23 Kas 2008

Sıfırcı Hocanın Karnesi





3 maç oynandı iki günde. Ülkenin en büyük takımlarının maçları. Ülkenin en çok para kazanan 84 futbolcusu sahada. Bu ülkede maç seyredenlerin yüzde 90'ının takımları. 6 tane bir birinden beter hoca. 3 maçta da tıklım tıklım tribünler. Golü bıraktık gol pozisyonu yok. Organize bir atak yok. Birbirlerinden salak hocalar el sıkışmış sanki. Aman sen bana atma ben sana atmayayım. Şu kritik haftayı kazasız belasız atlatalım.

Kerizmiyiz lan biz. Ülke yangın yerindeyken, ne fedakarlıklarla maça geliyoruz biz biliyormusunuz. Kendi payımıza Galatasaray'dan bahsedelim. Bir tak Arda ulan hadi bir tane atalım diye yalvarıyor. Bir de Kewell klasını ortaya koyup tabela peşinde. Bir de ne görelim son dakikalarda ikisini birden oyundan alıyor allahın aptal hocası.

Aragones'le Skibbe ortak değilse ben bi bok bilmiyorum!. Fener maçı(seyretmedim) kilitlenmiş, taraftar isyanda, pozisyon yok, tek bel bağlanılacak oyuncu Devid oyundan çıkartılmış. Taktik doğru yenememe taktiği. 2 saat sonra aynı taktik Saftiggibe'den. Arda'yı çıkar kansız Aydın'ı al. Rüzgarda saçları dalgalansın yakışıklı çocuğun.

Yazık, bizde futbol falan yok. Her takım 3 yabancısını çıkarıp oynasın, ikinci lig kalitesinden bir farkı olmaz ligin. Bu hafta Avrupa kupası maçları var. Pazara çıkacaklar, bakın nasıl motive olacaklar o maçlara. Bizde sanacağız ki Hocanın parmağı var. Ne gezer, futbolcu isterse oynar istemezse oynamaz.
3 maç gol yok. Utanın lan utanın. Biz futbol dilencileri, yalvarıyoruz ne olur biraz futbol.

3 yorum:

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Renktasim, bu Nonda gecen yil az da olsa ise yariyordu. Penalti falan atiyordu, bir Rize maci var hatirladigim cok iyi oynadigi, Ümit'in bizi cildirttigi zamanlarda alternatif falan oluyordu. Bu yilda Istanbul'daki Bükres macinda 2 gol atti. Hepsi bu. Sonrasi fisss. Sonradan girdigi hic bir macta etkli olamiyor. Dizel araba gibi yavas hareketleniyor. Bizi cildirtmaktan baska bir ise yaramiyor. Ama sorun Nonda'nin bu sekilde oynayan tek oyuncu olmamasi. Dün Hakan topa degmedi. Ümit kac mactir yerlerde sürünüyor. Hepsine bir haller olmus. Zenci konusunda %100 haklisin. Iorfa, Christian, Sarr gibi adamlari gördü bu taraftar. Gerci van Gobbel'i sevmitim ben. (Not: Bir de Marcio vardi. Fener'i Kadiköy'de son yendigimiz macta gol atmisti yanlis hatirlamiyorsam.)

Kapali Ust dedi ki...

Marcio Kadıkoy'de rustuyu kıcının üstüne oturtup, topu bos kaleye yuvarlamis yağız delikanlıdır, kalbimizde yeri ayrıdır bu nedenle. Nonda konusunda ise defalarca yazdım Nazmi abiye yuzde yuz katılıyorum inşallah devre arasında bir yere şutlanır.

Mario Jardel dedi ki...

abi malesef o duruma düştük..

fener maçını lig tv'den izledim. Dede efendi oyundan deivid'i alıp maldonado'yu koyunca baya bi gülmüştüm senin de dediğin gibi pozisyon üretecek tek adamı çıkartıp kazmanın tekini oyuna koydu diye. ama aynı duruma 2 saat sonraki maçta bizde düştük. biz de kewell'ı çıkartıp aydın yılmaz'ı, mehmet güven'i oyuna koyuyoruz farkımız ne ? daha doğrusu skibbe'nin dede den farkı ne ?