7 Oca 2009

Yüksel Ta Arşa Kadar

Aslantepe yükseldikçe, feryat figan da yükseliyor. Konu bulamadılar bu hafta spor programlarında. Çıkartmışlar bir kadın maymun, Galatasaray'ın falına baktırıyorlar. Bir umut da falcı kadına bağlamışlar meseleyi. Ne kadar kötü şey varsa hepsi bu sene Galatasaray'ın başına gelecek. Bir tek soru sormayı unuttular. Sorsaydılar ona da olumsuz yanıt verecekti. Aslantepe bu yıl bitecek mi? diye sorsa, bitmeyecek diyecekti. Unuttular sanmıştım, unuturlarmı. O konuya paragraf açmışlar.

Toplamışlar para alamayan üç beş amele onlara soruyorlar. Stadyum bitecek mi? diye. Onların verdikleri cevaba göre rahat edeceğiz, ya da korkuya kapılacağız. Stadyumun mimarı net bilmiyor ne olacağını, bizim medya bitmeze fal çıkarttırıyor. Stadyumun kolonları yükselmeye devam ettikçe, saldırı sürecek. Biz kendimize yer bakalım en iyisi. Ben kapalının alt ortasında bir yerde, açığa yakın bir nokta belledim. Şimdiki kapalı ve eski açık taraftarları, alt kattan yayılarak yerleşirse muhteşem olur. Bir de her blok, ya da her kat değişik bir formayla maça gelirse kareografiye bile gerek kalmaz.

Bu stadyum bize ikinci yarıda hazır olur olmasına da, yollar, gidiş geliş kepazeliği bitmez. Metroyla maça giderim diye bekleyen varsa boşuna beklemesin.

6 yorum:

Kapali Ust dedi ki...

Metro yetişmezse maç günleri tüm İstanbul yanar. Saatlerce açılmayan bir köprü trafiği, giriş dert, çıkış dert.. İnşallah Olimpiyat sendromuna geri dönmeyiz..

selaminko dedi ki...

"Bir de her blok, ya da her kat değişik bir formayla maça gelirse kareografiye bile gerek kalmaz."
Çok güzel yazmışın abi. Nefis olur.
Bi de yorum yazarken şu kelime doğrulama olayını da yapmasanız süper olacak :)

drvenom dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
makduman dedi ki...

Stadımızın resmi adı: Türk Telekom Arena... galatasaray.org açıkladı. hayırlı olsun.

selaminko dedi ki...

bosver sen resmi adı. Taraftarlar arasındaki isim ne? Aslantepe e o zaman sorun yok.

drvenom dedi ki...

adı isterse darbukatör bayram olsun bizim için hep ali sami yen'dir.