13 Şub 2017

Kafanızı Sikeyim; Galatasaray 1-2 Kayserispor

-18 okumasın!

Çıktığınız maça bakın orospu çocukları, lider kaybetmiş, altındaki son dakikalarda gol yemiş 2 puanı uçmuş, bir üstündeki 2 saat önce çarpılmış ve sen lig sonuncusuyla oynuyorsun. Tekrara girmesin, Başkanın yok, olmasın ne boka yarıyor zaten, Hoca çöp, tak gaz maskeni, ben çöpüm, 90 dakika diren, cebelleş, boğuş leş kokma be puşt futbolcu. Galip gelsen Şampiyon olacaksın, tarihine baktın mı yavşak oğlu yavşak, var mı böyle bir maçı kaybetmek şecerede.

10 yıldır yazıyorum söylüyorum, biz kazansak da değişmez, bu lig kurulu. En belirgin sezon Hamza salağıyla Şampiyon olduğumuz sezondu, Beşiktaş şampiyon olacak, geçen sezonu da Yıldız Savaşları adıyla pazarlayacaklardı, Hamza'yı memur ettiler ki 10 sene Real'i çalıştırsa yine Şampiyon olamaz, imalatçı hatası oldu, Muslera tuttu, Sneijder attı, Yasin'de para kazanmak için amelelik yaptı. Bu sezon da kurulu, Beşiktaş Şampiyon olmayacak, olursa Fenerbahçe ile aralarındaki kalite tescil belgesi eşitlenecek, izin vermezler. Peki kim olacak? Biz kurmadık, bilmiyoruz, bildiğimiz tek şey Şampiyonluk Kupası'nın içinde zehir olduğu, kimse içmek istemiyor. Bu durumda da aptallardan biri langırt farkıyla önde bitirecek. Tıpkı şimdi Beşiktaş'ın lider olması gibi, Beşiktaşlı bile inanmıyor.

Galatasaray'ın gol atıcıları ( Rodrigez-Sinan-Eren-Podolski- Bruma-Yasin-Sneijder) ligin Şampiyon olacak takımları arasında en yüksek skoru yapanlar, Süper Lig ortalamasının üstü. Gol yedirmeyicileri( Sabri-Selçuk- De Jong-Hakan-Semih--Linnes-Carole-Ahmet) Süper ligi geçtik, 2. lig seviyesinde bile değil. Bu durumda Galatasaray'ın iyi futbol oynaması mümkün değil. Hakan-Semih-Sabri 1. bölgede aralarında 30 pas yapsalar tiksinirsin, Aynı paslaşmaları, Sneijder-Bruma-,Podolski 3. bölgede yapsa coşarsın. İyi oynuyoruz dersin, niye? gol atma ihtimalin var diye.

Hoca demeye dilim varmıyor dallamaya. Elindeki bütün çalımcıları sahaya sürünce çok gol atarım sanmış, topu ayağına alan da başlıyor slaloma. Yerde kar yok(var aslında) kayak yapıyorsun. 10 numaran cezalı, onu yedeklemek için aldığın adam kulübede. Kaşının beyazını sikeyim penaltı olsa atacak adamın yok, korneri yetiştiremiyorsun. 25 milyon taraftar içinde biz korner atarken atarız, bize korner atılırken yemeyiz diyen bir kişi var mı?

Ligin en iyi kafa vuran stoperi Ahmet bizde, İnanmıyorsan Gençlerbirliği'nin yediği gollere bak. Evde bile sabah konuştuk, Galatasaray'a gol atamayan Hocayı odunla dövmek lazım, stoperler kısmi felç geçiriyor, Galatasaray olmasa şike yapıyorlar derim, bilerek kornere atıyor, 5 saniye havada gelen topa kafaya çıkmıyor, yan toplarda seyrettiğim en kötü kaleci Muslera'da seyredince gol oluyor. Yediği 12 golü seyrettim, 10 tanesinde Muslera suçlu. Kafasındaki beyni siktiğiminin kazma stoperlerin, savunmanın suçu yok mu abi deme sakın. Onların sahada olması suç, suçun suçlusu olmaz. Hadi Hakan Balta kurtuldu, oynatılmazsa futbolu bırakır, Aslan gibi hiç hak etmediği CV si ile ömür boyu futboldan Ferrari'ye biner, Semih Kaya çapsızı sen ne bok yiyeceksin. Aydın Yılmaz'a bak gör halini, Kartalspor'da oynayamazsın. Yaşın 25, bırak futbolu hiç bir sporu yapamazsın. Bari bir ilk olsun, tarihe geç BOSMAN gibi. Futbolcu istifası diye bir manifesto yaz. Mecburmusun oynamaya, biz oynadık mı, orospu çocuğuyum ki senden daha iyi futbolcuydum. Ben bilmiyorum de siktir git köyünde mangal yap, çiftçilik kur. 25 yaşında Çöp Semih olarak bizim gibi garibanlara anana sövdüreceğine Semih AĞA ol. Olmam diyorsan da gün say kardeşim ASİMO ( Bakınız Google Asimo Semih Mahalle Takimi) Sen bu sezonu tamamla ben de tescilli ibneyim diye Arena'daki Galatasaray Dükkanının önünde stand açacağım.

Sabri için son sözlerimi çok önceden söyledim, ekleyecek bir şeyim yok. Futbolun dışında söyleyeceklerim bitmez. Aldığı paranın yarısını tribün eşkıyalarına dağıtıyor, sadece o değil, siz maçları seyrederken kafanızın tası sikiliyor, duvarları yumrukluyorsunuz ya, sebep olan çöplerin tamamı, amigolara, ve Zift Medyasındaki Galatasaray maymunlarına yediriyorlar. Ondandır yerli futbolcu sevicilikleri. Kimse aptal değil, aptal biziz, cebimizde 40 lira maça verecek paramız yok, dün Sabri 30 bin lira ekstra para aldı. Olması gereken oluyor. Dün yenemedik diye mutlu olmamışlarsa kabul ediyorum, maç bitiminden, hatta 20. dakikadan bu yazıyı okuduğunuz ana kadar ne kadar küfür ettiyseniz üstüme alıyorum. Benim ölmüş anama sövün ki bilerek kazanmadılar. Son 3 dakikada  4 gol pozisyonuna giren birini atan takım 88 dakika niye beklesin. Kayseri çok akıllı, iyi oynadı demeyin sakın. Pozisyonları yok, Bakın göreceksiniz bu hafta kendi sahalarında yenilecekler. Şov bitti çünkü, Sergen'i artık kimse takip etmez, futbolu bu ülkede en iyi kim oynadı en iyi kim biliyor desen ilk 3 e koyarım. Galatasaray'a nasıl gol atılacağını, nasıl yenmeyeceğini biliyor ki bu da sır değil zaten. Topu havaya kaldır, içeri şişir.

JOR Sikiği, hiç bir bok bilmiyorsun tamam, siktir olup gitmedin de dünkü kader maçına çıktın, bilet alınmamışsa bir maça daha çıkarsın en fazla. Kefal Eren Derdiyok'u stopere çek. Kefal koskoca balıktır, kafayı kopardığında Hamsi kadar et çıkmaz. bu uyuz da kafa olarak doğmuş, başka bir uzvu yok. Kafa içinde de beyin yok, gelen her kafa topuna vursun uzaklaştırsın. Senin de kafan yok, aklına gelmedi o zaman oynattığın kazmalara söyle kornere atacağına penaltı yaptırsın. 2 penaltıdan birini kurtarırdı. Yan top harici gol yemez zaten, bu yüzden de dikkat edin artık Muslera top da kurtarmıyor. Çünkü şut çekmiyorlar. Çekilen şutlar da top benden gitsin diye cılız pas oluyor.

Dursun, Cengiz, Levent, JOR ebenizin amına koyayım sizin, siktirin gidin, ülke zaten karışık iç savaş çıktı çıkacak, eğer çıkarsa karambolde ananızı ben tek başıma sikeceğim haberiniz olsun. Kim vurduya gideceksiniz, Sabri, Semih, Hakan, Carole, Selçuk siz de götünüzü kollayın, arabalarınıza iyi sahip çıkın, 59 yaşındayım ilk gördüğüm yerde yumruk yumruğa dalacağım, arabanızı görürsem çizeceğim. Siktirin gidin ananıza avradınıza daha fazla sövdürmeyin. Kanla irfanla getirdik bu günlere Galatasaray'ı, paralı çakalsınız diye Aslan Yuvalarının başında ulutmayız. Kendi payıma size geçen 1 kuruşum varsa ki var, zehir zıkkım olsun, hastane parası yapın, hepiniz Orospu Çocuğusunuz.

Hiç yorum yok: