22 Ağu 2009

Ağırol Memet, Başka Kapıya


Zorunlu Açıklama
Galatasaray Futbol A.Ş.’nin oyuncu Mehmet Aurelio ile hiçbir ilgili ve ilişkisi yoktur, oyuncunun adı gündemimize hiç gelmemiştir. Son günlerde spor basınında bu konuda yayınlanan asılsız haberlerin yoğunluğu bu duyuruyu yapmamız ihtiyacını doğurmuştur.Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.Galatasaray Futbol A.Ş.

Ağırol Mehmet'in bize geleceği haberlerine hiç bir zaman inanmadım. Ayda 1000 dolarlık adamken, birilerinin basiret bağlanması sonucu kendini Fenerbahçe'de bulmuş ve o zamanlar bir ihtiyaç bir ekmek kapısı aralanmak üzere devşirilmiş, Milli Takım'a alınarak nice futbolcuların önü kesilmiş bir futbolcudur kendisi.

Menager dolandırıcılarının dolduruşuna gelmiş, kendini bi bok sanıp, Fenerbahçe ile sözleşme yenilememiş, çocuklarının okulunu bahane edip İspanya'ya uzamış. Çocukları Trabzon'da doğdular, Kadıköy'de büyüdüler, tam okul zamanı Endülüs'e gönüllü sürgün.


Diğer kaçak futbolcular gibi oynadığı takımlar küme düşünce kapağı tekrar Türkiye'ye atmak için cambazlık yapmaktalar. Sülükler takım bulamadılar kendisine, Fener almadı, Beşiktaş'a geçirecekler muhakkak ancak iyi bir geçirmece yapmaları için bizi kullanacaklar. Akıllarıyla bin yaşasınlar, Mehmet Topal varken, Sarp form tutmuşken, Barış, Linderoth 18 e bile giremezken çuvalla para döküp Ağırol Mehmet'i alacağız ha.

Ne yazarlarsa tersi çıkıyor, bu kadar isabetsiz, bu kadar yalana rağmen ceplerine para dolduruyorlar bu işlerden. Bakalım bu kolpa düzen daha ne kadar sürecek?

Başka kapıya artık dolandırıcılar, bizden size ekmek yok. Seriye bağladık biz, bizden size haber bile yok. Sizin haberiniz olmayan transfer yapılacak, sizin tahmin edemeyeceğiniz takım sahaya çıkacak. Siz hep salya sümük zehir akıtacaksınız.

Afrika'da gezsen, Brezilya'da sokakta takılsan top oynayan çocuklar görsen aralarında yüzlerce Ağırol Memet çıkar. O kadar çok bunalttı ki sülük medya Galatasaray resmi sitesinden yalanlama yayınladılar.

Ne istersem oluyor, ne istemezsem olmuyor. Sanki Galatasaray başkanı benim. Sanki benim dediklerimi yapıyorlar. 40 sene önce maça gitmek için nasıl günler haftalar sayarsak şimdi de aynısı oldu. Galatasaray maçlarına gitmek için gün sayıyorum. Bu sene hiç bir maçı kaçırmam her halde.

Ellerinde patladı tapon Ağırol. Bu karambolde Nihat'ı kakaladılar, 15 maçta 90 kaika forma giysin ben bu yazdıklarımı yerim. Tuncay'mı, beklemede Bokludere'de alıcı bekliyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

antifb.com
ezikfb.com
bekleriz arkadaşlar...
saygılar..

kapalıtayfası dedi ki...

Eger bu adamı alsaydık,sezonun en anlamsız transferi olurdu.Menajer diye ortalıkta gezen Bayram Tutumlu'nun oyununa gelecek bir yönetim yok çok şükür.Bizim yönetimi tüpçünün takımıyla karıştırmasınlar.Futbol şubesi kapalıdan abimiz Haldun Üstünel'in üstün ellerinde.Her yerden yönetici çıkar,kapalıdan Haldun Üstünel çıkar