2 Kas 2008

Medyaya Böyle ....Galatasaray 3- Gaziantep 1







Ne çok korkmuşlardı sezon başında. Meğer ne çok haklıymışlar. Köse sakalını traş ettiğimin medya maymunu uğraştı en çok Lincoln'le. Geç geldi kovun şunu, koşmaz atın şunu. Onu atın taraftarın müşterek küfür ettiği bir adam Mehmet Güven'i oynatın. Takımda dengeyi bozuyor, istediği zaman oynuyor. Kovduramadı gitti Lincoln'ü. Lincoln sezona ağırlığını koydukça kuduruyordur her halde. Pis pis sırıtıcı, mikserci, Galatasaray düşmanı Galatasaray'lı, Lincoln'ün attığı attırdığı goller kapak olsun sana.

Biri çıktı hafta arası bok attı Kewell'e. Hastaymış onu da öğrendik. Hadi sakat dese anlayacağız. Bu adam hasta hasta böyle oynuyorsa ben iyileşmesini bekleyelim derim. Taraftar gereken cevabı verdi maçtan önce ve maç boyunca. Herry Kewell'de sezona ağırlığını koyuyor eyvah haftaya medyanın takımıyla Galatasaray'ın maçı var. Herry Kewell'in golü, ortaları çalımları yoluna taş koymaya çalışıpta koyamayanların bir tarafına kaçsın.

Ahmet Çakar uğraştı Arda'yla. Tabi başta Ahmet Çakar, arkası geldi yaylım ateşi gibi. Ne yapmış, hakemin ayağına gitmemiş. Belli değilmi Arda, kaçıyormu göster uzaktan sarı kartını ne olur. Zaten hakemde insandı uzaktan gözterdi. Ah bi sadist Ahmet Çakar'a denk gelseydi. Ne güzel atardı oyundan top ayağına yakışan tek oyuncuyu sahadan. Ona ne idi, kırk yılda bir Arda'yı seyretmeye gelmiş futbolseverin zevkinden. Arda'nın attığı attırdığı goller, oynadığı oyun ders olsun hakem eskilerine.
Taraftar ne büyüksün sen, futbolcularının arkasında ölümüne durdun. Onlarda seni mahçup etmedi. Başka bir futbolcu gol atsın istemedim sonlarda. Lincoln oynadı, Arda oynadı, Kewell oynadı goller onlara yakıştı.

Çaylak hocamızın Kewell Mehmet Güven değişikliği tam bir bilim, ilim, irfan işiydi. Ah be top kusura bakma işte 3 dakka önce Kewell dokunda sana maharetle ustalıkla, 3 dakka sonra tepen Mehmet Güven'di. Maç bitince kaçar gibi gitti soyunma odasına. Yüzü yok kapalıya bakmaya. Uzun zamandır kapalı tribünün tamamının küfür ettiği bir oyuncumuz yoktu. Şimdi, mevcut oldu.

Tribünlerin böyle olduğu hiç bir maçta Galatasaray sıkıntıya düşmez. Yani bugünkü maçın taktikle, oyunla alakası yoktu. Varsa da Balta orta sahaya kaydığında Mehmet Güven girdikten sonra ve de Lincoln'e Arda'ya top gelmediği periyotlarda anlaşıldı. Yavan kısır Fortis Kupa maçı periyodu.

Bu maç atlatılması gereken zorlu bir maç değildi. Nitekim maçtan önceki görüşümüzde haklı çıktık. Maçı kolay geçtik. Önemli olan hafta arası Benfica maçı. Hocanın kalibresinin ne kadar olduğunu göreceğiz.

Galatasaray; yönetim futbolcu taraftar bütünlüğün devam etsin. Yolun bahtın açık olsun. Her zaman yanındayız.

4 yorum:

Kapali Ust dedi ki...

Abi tribun bugun cok iyi degildi, takımla beraber biz de oyundan dustuk..

Mario Jardel dedi ki...

abi eski hakem hocaları arasında alenen galatasaray düşmanlığı yapan yegane kişilik cem papilla'dır. İstisnasız her hafta sövüyo. 2-3 hafta önce galatasaray'ın bu zamana kadar kazandığı bütün puanların hakem hatalarıyla geldiğini söylemişti. ne diyim artık..

zachpaulsen dedi ki...

cem papila, ahmet çakar, erman toroğlu galatasaray düşmanı olamayan hakem yok ki!!! onu da geç bütün eski galatasaraylı futbolcular galatasaraya düşman ve sövmekle meşgul. hakkaten inanılır gibi değil. objektif olma uğruna mı böyle yapıyorlar ya da çekememezlik mi var? ama arada olan takıma oluyor. insan yıllarca ekmeğini yediği kulübe bunları nasıl yapar.

Burak dedi ki...

ben cem papilanın o programını seyretmemiştim. Forumdaki arkadaşlardan bazıları değinince "bu kadar mı ileri gitti şerefsiz" demiştim. Şayet gerçekten hakemlerle alıyorsak bile kendisinin hakemken bizden ve trabzondan çalıp malum kimselere hediye ettiği puanlara saymak lazım. Diğer hakemler cem papilanın borçlarını ödüyorlar diye bakmak gerek.