5 Oca 2009

2009'da Mahvoluyoruz!


Star Televizyonunda, Futbolig Özel'de falcı kadın falımıza baktı, işler iç açıcı değil sevgili çocuklar.


Galatasaray, UEFA kupasını alamayacak,


Arda transfer olacak,


Baros sakatlanacak,


Kewell'in futbol hayatı bitecek,


Ümit Karan gidecek,


Galatasaray 2. olacak,


Skibbe kovulacak,


Yani çocuklar başımıza gelmedik felaket kalmayacak. Gamlı baykuşluk yapan falcı hayatımızı kararttı. Ama iyi bir şey var yinede, Adnan Polat çok başarılı olacakmış.

Yani, akıl tutulması yaşıyoruz gibi. Takım nerdeyse duman olmuşken, başkanı nasıl başarılı olacak anlaşılır gibi değil.

Şarlatanlık işte, yazacak başka bir şey bulamadım. Şu yok zamanda bu yazıyla idare edin.

10 yorum:

drvenom dedi ki...

abi bu ne hız. vallahi bravo. bir de çetin yılmaz var ona da değinirsen severim. adam ümidini kesmedi fenerbahçeden basket maçı sırasında. ekran başında fitil etti bizi. bir yazı da ona döşersen şahane olur.

selamlar Onur.

makduman dedi ki...

Nazmi Abi, en azından Aslantepe bitmeyecek dememiş... :)

liverpoolandkop dedi ki...

Arda'yı City'ye falan satıp borçları tümden kapatacak heralde Adnan Başkan başka nasıl başarılı olsun ..

Mario Jardel dedi ki...

o değilde şu emre denen şahsın nikahına galatasaray'dan sadece sabri ile arda'nın gitmesi benim biraz tuhafıma gitti. Arda'nın emre ile bu kadar yakın olması hoşuma gitmiyor. Tanju'da rıdvan ile kankaydı, her yerde fener'e gitmesindeki en büyük sebeplerden birinin de rıdvan olduğunu söylerdi. Allah muhafaza, aman arda, uzak dur şundan

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
I think it has many chances to be Uefa Cup champion
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

sembolist dedi ki...

Futboligde o gizli fenerliş şarlatan kadını dinlerken bizim ''küçük'' eşek aklıma geldi..O da galatasarayı felaket senaryolarının aktörü yapar..

Burak dedi ki...

abi yine yazılık bir malzeme çıktı. Durumu özetleyeyim. Şimdi Fenerbahçe'nin bir taraftar sitesi var antu diye bunlar Alex ile ilgili bir sunum hazırlıyorlar işte attığı gol şu kadar yaptığı asist bu kadar filan bir klip yapmışlar. Bu kısmı bizi ilgilendirmiyor nihayetinde kendi futbolcuları kendi meseleleri. Yalnız sunumun sonunda sarı-kırmızı puntolarla yazılmış "çirkefliğin saltanatını efendiliğiyle yıktı" diye bir yazı beliriyor ve o sırada Hagi'nin resmi ekrana görünüyor yazının sol tarafında.Neyse bunu da geçiyoruz nihayetinde hasta Fenerlilerden oluşan bir topluluktan başka bişey beklenemez. Yalnız dün bazı arkadaşlar anlattılar bana da bu Serhat Ulueren denen gargamel bu slayt gösterisini almış telegolde yayınlamış, milyonlarca insanın seyrettiği ulusal bir kanalda ve en sonda Hagi'ye yönelik "çirkef" iması da ekrana yansımış.ben de seyretmedim ama seyredenlerin yalancısıyım. Aynen böyle olmuş. Bu Serhat ulueren isimli şahsiyet bir de sağda solda Galatasaraylı geçinir. Reyting uğruna yaptığı yalamalığa bak.

hadesperado dedi ki...

serhat uluereni (sabredip) dikkatle izleyen renktaşlar bilir ki kendisinde de azımsanmayacak bir kompleks vardır, artık nedeni nedir bilinmez ancak telegolde fırsatını buldular mı gökmen özdenakla birlikte Galatasaray'a sövmek için yarışırlar... O programda tek izlenecek kişi zannımca Tanju'dur ve yorumlarıyla hepsinden daha Galatasaraylıdır...

falcıya gelince ezik olduğu belli...

selaminko dedi ki...

telegolü ciddiye almanın zaten anlamı yok.
@ hadesperado
Tanju ne kadar GS'ı savunursa savunsun bi üstteki postta resmi olan arkadas kadar haindir benim icin. Galatasaraylılığını zamanında gösterseydi.
Hagi'ye çirkef diyorlar. Biliorlar ki Hagi'nin yakınından bile geçemez Alex. O nedenle çatacak başka yanları da yok. onları ciddiye almanın da pek bi manası yok.

Adsız dedi ki...

O programı izleseydiniz görürdünüz saçmalıkları. Gece yarısı inşaata girmek istiyorlar, bekçiyle kavga ediyorlar. Stad inşaatındaki işçilere paralarının ödenip ödenmediğini soruyorlar, 2-3 gün gecikiyor ama ödüyorlar cevabını alınca işte işçilerin paraları ödenmiyor diye yaygara yapıyorlar. İnşaat yetişir mi diye soruyorlar, biri dışında bütün işçiler yetişir, zamanında biter diyor, programda Adnan Polat yetişir diyor ama işçiler stad katiyen yetişmez diyor gibi garip açıklamalar yapıyorlar... Ben bu adamı Galatasaraylı bilirdim ama Galatasaray takıntılı bir şaklabana dönüşmüş...