7 Kas 2008

Bir adam; Hakan Ünsal


Kendimi teselli ediyorum, bu futbolcuyu yumruk şova hiç çağırmadım. Ergün'ü, Orhan Ak'ı, Cihan Haspolatlı'yı da kapalıya çağıranlara hiç katılmamıştım. Şimdilerde misal çağırılıyorsa Mehmet Güven için ağzımı kıpırdatmıyorum. Hakan Ünsal gerçekten çok küçük adammış. Bu satırlarda buna benzerleri çok yazdık, bi bok sandıklarımıza ekledik. Hakan Ünsal, arkadaşlar bok sandığımız değil, ilk ve gerçek bir bok. Yanılmıyoruz, leş gibi kokuyor. Tarikatlara dayanarak oynadı bizde. Oynadığı da neydiki, domuz gibi kuvvetliydi o kadar. Ben bir futbolcunun karizmasında Milli Takımlarda ne kadar oynamış ona bakarım. Galatasaray'ın efsane olduğu zamanlarda sol bekte oynayamıyordu Milli Takımda.




Kovuldu gitti takımdan, iktidarın çanak yalayıcısı olduğundan uygun bir takıma yollandı. Rizesporda bile oynatmadılar. Rizespor zaten kurtarılmış takımdı Hoca Efendilerin. Gerek yoktu Hakan Ünsal yobazlarına. O Galatasaray'da yapacağını yapmış, tarikat bağlantılarında önemli görevlerde bulunmuştu. Galatasaray'ın değişim sürecinde ne futbolcu olarak, ne de malzemeci olarak ihtiyaç yoktu.




Hakan Ünsal olsa olsa şu aralar, bir keresinde benimde şerefle oynadığım Galatasaray Veteran takımında oynuyormuş duyduğumuza göre. Yani demek adı Galatasaray'la anılıyor hala. Bu eski futbolcumuz, şimdiki taze bokumuz Galatasaray'a, eskiden ekmek yediği tasa sıçarak evine helal ekmek götürdüğünü sanıyor ve hayatına şükrediyor. Hayatına şükür ederkende ne güzel milyonlarca Galatasaray'lıdan küfür yiyor. Afiyet olsun küçük adam.




Demek Benfica çok kötü takım ha. Ah biraz iyi olsaydı da bize 3-5 atsaydı da küfür etseydin. Ulan nankör herif, senin kötülemenlemi etkileneceğiz. Seni seyreden Galatasaray'lı sana küfür etmek için ekran başında bilesin. Ben ancak olsa olsa seninde oynadığın zamanlardaki kombinemden sana ne kadar para düşmüşse onu haram edebilirim. Olanca içtenliğimle ağız dolusu küfür ediyorum sana seni ne zaman görsem. Küçüksün ama mide bulandırabiliyorsun, ne kadar kaçsamda bir yerlerde senin söylediklerin duyuluyor.




Bir tane basınla ilgilenen yönetici yokmu ya. Bu Galatasaray'a söven eski Galatasaray'lılara ceza verebilecek. Hep bizemi düşer usta bu işler. Salaklar kendi mezarlarını kazıyorlar, yarın yobazın iktidarıda devrilir, o bedavadan geldiğiniz ortamlardan kovulur gidersiniz. Yardımcı hoca falan yaparlar sizleri, yolun tribünlerin önüne çıkabilir. Keşke Küçük, ne yapıp yapsanda, tarikatlara biraz daha yaslansanda Galatasaray'a hoca falan yapsalar seni.




Tribünlerin başına geçip 30.000 kişiyle sana küfür edeceğim günü yüce gök bana nasib eyler inşallah.

8 yorum:

sembolist dedi ki...

Abi süper yazmışsın,yorumlamışsın.. Maçtan sonra ben de hayetle izledim Hakan Ünsalı,,Suratından düşen bin parça.. Ve sürekli Benfica nın kötü bir takım olduğunu vurguluyordu.. Ben artık karararımı verdim abi,bu adam kin ve nefret kusuyor... Ve ilginçtir ki,Segen ondan daha fazla Galatasarayın ii olduğunu vurguluyordu.. Bülent Tulunun programı bitti ondan kurtulduk.. İnşallah bunu ki de biter..

Adsız dedi ki...

Ali Sami Yen deki ilk maçta grup olarak hakkını vereceğiz.

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Helal sana renktasim. HEpimizin duygularina tercüman olmssun.

hadesperado dedi ki...

eline sağlık abi...

bu arada ekşisözlük'te kendisiyle ilgili çok yerinde yorumlar var, özellikle son sayfalarda...
bunlardan biri:

20 mayıs 2009 tarihinde ntvspor'da uefa finalini yorumlayacak yorumcu.

- evet sayın ünsal galatasaray milan'ı 2-0 ile geçip uefa kupasını 2. defa müzesine götürüyor. yorumlarınız.
- milan'ı gözümüzde fazla büyütmüşüz. ronaldinho ise barcelona'daki ronaldinho değil. öyle olsaydı herşey çok farklı olurdu. bir de böyle bir milan yakalamışken 2 de durmayacaksın, 3., 4. golü arayacaksın. ama galatasaray son 20 dakika maalesef mahkum oynadı. kaka'nın şutu direkten dönmese kupayı göremezdi galatasaray. zaten maçtan önce ibre galatasaray'dan yanaydı, şükrü saraçoğlu'nda oynuyorsunuz. büyük şans. bir lafım da skibbe'ye; kendisi bu takımı kaldıracak bir hoca değil. bu kadroyla bu takımın şampiyonlar ligini alması lazım. kadro yapısı olarak bakarsak real madrid'ten ne farkı var bu takımın. tek fark hocaları
- sayın yalçın, sizin yorumlarınız
- bence hakan biryerlere iyice su kaçırdı, diye düşünüyorum

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14340708


@adsız renktaş, merakla bekliyoruz...

sembolist dedi ki...

Hadesperado,harikasın.. Bu Hakan Ünsal,Galatasaray yorumlarına başlarken,ilk önce rakibin kötü olduğundan başlıyor.. Lincolnden grip,Skibbe den çıkyor..Kuyuruk acısı işte.. Bu eski futbolcular(Hakan Ünsal,Hakan Şükür,Bülent Korkmaz) sanki bedavaya oynadılar,ve sanki ömür boyu oynamak zorundalar Galatasaayda..Anlamış değilim,Hakan Şükür bu akşam yine konuşacakmış telegolde... Yazık vala..

Mario Jardel dedi ki...

abi elin kolun dert görmesin.. uzun süredir senden şu adamla ilgili bir yazı bekliyorduk, yine hislerimize en iyi şekilde tercüman olmuşsun..

hadesperado dedi ki...

Hakan'ın "büyüğünden" inciler:

"DERBİ BERABERE BİTER"

"EMRE'NİN FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU BİLİYORDUM"

"HEYKELİMİ ÖLDÜKTEN SONRA BİLE DİKMEYİN"

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10318293.asp?gid=229

başbakanla görüşmesinden belliydi zaten, şaşırtmadı " f " kadrosundan trt'ye transfer oldu, hayırlı olsun ne diyelim... yakında o da ünsal, özdenak ve benzerleri gibi yorum yapmaya başlarsa hiç şaşırmayalım...
kaderimiz bu

Mario Jardel dedi ki...

dün tesadüfi olarak kendisini ntvspor'da gördüm yine.. Saçmalamaya devam ediyordu.. O kadar saçmaladı ve o derece içindeki kini bir kere daha kustu ki !! Lincoln ile güiza'yı bir tuttu.. İkisi de taraftarı kandırıyormuş.. İkiside tribünlere çok güzel oynuyormuş.. Ey be adam !! Spor yazarısın, gazetecisin ya !! Şöyle arşivini bi kurcala bakayım güiza 1 ay öncesine kadar ispanya medyasına türkiye ve fenerbahçe için ne demiş ? Lincoln ne demiş ? Nasıl bir kin bu ? Ne bitmez bi nefret !!