5 Oca 2009

Su Isındı


Son 8 yılda 13 gol attı.. Sakatlık, formsuzluk derken İtalya, İngiltere ve Türkiye’deki 270 maçın 124’ünü (yüzdesi 46) kaçırdı.. Ama 19 milyon kazandı... Dakikası 2 bin 28, her golü 1.4 milyon Euro’ya geldi.

Fenerbahçe resmi gazetesi Vatan, Emre'nin seceresini çıkarmış. Daha düne kadar koyacak mevki bulamıyorlardı Emre'ye. Ne ola ki saldırıya geçtiler. Ne gerek vardı şimdi herkesin bildiğini tekrar yazıp milletin gözünün içine sokmak. Yeni damatın kolpasını ortaya çıkarma işi bizim medyaya mı kalmış.

Biz adamı Boğaz'ın Maradona'sı olarak yollamıştık. Göğsünde Avrupa Şampiyonu takımın şeref madalyası vardı. Çizmeyi ters giydirdiler gittiği yerde. Oradan attılar, ada sahillerinde boşa kürek salladı. Aziz Başkan'a evlat acısı gibi koyan şampiyonluktan sonra kendini yeniden boğazda buldu.

Galatasaray'a ayar vermek için yapılan transfer ters tepti. Bağırlarına taş bastılar, ilk yarı idare ettiler. Demek Emre artık Fenerbahçe camiasına batmaya başladı. Emre yerine Ciksini parlatıyorlar herhalde. İki büyük maçta attığı iki şutu direkten dönen çocuğu. İlk açıklanacak Milli Takım kadrosunda olacak olan futbolcuyu.

Ciksin geldi, Emre'nin suyu ısındı. Emre için farketmez, kendisi sağlıklı yaşam için spor yapmıyor. Parayı verecek belediye takımlarından birine gider. Neticede senede 10 maç oynayıp cebine parayı doldurur. Gerçi doldurduğu paraları koyacak yer bulamıyor ya. Yeni cepler dikmeli Emre'nin pantalonuna.

5 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

abi bence tam tersi olur. Bu adam ciksin'in başını yakar. Vakti zamanında okan abisiyle birlikte takımda çeteleşen, jardel'e garez belleyen, gollerimize ot tıkayan bir adamdan ne beklenir ki ? Bir zamanlar ortega'nın başını yaktı, takım içinde çeteleşti diye ceyhun'u kapı dışarı etmişlerdi. Şimdi en büyük çeteci ellerinde. hoş şimdi kendisi yılda 3.5 milyon euro alan biri bizdeyken ne kadar alıyordu bilmiyorum ama huylu huyundan vazgeçmez. Bi adam 20'sinde neyse 30'unda da odur.

Adsız dedi ki...

3 alsın 5 alsın, hatta hiç oynamadan alsın. Doldursun cebini. Fenerliler 8 sene önce Galatasaray'dan ayrılmış futbolcuyu alarak kendilerini avutsun. Giden Fener'in parası olsun. Yolsun takımı...

Adsız dedi ki...

Bu Okan ve Emre'nin şampiyonluğumuza mal olan bir Ankaragücü maçı var ki...

Hatırlayan notunu zaten verecektir.

Çetin

Adsız dedi ki...

Abi eline sağlık şu yazıyı okurken o kadar keyif aldım ki Emre'yi dövsem o kadar keyiflenirdim yani.

Adsız dedi ki...

resmi gazete olayının bende farkındayım.ibrahim seten faktörü.