23 Kas 2008

Kel Kafanla, Pis Bıyığına Az Bile


''Dün Ankara'da tesadüf bu ya Fener'le Galatasaray peş peşe oynadılar... İki maç da golsüz bitti. Fener Ankaragücü'ne, Galatasaray da Ankaraspor'a gol atamadılar. İkisini de yerinde seyrettim! Başkaları ne der bilemem ama ben Galatasaray'ı çok beğendim.Ankara'daki iki maçta; Fener çok kötü, Galatasaray iyiydi...'' Osman Tanburacı




Şu futbol aleminde Fatih Terim'i tek bu adama ettiği küfür yüzünden seviyorum. Elimden gelse Fatih Terim şu Osman'ı dövüyor görsem tereddütsüz bende girişirim.




Bu adamlar biz ne diyorsak tersini diyorlar. Galatasaray'ın iyi olduğunu söyleyen bir tek Galatasaray'lı çıksın ben takım değiştiririm. Bi bok bile değil bu adamlar. Akılları sıraca halk gibi düşünmeyecek, pis beyniyle yorum yapacak kafaları karıştıracak biz bunu adam sanıcaz bok yerine.

Geçen yıl götünü yırttı Kalli, Kalli diye, bu sene de Skibbe'nin avukatımıdır nedir ne kadar yenilirse o kadar iyi diyor. Terakkici şerefsiz, Alman mandacısı. Toz kondurmuyor Alman'a

Neden bu Osman'a para verirler ne kadar net. Beyin ameliyatı yapıyorlar el ele vermişler. Maalesef gerçekleştirdiler. Hipnotize olmuş gibi seyrediyoruz, dinliyoruz, okuyoruz. Kaçamıyoruz, bütün kaleleri zaptetmişler. Ümidim insandan yana tükenmek üzere. Acaba türler seleksiyona devammı ediyor. İnsan olamadıkmı acaba daha. Belki hala evrimi tamamlayamamışlarımız var aramızda. Osman mesela. Bok bile değilsin lan sen.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yorumunuza saygım sonsuzdur ancak kendisi de daha önceki bir yazısında, -büyük ihtimalle denk gelmişsinizdir- "Skibbe’nin kafasına kaya düşer, takım dağılırdı.
Skibbe’yi koruma altına almam bu yüzden!
Bir hoca; ezilerek, itelenip betelenerek, durmadan kakılarak aslanların önüne yem diye atılamaz! Haksızlık yapılıyor. Galatasaray Skibbe üzerinden yıpratılıyor. O yüzden hocanın yanındayım.
Bir gün ‘Skibbe mükemmel hoca’ dediğimi duyan var mı?.." diye gidiyor.
Benim Tanburacı'nın birçok fikrine katıldığım olmuştur, Feldkamp'ı geçen sene koruduğunda dahi.. Geçen sene Feldkamp'ın gelişi kendini hissettirmişti, İlk haftalardaki futbol da bunu gösteriyordu. Tabii ondan sonra ardı arkası kesilmeyen, futbolcuyla arasındaki soğukluk ve mantıksız yoğun disiplin uygulamaları ve bazı saçma taktiksel hatalar kendisini bitirmişti, takımımızı ise zor durumda bırakmıştı. Ama Skibbe'de bu kadroya rağmen, bir özgün taktik anlayış sezemedim. İlk haftalar, hadi diyorduk daha yeni yavaş yavaş olacaktır diye ancak vakit geçiyor puan farkı artıyor. Neyse Tanburacı'nın bu yazısında katılmadığım noktalar oldukça fazla tabii ki. Mesela o da Skibbe gibi lig 2.sinden puan aldığı için mutlu. Saçmalığa bakın. Bu takım Galatasaray! ve Ankaraspor deplasmanından 1 puan aldığına seviniyor. Skibbe'yi korumasını ben de kabullenemiyorum ancak gerekçe olarak sunduğu şey bana biraz mantıklı geldi. Ama bu adamla daha işimiz var gibi, bakalım.. ya sabır..!

Haketo Zaman dedi ki...

Hocam,
ne olursa olsun kimseyle birisinin anasına, bacısına küfretti diye gurur duyulmaz. tanburacı'yı savunacak değilim, beğenmezsen okumazsın, yanlış mıyım? madem sinirlerini bozuyor tıklamayıver yazısının linkine, zor mu bu kadar? Sen sen ol kimseye alelade küfür etme, başın belaya girer. sonra da millet bloglar neden engellendi diye birbirine bakakalır öyle...