10 Kas 2013

El Sikko; Fenerbahçe ?-0 Galatasaray

Maçın kaç kaç bittiğini biliyorsam şerefsizim. 75. dakikada bıraktım o anda 2-0 yeniktik. Tabela öyle yazıyor diye dedim. Yoksa maçta gol falan yoktu.

Net yazabiliriz, keşke yenseydi de yazsaydık ama ne yazık ki bu hiç bir zaman olmayacak. Uzak ara, Langırt ligimizin en kötü maçları El Sikko maçlarıdır. Fenerbahçeli için sorun değil, istediğin kadar leş futbolcun olsun, hatta yenil, dert etmezler. Dünyanın en mutlu insanlarıdır, biz olsak ki -olduk bu maç itibarı ile- maçlarımıza 5.000 kişi gitmez.

Maçın kadrosunu yine tahmin ettik, biz olsak biz de aynı takımla çıkacaktık. Gel gelelim kellelerin önemi oynadığı oyunla değerlendirilecek. Takım çöp, uzun zamandır tespitimiz bu yönde, ne var ki Fenerbahçe'de çöp. Bu yüzden serdeki Galatasaraylılıkla, Aslıyok Yaylasındaki koyunlarımızı satıp, 3.20 bahis oynadık. Aramızda kalsın iddia çıktı çıkalı oynarım, Galatasaray maçını tek bir kere bilemedim.

Yine bir umutla televizyon başına geçtik. Geçmeden  önce de rahat olalım diye bir kaç tek attık. Bıraktığımız yere geri döndük, hem yazıyor hem sinirden kafayı yememek için teke devam ediyoruz. Etmeyenler de var elbette. Tugay Kerimoğlu'nun Emre'ye bir sarılışı vardı gördünüz mü? 40 sene kardeş kardeşi görmese öyle sarılmaz. Nefret ettim kulübedeki cesetten. Evet tam adını buldum, Tugay Kerimoğlu bir cesettir. Senin gibi uluslararası futbolcunun ta amk. Galatasaray'ı elinden gelse bir kaşık suda boğmakta teredüt etmeyecek, futbol camiasının gelmiş geçmiş en aşağılık futbolcusuyla kucaklaştığın gibi, Melo'yla, Eray'la, Ceyhun'la kucaklaşsan bu çöp futbola belki bir çare olabilirdin. Açık konuşuyorum, Fatih Terim'den bu çöp takım için ne kadar nefret ettiysem en az 10 misli Tugay Kerimoğlu'ndan nefret ettim.

El Sikko, her zaman ki gibi. 50.000 salyaları köpüren köpekten tırsmış 11 Galatasaray futbolcusu, kenarda korku filmi seyreden hocalar, oyuna girip takımın gücünü daha da geriye düşüren yedekler ve ekran başında ölüden medet bekleyen Büyük Galatasaray Taraftarı. Bırakın lan bu çöp futbolcular için göz yaşı dökmeyi. En övündüğümüz hasletimizi bile sattılar, yenik takım can havliyle savaşır, debelenir. Bunlar maç bitse de Fenerbahçeli dostlarımız futbolcu arkadaşlarımızla kucaklaşalımın peşindeler.

İnanılır gibi değil, 70 dakikasını seyredebildiğim maçın pozisyonlarını düşünüyorum. 2 defa kendi kalemize gol attık.  Karşıdaki takım çatır çatır top oynar üzülmezsin, çok iyi oynadılar dersin. Ligin en kötü futbol oynayan takımına karşı pozisyonun yok. Yarım pozisyonda da Burak Bey ofsayt. Senin ta Allah belanı verisin futbolcu gibi. Bu geceden itibaren iki kişi benim baş çelişkim oldu. Biri Tugay, biri Burak, Galatasaray'dan kovana kadar savaşacağım

Hangi oyun planını eleştireceğiz, hangi, futbolcunun hatasını yazacağız. Savunmadaki leşe saldırsam yazık, adam bas bas bağırıyor ben futbolcu falan değildim, Fransa'da monşer hayatı yaşıyordum. Sıradan bir lig takımın savunmasında, follaş olmuştum. Bir baktım bana bir pantolon giydirdiler, cebi de çok büyüktü, Big God'a dua ettim, cebe para doldurdular, kendimi İstanbul'da buldum. Ben kimim, hazreti kazmayım. Siyahi olmasam Kırkpınar pehlivanıyım, giydirin kispeti, sırtımı yağlayın, salın çayıra o derece.  Bir an ceza sahasına bomba atıldı, kendimi yere attım, şarapnel parçaları gözüme girmesin diye gözümü kapayıp, ellerimi açtım. Tanrıma dua etmek için, sanki kıyamet kopmuştu korktum. Bakmayın siz benim ayı gibi bedenime, aslında bildiğiniz sıçanım. Top geldi elime çarptı. Teşekkürler Grande, ben de sana biat eden futbolcular safındayım. Sahibime göre kişnerim. Ha bu arada Lilie, size Gayseri'li Hurma'dan beter geçirdi, Amrabat'ı unutturdum haa  haaa.

14 senedir yenemiyoruz, bu 14 sezonun en kötü Fenerbahçesi ile oynadık. Biraz iyi olsalar 8-10 tane atmaları iş değil. Ne maçlar seyrettik 6 yediğimiz maçta bile bu kadar kötü oynamadık. Mahkum oynasak gam yemeyeceğim, ortada leş gibi bir takım var ve en ufak bir gol girişimi yok. Galatasaray taraftarı yenilgiyi affeder, takımı yenilse de bağrına basar, ama sıçan gibi oyunu affetmez. Ben küstüm, bu takım benim takımım değil. Bu takımın da iyi futbol oynaması mümkün değil.

Çöpten topladığın ıvır zıvırla çok iyi  pizza yapsın diye İtalyan aşçı getirmişsin. Bir boktan anladığınız yok, bu kadar kötü malzemeden ancak bir tinerci, çöp toplayıcısı bir şeyler yapabilir. Ya takımı,Melo hariç tamamını gömün, zehir, irin saçamasınlar diye de kireçleyin, ya da gidin çöpçüyü geri çağırın. Mancini'ye, Reykart gibi rezil edip teneke bağlatmayın. Gitsin adam kendini kurtarsın bu pislikten.

Çok rahat yenildik, rahatsızlık bile vermedik. Gökhan Gönül'ün puştluk kalleşlik yapmasına bile gerek yoktu. Biraz bekle biz zaten kendi kalemize atacaktık. Hatta Emre bile sinirlenmedi, pisliğe başvurmadı. Takımda bir Hasan, bir Emre Aşık bile yoktu isyan edecek. Hatta ne yalan söyleyeyim oturduğu yerden bile sarı kart alabilen Sabri bile yoktu.  Galatasaray değil tam bir sıçan gurubu vardı, yazıklar olsun.

Formaları çıkarın siktirin gidin. Galatasaray yense de büyüktür yenilse de, siz küçük futbolcularsınız. Bir köşede ağlayan küçük bir Galatasaraylı çocuğun tek bir damla yaşı bile etmezsiniz.

Maçın tek iyi futbolcusu bizim adımıza Dany'dir. sonradan ekledim unutmuşum.

Not; Futbolcuların kucaklaştıklarını görmedim, kimseden duymadım. sadece tahmin ettim yazmışım. demek bu da doğru çıkmış. İyi ki de görmemişim, daha beter kahrolurdum.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Madem 70 ten sonra izlemedin maç sonu futbolcuların sarıldıklarını nerden biliyosun bu -1
2- twitterda maçı çeviremezsek galatasaraylı değilim dedin sözünde duracak mısın nazmi hasdemir ?

sembolist dedi ki...

üstteki adsız arkadaş; maç sonu futbolcuların sarıldıklarını görmek için maçaın tamamına bakmak mı gerekir,twitere yansıdı o görüntüler zaten..
O.Ç luğu yapmak için yanlış yere tezgah açmışsın..

Unknown dedi ki...

Nazmi amca yerine ben cevap vereyim. 1)Arkadaşları söylemiş olabilir bizim sıçanların yılışık yılışık sarılmalarını. Ben maçın sonunu göremeyen bir kaç arkadaşıma söyledim mesela. 2)Maçı izlerken vs heyecanla bu tip büyük laflar edilebilir gayet normal o sinir harbinde. Halı sahada kavga etmek gibi, yorulursun kontrol mekanizmasına ayrılacak oksijen kalmaz vücutta sonra yapmayacağın şeyi yaparken bulursun kendini. Çok normal kardeş. Ayrıca büyük Galatasaray taraftarı olarak bu yalaka,yenilgiye dünden razı futbolcu grubu, antrenör grubu ve yönetimden(başta aysal tipi) kurtulmamız gerekiyor. Zamanında rijkard,adnan polat ve havarileri ve oyuncu grubuna ne yaptıksa aynısını bunlara yapmamız lazım, bak o dönemim oyuncuları rezil durumdalar, rijkard amatör küme takımı bile verilmeyen bir adam oldu, adnan polat denen zengin bebesi desen gs maçına gelemeyecek durumda. Biz mükafatı vermeyi bildiğimiz gibi cezayı kesmeyi de biliriz. Bilmeyen çok taraftar var bizim takımdaki sıçanlar fenerdeki sıçanların 2 katı para kazanıyorlar, isterseniz açın bulun maaşları inceleyin. maç sonrası konuşmalar bu takımın,yönetimin,hocanın bitik durumda olduğunun net kanıtıdır. Haram zıkkım olsun taraftar olarak verdiğim emekler.

Adsız dedi ki...

sembolist kardeşim ben kime ne hakaret etmişim de sen bana küfür ediyorsun ya yazıklar olsun. sizi terbiyeye davet ediyorum.

Nazmi Hasdemir dedi ki...

maçın sonunu görmemiştim, şu an o resmi gördüm. şimdi futbolcularımızdan daha fazla nefret ettım. derbıde dostluk olmaz, olursa o maç derbi maçı degıldır. Sen onları yen, yine sana sarılırlarsa ben o zaman anlarım. ne güzel, tiyatro oynamışlar. maç yazısında yazmşım, maç bitse de sarılsak diye, yanılmamışım. bu benim takımım değil. formaları çıkarın siktirin gidin takımıdır.

Devil dedi ki...

Takımin bu hallere düşmesinde emeği geçen herkesin allah belasını versin amk. Benim takımım bu olamaz, olmamalı da. Galatasaray bir his takımıdir. Sen dünyanin en iyi kadrosunu kursan bile o takımda hisleri ile top oynanan yoksa at çöpe takımı bi boka yaramaz. Takımda tek isyan eden futbolcu yok maalesef. Hepsi bitse de gitsek havasındalar. Yedekte oturan sabri kadar olmadınız be. Yazıklar olsun