13 Eyl 2008

Sakallıyla Bıyıklıya Az bile




Yıllardır onlar yazar biz okuruz. Bi bok sanarız kendilerini. Ne yapmış Ulus Takımının ceo su. Sakkalarına bıyıklarına sövmüş. Az bile yapmış lan size. Adamı imparotor yapmadınızmı bu ülke futbolunun başına. Belki yüzlerce kez yazdınız. Mademki imparator, istediğine istediğini söyler. Kimini alır yanı başında yardımcı diye oturtur. Kimini kovar yanına bile yaklaştırmaz. İster döver ister söver. Hem İmparator diyeceksin, hem de çıkarttığı takımı oynattığı futbolu eleştireceksin. Cami duvarına işersin işte böyle bıyığı burulamayacısa, sakalı sıvazlanmayasıca.

Aslında ben artık Terimciyim. Eğer bu ülkede bu spor medyası var olacaksa bu Milli Takımın başında ölene kadar Terim kalmalıdır. Kim gelirse gelsim yerine maymun yaparlar. Kimi oynatsa yaranamaz. Yıllardır yazacak bi bok bulamayanların hepsi birden kusmaya başlar yeni hocaya. Tuzsuz Deli Bekir ya da Çakırcalı Mehmet Efe Hoca olmayacaksa bu vazifeyi Terim'den başka kimse yapamaz. Başka türlüde yapılmaz bu iş. Yenersen omuzlara alındığında şişeceksin, yenildiğinde de İmparator ne yaptın diyecek babayiğit biri çıkarsa eşşek sudan gelene kadar döveceksin. Dövemedin sakallıysa sakalına, bıyıklıysa bıyığına küfür edeceksin.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynen abi. İmparator dediğin adam sever de döver de sker de affedersin.

Adama "Baba" diyorlar, ondan sonra da, "İn anamın üzerinden":)

Kendiniz yapıp kendiniz tapıyorsunuz. Küfürleri de siz işitiyorsunuz. Bize ne, afiyet şeker olsun. Böyle basına böyle hoca..