapalıtayfası dedi ki...

Kabahat bunda değil,bu adamı bir halt sanıp,her sene bir takımın başına getirenlerde,

bonaventure dedi ki...

bu adam şimdye kadar çalıştırdığı takımların hangisini ligten düşürmedi?

Adsız dedi ki...

Deli Güngör ve bu Erdoğan zamanında Arslan Yürek Raşit Çetiner'in bize geldiği sene Fener'e gitmişti.Raşit bizde efsane oldu Erdoğan ömrü boyunca 2.sınıf takımların hocası olarak Fener yalakalığı yaptı.