13 Eyl 2008

Trabzonspor'un İşi Zorlaştı


''Gökhan Zan'ın ise Türkiye-Belçika Milli maçında yaşadığı sakatlıktan ötürü Trabzonspor karşısında riske edilmeyeceği için kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.''

Bir maç oynadık, sanki Çanakkele Savaşından çıkıldı. Bari maçı alsalar da gam yemeseydik. Hakan Balta kadrodan çıkarıldı. Gökhan Zan da anadık ki sakatlanmış. Başka sakat varmı bilmem, Emre'ye bakacağız. Hoca'da arıza verdi. Hangi pozisyonda sakatlandılar bu arkadaşlar hatırlayan varmı. Daha doğrusu ne oynadılarki sakat olsunlar. Hadi geçtik sakatlığı, Galatasaray dışında futbolla pek ilgilenmiyoruz da şu yukardaki açıklama tam laz fıkralık.

Aslında Ersun Yenal'in verilmiş sadakası varmış. Gökhan Zan benim her zaman Beşiktaş maçlarımızdaki en güvenilen adamımdır. Bu baltanın oynadığı takımı nasıl yenemzler aklım almaz. Trabzon'un işi zorlaştı. Beşiktaş cephesine bakın Gökhan Zan'ı riske etmeyeceklermiş bu maçta. Adamlar sanki Çatladıkapıspor(Hıncal Uluç'un hayali takımı)la maç yapıyor. Bu maçta riske etmeyeceksinde hangi maça saklıyorsunuz. Oynasa ne yazar oynamasa da ama bana koyan bu. Trabzonspor maçı Beşiktaş dolayısıyla Ertuğru Hoca(kelime manasında namaz hocası) tarafından kolay ve önemsiz maç. Oynatmaz Gökhan'ını bir dahaki hafta nisbeten daha zor maça saklar. Bunlar Hoca, ben sıradan bir vatandaşım.

Hiç yorum yok: