27 Şub 2008

Sevinin Çocuklar Daba Daba Duuuu Galatasaray 2- Fenerbahçe 1


Uzun yıllardır ilk defa muhteşem bir seyirci vardı tribünlerde. Coşkuyu sahaya 90 dakika boyunca yansıttılar.Artık klasikleşti açık tribüne dolan üniversiteli çocuklar hem çok güzel kareografi yapıyorlar, hemde bilinçli tezahüratla takıma katkıda bulunuyorlar.'' Bu kupayı alanlar parmak kaldırsın'' pankartına taş devrinden Fener'li Fred Çakmaktaş utanarak parmak kaldırıyor. O kaleye 10. saniyede gol olacaktı Volkan önledi, coşan seyirciyi 4. dakikada Hakan Şükür sarmaş dolaş yaptı. Maçın hakemi maçın önüne geçti, demekki kötü yönetti. Her harekete faul çaldı, belkide haklıydı futbolcular hakeme hiç yardımcı olmadı. Dinlenen Fenerbahçe maça yoğun konsantrasyonla çıktı. Yenik durumdaki Fenerbahçe kalesi ilk yarı boyunca epey tehlike atlattı, Orkun'un yerine kaleye geçen Aykut'un performansını ölçemedik. Top gelmedi. Fener 10 kişi oyunu rolantide götürüp Galatasaray'a karşı nasıl olsa 1 gol atarım düşüncesiye oynuyordu. Nitekim geliyorum diyen gol geldi. Golü atan Gökhan atılınca 9 kişi kalan Fener Estergon Kalesi futbolu oynamaya başladı. Kalli ancak hamleyi düşündü. Geriden bir oyuncu çıkarıp Nonda'yı aldı. Şuursuzca doldur boşalta döndü maç. Tam genemi yenemeyeceğiz diye kahrederken gelen gol futbolcuları ve taraftarı çılgına çevirdi. Anamaç bitti. Fener bu senede kupayı alamayacaktı. Maçtan sonra sahadan çıkmayan taraftar açıkta köşede bulunan Fenerbahçe seyircisine unutamayacakları bir azap yaşattı. Bu gün maça gelen Fenerbahçeliler bu maçı asla unutmayacaklardır. Son dakikalarda gelen golle Feneri eleyen Galatasaray'ın taraftarları içinse uzun bir aradan sonra hesap günüydü. Maçtan sonra hesabı fazlasıyla gördü.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kapalı 28 Şubat 2008 Perşembe 13:59:04


--------------------------------------------------------------------------------
Gurur duydum, onur duydum, zevk aldım, mutlu oldum evet kapalıdan bahs ediyorum. Çok zamandan beridir böyle görmemiştim kapalıyı. Dosta düşmana gösterdi bir takıma nasıl maç kazandırılırı. Ama bakıyorum yine basında pek bişey yok her zamanki gibi. Kendi adıma ve tüm orda olmayan diğer aslan yürekliler adına teşekkür ediyorum; orda olduğunuz için, sarı dediğimde kırmızı dediğiniz için. Onur duyuyorum; sizinle aynı takımı tuttuğum için.
Ve son söz; siz dünyanın en büyük taraftarısınız bunu asla unutmayın. Tıpkı Milan maçında Maldininin söylediği gibi" Beni kimse burda 20 000 kişi olduğuna inandıramaz." Sağolun çocuklar yüreğinize sağlık...

Adsız dedi ki...

Tüm ikinci yari 2-1'e kadar dogru düzgün bir tezahürat yapamayan, hele helen Gökhan'in golünden sonra tümüyle susan Kapali mi maci kazandirdi?? Tek Kapali olsa, tüm stad sustu!..

Bu mu mac kazandiran taraftar?

Fener'i yendik diye hersey toz pembe, güllük gülistanlik gösterilmeli mi? Mactan maca eriyor Kapali... Gercekleri görelim.