13 Ara 2008

Bahtsız Ankara Taraftarı


Takım vites büyütüp Ankara'ya gelmiş. Skor bordun olduğu taraf bizimkilerin kale arkası. Bu senenin en büyük şovu gerçekleşmiş iki maç üst üste. Linconl tavan yapmış. Her iki maça giden taraftar sezonun en şanslı taraftarı olmalı.


Ama değiller, bu kadar şanssızlık olmaz dahası. Takım geçen hafta ilk yarıyı golsüz kapatıp, şov dakikalarını ikinci yarıya saklamış. Bu hafta tersini düşünmüş, şov yapalım dedikleri dakikalar ilk yarıda. Bu arada değişiklik kaptanlar. Kaptanlar da kaleleri öyle bir tercih yapmışlar ki bu kadar olur.

Halı sahada halı saha golleri atılmış 6 tane. Ulan ne gaddar futbolcularmışınız be. Bütün golleri taraftarın olmadığı kaleyemi atarsınız. O güzelim unutulmaz gollerin tamamı karşı kaleye. İşin bir de estetik tarafını düşünmeleri lazım. Ne yapıp yapıp ikinci yarıda bir gol atmalıydı Galatasaray. Ben maçlarda değildim ama taraftarın önünde de gol bekledim takımdan. Here maç beklerim o ayrı. Benim yakın olduğum kaleye atılsın isterim maçlardaki gollerin.

Şampiyonlar Ligi Finalindeydim, 6 gol ve penaltılar benim yakın olduğum kaleye atıldı. Pareken'i saymıyorum. Hepimiz orada kalemizin arkasındaydık.

Ankaralı Galatasaray'lılar biz sizi unutmayız, alacağınız olsun. Bundan sonraki ilk maçta atılacak ilk gol sizin tarafa olacaktır garanti veriyorum. Takıma her iki maçta verdiğiniz desteğe bizim taraftarlar adına teşekkür ediyorum.

2 yorum:

aZaZeL dedi ki...

maraton tribününde bulunan 15-20 kadar Galatasaray taraftarına yapılan terbiyesizlikler de unutulmayacak

hadesperado dedi ki...

Nazmi baba, özlemişim be!
ankaradan dün geldim,
iki maçta da skorbordun olduğu tarafta değildim,
tam karşı kale arkasında köşede yer bulmuş renktaşlar arasındaydım...

şans işte, dediğin gibi 6 golü de ayağımızın dibinde attılar :))
ve karşı tribündeki aslanların şovunu da izlemiş olduk, gerçekten harikaydı, hepiniz için bağırdık, senede iki gün de olsa...

halı sahaya gelince, bizim takım gerçekten farklı oynuyor bu tarz sahalarda...

herkese selamlar...