3 Haz 2009

Ben Kalender Meşrebim


İş transferde en önemli adamın Mehmet Topuz olduğunu öğreniyoruz. Gün geçmiyor ki, Memet Topuz hakkında bir yalan haber yazılmasın. Geçen sene çetele tutmuştuk yalan borsasını, bu sene gereksiz buldum. Dahası üşendim, yalan haberi okumak bile okumaktır neticede. Bunları oku da istersen küfür et.


Mehmet Topuz ''hiç bir takımla anlaşmadım'' demiş. Fener'e de gidebilirmiş, Beşiktaş'a da, Galatasaray'da olurmuş, Trabzon'da. Ne var kardeşim bunlarda. Trabzon'damı yaşamak iyi Kayseri'de mi? Aç mı kaldın Kayseri'den kaçıyorsun. Tamam kaç git de ne demek, bütün takımları saymışsın. Hiç mi farketmez yani gideceğin takım. Yani size deseler ki Avrupa'nın hangi ülkesine tatile gitmek istersin? diye, farketmez mi? dersiniz.


Eğer gerçekten senin gideceğin takım farketmiyorsa, bizi sil kardeşim seçeneklerden. Zaten eşşek yükü para istersin sen şimdi, bizde yok. Dahası var da senin gibi bizde futbolcu çok. Biz fazla profesyonel futbolcuları sevmiyoruz. Bize gelecek adam, tercih edip gelmelidir. Bizim farkımız vardır, bizi farketmeyenlerle işimiz olmaz.


Mehmet Topuz kardeşim, seni severim, futbolunu da severim, Kayseri'yi de severim. Bak ne güzel bir stadınız oldu, keyfini çıkar, büyük bir Anadolu takımının en önemli futbolcususun otur oturduğun yerde. Kalenderlik yapıp ta ben güzel çirkin ayırmam deme. Macera arama, yok illaki arayış içindeysen, bize gelme kardeş.

2 yorum:

hadesperado dedi ki...

Topuz garip bir adam, işin ucunda ezik olmak varken "farketmez" ne demek...

Yiğit dedi ki...

doğuştan beşiktaşlıymış transfer olduğu gibi bu gerçeği açıkladı :)