3 Kas 2008

Arsenal'e Karşı Oynamam Abi


''Aragones ile bir toplantı yapan Emre Belözoğlu, sakatlığının tam geçmediği ve hazır olmadığını söyleyerek Arsenal maçında oynamak istemediğini söyledi.''

Yarı final maçında atılmıştı şerefsiz. Acaba diyorum bilerekmi oynamadı final maçında. Acaba olası bir hezimette kadroda olmak mı istemedi. Günahı boynuna, şu haberi okuyana kadar aklıma gelmemişti. Ama bu şerefsiz, ahlaksız, kendine zeki, çevik olmayan sporcu ölüm kalım maçında Fenerbahçe'nin Arsenal'e karşı oynayacağı kadronun içinde olmak istememiş. Haklı çarşamba günkü olası bir hezimette Alex'in yerine oynayacak olan Emre'nin foyası ortaya çıkacak, peşinden gelen Galatasaray maçı ise futbol hayatının büyük takımlardaki son maçı olacaktı.

Kaçtığı maçların Arsenal maçları olması acaba tesadüfmü. İngilterede yedek beklerken hiç oynadımı acaba Arsenal'e karşı. Oynadıysa ne oldu acaba o maçta, Emre'ciğimizi tırstıracak.

Zeki futbolcudur kendisi. Belkide dünyanın en az banko olmuş büyük futbolcusudur. Bir tane delikanlı Fener yazarı çıkmazmı bu adamı yerin dibine sokacak. Galatasaray fobisi yüzünden tutuyorsanız boşuna katlanıyorsunuz. Emre'nin Fenerbahçe kadrosunda olması beni memnun eder. Eğer kovarsanız esas o zaman üzülürüm.




Ben Emre'nin her maç banko oynamasını ve 50.000 kişi tarafından küfür edilmesini bekliyorum. Beni ancak bu memnun eder. Bu da uzak bir ihtimal değil.

4 yorum:

scapula dedi ki...

Nazmi Abi ne yaptın...

Her şey tamam da, yarı finalde bilerek kırmızı kart görüp görmediğini nasıl sorgularsın... Lubos meymenetsizi dünyanın en saçma kırmızısını göstermişti Emre'ye, sırf takımları eşitleyeyim diye... Emre de ağlaya ağlaya çıkmıştı zaten oyundan.

Adsız dedi ki...

Terim de ense köküne şaplatmıştı. Babasından eti senin kemiği benim deyip almış sanki mahalle mektebine.

Belözoğu çok karakterli oğlan. Kafasına vura vura böyle oldu..

selaminko dedi ki...

valla ben arsenal macında oynamak istememesini Galatasaray macında saglam cıkıp oynamak istemesi olarak değerlendiriyorum. O macta aklınca GS taraftarına tepki gosterecek gercek FBli olacak. Valla ne diim. Hsonu bu macı kazanamazsak zaten yazıklar olsun.

prometheus dedi ki...

selaminko'ya katılıyorum,
o eziklik duygusu profesyonel emreye de bulaşmıştır, havasından mı suyundan mı artık bilemeyiz...