20 Oca 2009

Kanaltürk Kanalizasyona,


Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bugün yapılan toplantısında, aşağıdaki Yönetim Kurulu kararı alınmıştır:
Galatasaray profesyonellerine, Yönetim Kurulu üyelerine ve Başkan'ına yönelik hakaret içeren yayınlarından ötürü, Kanaltürk televizyon kanalı görevlilerinin, Galatasaray takımının yaptığı deplasman seyahatlerinde takım uçağına binmelerine, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanları takip etmelerine, Galatasaray'ın düzenlediği basın toplantılarına katılmalarına ve medyaya yapılan her türlü tüm bilgilendirme toplantılarına iştirak etmelerine bugünden itibaren izin verilmeyecektir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü

Hele şükür, yıllardır beklediğimiz duyuru nihayet duyuldu. Aslında hiç birini almamak lazım. Bu kadar yanlı, bu kadar yalamalı, bu kadar Galatasaray nefretiyle dolu yayın yapılmaz ya. Her hangi bir spor programına denk gelme sakın.

Aslında zavallılar bunlar. Kendi bindiği dalı kesenler. Sanıyorlarki malum takım yağdanlığını yaparak bir ömür tüketebilecekler. Yok öyle yağma beyler. Biz amatörler ulaşabildiğimiz kadar ulaşıyoruz yandaşlarımıza. Tribünlerde maç be maç savunuyoruz sevgili takımımızı. Kesmiyor demekki tezahüratlarımız. Başkada bir yaptırım gücümüz yok. Bir iki kişi değil ki, darpla, küfürle savuşturalım. Ancak böylesi bir radikal karar lazım, karar vericilerimiz tarafından. Şimdi ayıklayın bakalım pirincin taşlarını. Başka kanallardan parayla alında aklınız başınıza gelsin bizle ilgili haberleri.

Büyük Galatasaray taraftarı, takımımız ikinci yarıya bomba gibi hazır giriyor. Taraftar olarak bizimde bomba olmamız lazım. Her maç Ali Sami Yen'i patlatmamız lazım. Geçen seneki son düzlüğü bu sene ikinci yarı boyunca yapmalıyız. İşe Kanaltürk'ü iptal etmekle başladık. Şimdi sırada hangi takım varsa iptal ede ede bitime yürüyeceğiz. Gazamız mübarek olsun.

9 yorum:

drvenom dedi ki...

"cimbom seni severiz uğruna can veririz" tezahüratında "içim rahat etmiyor fenere koymayınca" dizesinden ziyade "basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca" dizesine vurgu yapılması bu prtak hislerimizin en güzel örneği.

Kapali Ust dedi ki...

İnat olsun y...klara, And içtik şampiyonluğa. Önce taraftar and içecek şampiyonluğa sonra başarı gelir. İkinci yarı ilk maçtan başlamalıyız tek tek maç, maç saymaya..

Adsız dedi ki...

Ulan Nazmi...

Yıllardır delikanlı bir tavır gördüm ya bu yönetici tayfasından...

Başlamak bitirmenin yarısı bilader...

Bitirinceye kadar devam...

Çetin

sembolist dedi ki...

süper olmuşş
bu Serhat ulueren ve Tanju dan hayır gelmez zaten... İlk programlarında galatasaraya sövmek için baltaları çıkardılar şimdiden eminim:) ve GS in yenlmesni isteycekler:) Bi de Hakan Ünsal için de böyle bişey yapılsaydı..

Adsız dedi ki...

nazmi baba bir de tanju ile ilgili bir yazı yazarmısın ölümüne GALATASARAYLIYIZ

kapalıtayfası dedi ki...

ne olursa olsun,çocukluğumun futbol yıldızı,gökmen özdenenak'ın bu uygulamadan muaf tutulması gerekir.senelerce takım kaptanlığını yapan,yeri geldiği zaman minübüsün şöförlüğünü yaparak takımı idmana götüren,ayı gökmen abiye bu yapılamaz.

Adsız dedi ki...

bildiğim kadarıyla gökmenin bir fener maçında tribüne saldırıp yakaladığı bir fenerliyi yumruklaması da var.

Mario Jardel dedi ki...

süleyman rodop'a güle güle diyor ve yeni asparagaslarında sonsuz başarılar diliyoruz. Van persie'yi galatasaray'a getiren, her basın toplantısında yöneticilere saçma sapan sorular soran süleyman rodop'a artık florya kapıları kapanmış. Bu da ne demek yeni bok atma stratejileriyle yepyeni bir kanaltürk bizi bekliyor ikinci yarıda. Kapılar açıkken bu denli saldırıyorlardı da kapılar kapandığında nasıl saldırıracaklar merak ediyorum

Adsız dedi ki...

Arda röportajında "Galatasaray medyada daha zayıf" demişti. Aslanım benim müthiş bir taraftar. Bizle aynı dili konuşuyor.