21 Oca 2009

Futbolu Sevdirenler;(Ayı) Gökmen Özdenak


Bakmayın siz onun televizyon kanallarında ukalalık yaptığına. Objektif olacağım diye inceden Galatasaray'a geçirdiğinde. Devir hesap devri kanallarda maymunluk yapma devri. Kurunun yanında yaşta yanacak. Bundan böyle Gökmen Abi dahi yasaklı listede. Sarı kart veridi kendilerine çok defa, us ile uslanmadılar, o yüzden tekdir yediler bizlerden. Tekdir de kafi gelmedi salya sümük Galatasaray'a saldırmalar devam etti. Sıra köteğe geldi, bizim kötek de işte budur. Çeksinler cezalarını, bu arada daha da fazla saldırıya yalan habere devam etsinler.

Biz yinede vazifemizi yapıp malum kanaldan adamımızı, Ayı Gökmen'i cımbızla çekelim.

Benim ilk gittiğim maçta 9 numaralı formasıyla sahada olan Gökmen'i konuşalım, spor yazarı Gökmen'le işimiz yok. 13 sezon gol yollarındaydı. 99 golde kaldı, bir gol daha attırmadılar kendisine, 100 ler kulubünde Arif var Gökmen yok. Uzun yıllar gelmeyen şampiyonluklardan önceki üst üste 3 şampiyonlukta santrafordu. Bir maçta İnönü stadının yedek kulubesinden tribüne çıkıp Fenerbahçe taraftarına dalmıştı.

Yani dostlar şunu demek istiyorum. Sizler Gökmen'i televizyonda yorum yaparken tanıyor ve kızıyorsunuz. Ben de kızıyorum ama bir taraftan beni Galatasaray'a bir daha asla kopmayacak bağlarla bağlayan futbolculardandır Gökmen. Galatasaray'lılığı tartışılamaz. Kulüpte bir görev verilse ki- niye verilmemiş şimdiye kadar bilmiyorum- en azılı Galatasaray'lı olur. Bir de merak etmeyin sinsi adamdır Ayı Gökmen, durur durur hiç beklemediğin anda patlayabilir. Galatasaray'a hakaret ettirmez.

İzleyin göreeceksiniz, Gökmen yasaklı kanalda bir şekilde Galatasaray'lılığını konuşturur, mutlak bir şeyler yapar. Yapnazsa da önemli değil. Biz bize futbolu sevdirenlerden Gökmen Özdenak'a müteşekkiriz. Zaten sevmediğimiz televizyon maymunculuğu işindeki Gökmen pek umurumda değil.

7 yorum:

selaminko dedi ki...

ben kızmasına kızıyorum ama kızmaktan daha cok güldürüyor beni. hele o kravatları yok mu :D

Burak dedi ki...

Bu gökmen özdenak'ı ekranlarda ilk gördüğüm günden beri hiç sevmemişimdir. Hatta bugüne kadar da tuttuğu takımın Galatasaray olduğu hususunda hep kuşku duymuşumdur. Bir insan illa da formasını giydiği takımı tutacak diye bi şart yok ki. Turgay Şeren,Hakan Ünsal ve Gökmen Özdenak gerçekten Galatasaray taraftarı olduklarından emin olmadığım isimlerdir.

selaminko dedi ki...

@ burak
hakan unsal ile gokmen konusunda lafım yok ama Turgay Şeren kesinlikle Galatasaraylıdır. O hususta sana katılmıyorum.

selaminko dedi ki...

@burak
hatta o malum videoyu izlediysen oradaki sözlerinde bile Galatasaray'ı savunurken söylediğini, söz konusu GS olunca nasıl hassaslastıgını görebilirsin.

Mario Jardel dedi ki...

augoyım lafı unutulur mu :D

kapalıtayfası dedi ki...

Ayı Gökmen abi,benim çocukluğumun futbol idolü,Gökmen abi golleri genelde kafayla atardı,bende onun gibi kafa golü atabilmek için yerdeki toplara bile kafa atmaya çalışırdım.Bir ara reklamlarda oynamıştı,esemsport marka ayakkabı reklamında,bana esemsport alınana kadar okula gitmemiştim.İnönü stadında fenerlilerin arasına girip numaralıyı hallaç pamuğu gibi atması halen konuşulur.Hele bir fener maçında son dakikada fener kalecisini kızdırıp kendisine dirsek atmasını sağlamış,son dakikada penaltı kazanmış,gole çevirip beraberliği kurtarması hafızamda.hemen hemen her hafta gırgır ve fırt dergisine konu olurdu.Fener kapalısı bağırırdı her maçta ayı Gökmen ayı Gökmen diye,oda gider fener tirbününe öpücük yollardı,toroslardan akrabalarım gelmişler,bana tezahürat yapıyorlar diye.Galatasaylığı kesinlikle tartışılmaz

Adsız dedi ki...

Kalede Fenerli Adem ,deniz tarafındaki kaleden degaj hazırlığı yapıyor.1-0 yenik durumdayız hava kapalı,sisli puslu bir hava,ben de Yeni Açıkda daha 8-9 yaşındayım.Maçın sonlarına doğru.Gökmen de Adem in önünde dikiliyor artık ne dediyse Adem birden bire Gökmen i ittirip öyle degaj yaptı.Gökmen yerde Sadık Deda penaltıyı çaldı.Fatih Terim topu kalecinin solundan tavana çaktı.Bizim dönemin has adamıydı.Sakın başkaları ile kıyaslamayalım arkadaşlar.