27 Kas 2008

Benden Bu kadar;Galatasaray 0 Metalciler 1


Bu Hoca için son yazımdır. Hocalığını artık bıraktık, insan bu kadarmı geri zekalı olur. İncecik takım elbiseyle bu soğukta kulubede titriyor. onu gören futbolcu titriyor, furbolcuyu gören taraftar sara nöbeti geçiriyor. Dünyanın en iyi ya da en kötü hocasını getirsen bir takımı bu kadar kötü oynatamazsın.

Taraftar eski günleri arıyor, 2000 li senelerden çok daha iyi takıma sahip çıkıyor, ama takım bu görüntüsüyle 1950li yılların takımı gibi. Servet işte bu çocuklar, sırtında dinamit fıçısıyla top oynadı 1.5 senedir. Ben bu hareketi aslında her maç bekliyorum da Servet beni devamlı şaşırtıyordu. Nasıl olurda bu kalitedeki kazma kazmalık yapmadan maçı bitirebiliyordu. Götüyle top oynayan futbolcumuz Dünyada tek. Solda bu kez Volkan var, tamam kötü futbolcusunda niye salaksın kardeşim. Ofsayt olmuş, tac atıyorsun. Orta yapamazsın kabiliyetin yok iki metreyedem mi pas atamazsın.

Takım 0-0 a şartlanmış, 7 tane defans oyuncusuyla oynuyor. İlerde tek başına Baroş, bu oyun yapısıyla lig bitene kadar 3 tane gol atamaz. Oyun kurgusu değişmiyor, Baros çıkıyor, yanlışlıkla kendisinin yerine Hakan Şükür'ün futbolu bıraktığı Ümit Karan giriyor. Her maç oynasın oda 3 gol atamaz. Kewell çıkıp Aydın oyuna girincede sahadaki takımın Galatasaray olduğuna bin şahit gerekiyor.

Uğur yapılmış, Metin Oktay formalarıyla çıkılıyor maçlara artık. İçindekilere sorsan Metin Oktay kim diye çoğu cevap veremez. Arda ve Lincoln oynamasın, sonra da Kewell'i çıkart bu takım ligte zor tutunur.

Ben son olarak yine Hocayla kapatıyorum yazıyı. Artık serbest ben susuyorum. Bundan sonra benim Hocam falan değil, hakkında en ufak bir şey söylersem Galatasaray'lılığımın hayrını görmeyeyim. Yoruldum, bittim, tükendim. Bu Almanlar benim son yıllarımı çaldılar, sebep olanlara lanet olsun.

2 yorum:

McDennis dedi ki...

Son yiLLarimi deme be abi, Allah gecinden versin...

AlmanLar'in kendiLerine hayri yok.. Bugune kadar senin yaziLarini okurken hep bir kusku iLe yakLasmistim sana, ben bu hocadan umitLiyim demistim icimden, Osman Tanburaci misaLi takiLiyordum...

Ama bende de birseyLer eksiLmeye basLadi sanirim.. Kalli de geLdi aL basina beLayi... Almanci bir takim oLduk resmen.. Bari fizikLi gucLu kuvvetLi bir aLman orta saha oyuncusu geLse neyse.. Sadece hoca oLanLari geLiyor..

hadesperado dedi ki...

Aman abi Allah gecinden versin...
asıl bizim gençliğimizi tüketti bunlar, ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum...

bu arada Bülent abi çok güzel bir noktaya temas etmiş, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/11/stn-alman-teknolojisi.html