18 Eki 2022

EU(Euro United) HAKEMLERİ

Önce Hakim neymiş bakalım. Adalet dağıtan kişi yazıyor. Yani pek anlaşılamıyor ne adaleti, kimin adaleti. Hukuk terimi çağrıştırıyor sanki. Kafatasında zerre beyin olan bilir, hukuk egemenlerin fahişesidir. İhtiyaç duyarsa günde 5 posta kullanır,

ihtiyaç duymaz ise işi olmaz. Daha açık yazalım. Günümüzde adalet dağıtması için görevli kişiler belini doğrultamıyorlar. Fazla mesai yapıyorlar. Onları Adalet Saray'ında bırakalım, biz futbol hakemlerine sataşalım. bakalım onların durumu ne?

Karşılaşmaları, yarışmaları kurallara uygun ve yansız yöneten, karar veren kişiymiş. Yani Hukuk camiasındaki adamların günde 5 posta dayak yediği, tepedeki ne derse onu yaptığı bir ortamda, ülkede Hakem dediğimiz adam yansız olacak? Çok şey istiyoruz şerefsizim. Bana göre Hakemler bu ülkedeki en masum, en dürüst adamlar. Yani uzun lafın kısası, ülkede dürüst yetkili yok ki, maçlarımızı yönetmek zorunda kalan adamlar dürüst olsun. Dürüst olsa kurallara uygun maç yönetse gördüğünü yanlış bile olsa çalsa, bir hafta sonra, maç başı 100 liraya Kartal Bulvarspor- Kuşaadasıspor 3. lig maçını kurallara uygun yansız yönetecek.

Bu sezon Galatasaray maçları dışındaki hiç bir maçın özetini bile seyretmedim. Rica minnet dün oynanan maçlarda iki pozisyona bakıp görüşüm soruldu. Bu yazıyı yazmama sebep olan iki insanlık dışı hareket gördüm. Maçlarda yüzlerce Spor Büro Polisi görev yapıyor. Muhtemelen onların başında da bir Emniyet Müdürü vardır. Müdür görevini kurallara kanunlara göre yapsa tabanla golü atan Fenerbahçeli, adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanırdı. Kaleci korktu diye yorum yapanımız var, beni destekliyor, korkmayıp ne yapsın, kafa göz parçalansın mı? 

Korkutmak, terör eylemidir, kaleci korktum golü bilerek yedim dese bile hareket kırmızı karttır.

Ofsayt çizgisi resmi geldi, yarım metreye kadar arı eksi ofsayt pozisyonun makinaya istediğin şekilde çizdirebilirsin. Topa vuruş anıyla ayağın topu terk ediş anındaki zaman aralığı  koşan adam için uzun zamandır. Perspektif yok, takıma talimata göre iptal edilmiş legal bir gol. 

Ama konu bu değil, bunlar usul, biz esasın peşindeyiz. Halep çölünde eşek izi arıyoruz. Yüce Gök'e şükür bugüne kadar yanılmadık, tezlerimizin doğru çıktığına şaşırıyoruz. şaşırmayan insan ölüdür.   

Futbolumuzu Global Kraliyet Kardinalizmi yönetmektedir. Kimlerden oluştuğunu bilemeyiz ama en fakirinin yalılarda oturduğunu söyleyebiliriz.  Ve bir şey söyleriz ki eminiz. Bu ailenin takımı yoktur. Galatasaraylılar boşuna ağlamasın, ortada Fener'e, Beşiktaş'a geçilmiş bir kıyak yoktur. Bu Ailenin takımının adı EURO UNITED'dir. Hakem diye konuya bahis insanlar bu takımın oyuncularıdır. EU her sezon şampiyon olur. Sen bazen göz yanılmasıyla kendi takımının Şampiyon olduğunu sanır sevinirsin. Bazen de bu sezon Galatasaraylıları olarak 9. haftada düşürüldüğün duruma kendin bile inanamazsın. Merak etme bu sezon ŞEBEKE artık işini perde arkasından yürütmüyor, gaspla gözünün içine baka baka, tehdit ederek korkutarak defterini dürüyor. Planları tutar da sen devre dışı kalırsan aynı hakemler bu kez sana doğru çalmaya başlayacak. Lağım Medyasındaki EU taraftarı maymunlar, Gala Maymunları dahil bak 10 hafta önce ağlıyordun haksız puan, penaltı aldılar diye, aynı hakem sana hem de daha haksız penaltıyı nasıl verdi diyecekler.

Eğer böylesi bir zaman konjonktüründe gördüğünü çalan hakem olsa tezlerimizden şüpheye düşerdim, hakem heyeti hata yapmıyor, görevini yapıyor. Bir insanın hayatında kaç kere böyle bir fırsat geçer. Alt tarafı bir oyunda samanını, yemini, arpanı kim sağlıyorsa, o ne derse onu yapacaksın. 10larca var, sen bir maçı atlat ömür boyu Allianz'dan tam hasarlı kaskonu yap çek git. Temiz futbol taraftarı anana küfür mü ediyor? de git lan, gazeteye ilan versen EU, 10 bin dolar verecek, ama 30 milyon kişi anana küfür edecek desen, kuyruk Nakkaş Tepe'den Adapazarı'na kadar uzar.

EU hakemi ben olsam ne mi yaparım?

Bunlar kadar akıllı değilim ya, kim kazanacak bilmiyorum, EU başkanını( KOÇ) ararım, kim galip gelecek diye sorarım, gerekeni yaparım. Baktım yenmesi gereken takım atamıyor, pis akvaryumdaki temiz balık direniyor, alır topu kendim voleyle kaleden içeri bırakırım, ggggollll, Var'la ortağız zaten var mı bir şey ortak? yok temiz. Dedik ya esas peşindeyiz, esastan aynı şeyi yapmış oluyoruz. Varla hakem konuşması yayınlansa anlattığım hafif kalır.

Ey EU hakemleri;

Serbestsiniz Büyük Gala Taraftarı erkeğe küfür eder.  Bir taraftar olarak en çok sevdiğim hakem, bize en ağır puştluğu yapan hakemdir. Henüz hiç biriniz bu seviyede değilsiniz. Daha çok çalışın, sakın lehimize Var incelemesi yapıp yazdıklarımızı çöpe attırmayın. Galatasaray sayenizde hakemleri yene yene tek büyük oldu.    

Elinizden geleni ardınıza koymayın, devran dönene kadar küpünüzü ambarınızı doldurun. Elbet bir gün fareler basacağını da unutmayın.

Gala'nın maç kazanması için en az 3 gol atması lazım, bu sezon kazanılan maçlarda EU hakemlerine zaman bırakmadık. Büyük Gala Taraftarı, hakem yüzünden yenildik diye ağlamak sana yakışmaz, zırlamayı bırakın ve beni bir kere daha dinleyin.

Gücümüzü, nefesimizi, avazımızı vişneye çalan koyu KIRMIZI, turuncudan iz taşıyan tok bir SARI renkli formaların içindekileri tetiklemek yolunda kullanmaktan başka çıkış yolu yok. Başındaki yöneticilere, sahandaki Hoca'na bile güvenme, onlar da bu sistemin içinde olabilir. 

Haydi çocuklar, kaybedecek neyiniz var, alınacak kupalar, gidilecek daha çok deplasman var. 2000lerin takımı olun, Metin gibi, Hagi gibi, Melo gibi oynayın, Aslan gibi kükreyin, saldırın, cebelleşin, direnin. taraftarınızla savaşın. EU'nun soytarısı olmayın 

 EU HAKEMLERİ'ni dee yenin.








Hiç yorum yok: