23 Kas 2008

Futbola Lanet Ettirenler; Sabani Nonda


Taraftar bu sene bağırıyor, 35. santim uzunluk var onda diye. 3 gram beyin olsa, 10 paralık yürek olsa keşke. Eşektede uzunluk var fazlasıyla, sırtından odun eksik olmaz. Ben bu adamdan oynadığı ilk maçta aşşağılık bir şekilde ofsaytta beklerken nefret ettim. Sonra da yakın takibe aldım. Geçen yıl ki Fener maçındaki beleş golünün dışında hiç bir olumlu şeyini hatırlamıyorum. Galatasaray'ı hiç bir maçta ipten almadı. Hakan Şükür tek bacağını bağlasa bundan iyi oynar.




Bu adam nasıl olurda Şampiyonlar Ligi finalinde oynamış akıl alır gibi değil. Cihan Haspolatlı iptal olduktan sonra takımda sevmediğim futbolcu kalmadı diye sevinmiştim. Hepsini beşe katladı aşağılık ruhsuz herif. Stada bobma düşse kafasını çevirip bakmaz. Oyuna sonradan giriyorsun kahpe, hayvan gibi besleniyorsun, ayı gibi güçlüsün bir koş, bir gol at, bir kere maç çevir. Hasan Kabze şampiyonluk verdi, Aydın Yılmaz sonradan girip gol attı Konya'da, şampiyonluk geldi. Bir koş, çabala. Kulubedeyken bakın Galatasaray gol atsın en ufak bir tepkisi yok. Maçta konuşma, yok, motivasyon sıfır, garanti para cepte. Bunlar memleketlerınde bizden tokatladıkları paralarla garibanlara yardım ediyorlar. Sıkıysa etmesin bakalım oraların mafyaları ülkeye sokacaklarmı. Burda kazanmıyomusun sen lan parayı, burdaki garibana yardım etsene. Hagi, Simoviç, Floryada herkese kıyak yaparlardı. Kolpadan iyi adam görüntüsü.

Galatasaray'da zenciye karşıyım ben yıllardır. Irkçılıksa ırkçılık, bizde zenci oynayamıyor. Denizli zamanında Oerfa diya bir kazma gelmişti. Denizli beni her halde kandırdılar diye beyanat vermişti. O gün bu gündür kıllanırım zencilerden. Bir birlerine benziyorlar, acaba bu Nonda çakma olmasın.

Topu iyi saklıyormuş, niye saklıyorsunki topu. Sanki topu saklamak iyi bir şey. Topu büyük takım oyuncusu ortaya çıkarır. Ne yapar yapar karşı takım kalesinin çerçevesinin içine bırakır. Bu Nonda'ya güvenipte hesap yapan varsa onlara da yazık olacak. Nonda'yı beğenen taraftar varsa razıyım onlarla aram açılsın. Büyük konuşuyorum bu saatten sonra Nonda'nın atacağı gole kılımı kıpırtmam, lanet olsun.

1 yorum:

hadesperado dedi ki...

peşin parayı aldı şimdi yatıyor abi, keyfi olursa iyi oynar, olmazsa topa ayak bile uzatmaz, bunun başka bir açıklaması yok...