6 Kas 2008

İşte Bizim Takım; Benfica 0-Galatasaray 2


Kuşkularımız vardı elbette. Takım sahaya iki santraforla çıkınca rahatladık. Bu ikincisi Ümit Karan olunca yattık aşağıya. Benfica; İsmi ürkütücü, Dünyanın en büyük futbolcularından Esebio'nun takımı. Dikkatle izledik maçı, iki santrafor dizildik, bakalım pratikte ne yapılacak. Evet iki forvetle rakip sahada oynamak büyük takım refleksi. Oynadığın takım düşünecek artık. 3 Gün sonra Dünyanın en büyük maçlarından bana göre 2.sini(1.si Boca Juniors-River Plate maçıdır) oynayacak takım için bu maç angarya olmalıydı.

Angarya saymayan bizimkilerdi. Emre Aşık( büyük maçların futbolcusu) savunmada oyuna damgasını vurdu. İnanılmaz bir dokunuştan sonra Galatasaray'lılar telefona sarıldılar. Büyük futbolcu demeye kalmadan golü attı. Bizim atmasa söyleyeceklerimizi, yalama basın attı diye şimdi yazacaklar mutlaka. Biz yazmasak da olur. Biz Emre Aşık'a her zaman ilk 11 veririz nasıl olsa.

Arda Turan; Bu kadar büyük oynamasını istemiyorum açıkçası. Fener maçını da alırsa bizle arası açılacak. Başkaları alacak Arda'mızı elimizden. Halbuki gün sayıyoruz Aslantepe Stadına. Orada oynamasını isteriz son yılların fantastik futbolcusunun.

Lincoln; Oynadığı her maç bir önceki maçını tarihe gömecek. Onun için olumsuz düşünenlerin tükürdüklerini yalatacak. Haydi Casio bunlar tatbikat savaş bu hafta başlıyor.

Ben Portekiz futbolununun en büyüğü Benfica'nın haline acıdım bu maçta. Sıçan gibi oynadılar, acaba biz mi çok büyük oynadık. Milan Baros kafa kafaya kaldığı pozisyonları atsa bu hafta Kadıköy'de 1-0 önde başlayacaktık. Olsun en azından yarım sıfır öndeyiz.

Hoca için ilk defa olumlu şeyler yazacaktım. Kimseyi değiştirmeseydi. Memet Güven ile Yaser'i alınca takım birden kilo düştü. Tamam skoru koruyacak arkadaş dersen bana inanmam. Ümit Karan'ı beke geçir kardeşim gol yemek istemiyorsan. Neyse bu kadar nankör olmayalım, ilk defa Portekiz takımını deplasmanda maymuna çeviren takımın hocasına laf söyleyecek halimiz yok. Ümit Karan'nın gol atması çok iyi oldu. Fener maçlarının futbolcusu Ümit Karan Pazar günü sahada olacak, en azından kulubede bir nöbetçi kabus gibi oturacak.

Kalifiye olduk arkadaşlar, şimdi Ali Sami Yen'de şova çıkacağız, arkadan Şampiyonlar Liginin garibanlarını bekliyeceğiz. Aslında işimiz değil de ne yapalım insan gördüğü şeylerden geri aklınca üzülüyor. Acaba Parken Stadının kale arkasında Dağ Başını Duman Almış'ı söyleyen bizler, Migros Tribününde aynı marşa yatarsa ne olur. Nasıl bir taraftarlık duruşudur o an.Yaşam isterim ve mutlak yaşayacağım. Galatasaray çabuk dön, Kadıköy'e provaya bekliyoruz.

5 yorum:

ilkay dedi ki...

budur. pazar günü bu mutluluğun devam etmesi dileğiyle...

Emre Yılmaz dedi ki...

Kadıköy gerçek bir prova olucak...

Eline sağlık Nazmi abi

hadesperado dedi ki...

şu sezon 15-20 maç izlemişizdir, takımı ilk kez bu kadar derli toplu oynarken gördüm, umarım devam eder...

sorun Skibbe'nin takımı hazırlamadaki hataları, antrenman falan değil kesinlikle mental sorunlar, bunları aşarsak her maç böyle oynarız...

Baros-Lincoln-Kewell, bu üçlüden pazar günü şov bekliyorum, Arda zaten ne yapacağını biliyor...
Skibbe'nin de fener maçıyla ilgili açıklamaları hoşuma gitti, umarım sahaya yansıtırlar...

Adsız dedi ki...

Skibbenin hiçbir hatası yok. Sorun sabretmemek, sorun fenerli kafası, 2 maç puan kaybı, 3 maç kötü futbol hemen kovun bu adamı tepkisi verilmesi bize yakışmıyor. İyi bir takım var, birlikte oynamaya, eksikliklerde sistem değiştirmeye alışıyorlar. Feldkamp bunun tohumlarını atmıştı skibbe ile her şartta sezon sonunu görmek gerek. Bence galatasaray uefa kupası senesindeki performansına ulaşmaya çok yakın. Süreklilik gerek bunun için de teknik heyete koşulsuz destek olmak şart.

fener maçının sonucu ne olursa olsun bu sezonu şampiyon kaparız.

Mario Jardel dedi ki...

benfica o kadar da gozumuzde buyuttugumuz gibi degilmis. aimarlar reyesler nuno gomesleri gorunce biz aldanmisiz

-hakan ünsal-