4 Haz 2009

Adios Aragones




Başarısız olduğunu kabul etmiş. Bu da başlı başına bir erdem. Bakın bizim Bülent kabul etti mi başarısızlığını. Kendince haklı ligi 5. bitirdik. Enkaz devraldı, yalvardık sezon sonuna kadar başımızda kal diye. Bülent'in kıyağı olmasa! Galatasaray'ı en az bizim kadar sevip gelmese en azından 6. olacak, Avrupa'ya gidemeyecektik. Skibbe kalaydıda göreydiniz gününüzü sizi gidi nankör taraftarlar sizi!


İstermisiniz şimdi Bülent'i lige çıkan takımlardan biri alsın, istermisiniz o takımda bizi yensin. Emre Belözoğu'nun kol böreğini çok ararsınız. Neyse o konuyu çok yazarız, bu yazı Dede için. En azından bizim yapamadığımız yaptı, daha doğrusu kaptırdığımız parayı tokatladı. Steaua'ya elenip Şampiyonlar Ligi'ne kalamadığımızdan ortadaki 10 milyon Euronun tamamını Fener'e kaptırmıştık. Kalsaydık 5 i bizimdi. Aragones Baba'ya bizim parayı tahsil etti diye bir teşekkür borcumuz var.


Mark düşkünü, Daum geri gelmiş. Ne yazıyor acep kovulma tazminatı sütununda. Bilgisi olan varsa, kontrat gören varsa ne olur bana haber versin, merakımdan çatlayacağım. Hocaların, en azından bize gelecek hocanın kovulma tazminatı ne kadar. ben yönetici olsam, adam ne istiyorsa iki misli veririm, kovarken para almadan gitsin yeter ki. Ama adamlar aptalmı, kovulacaklarını bilerek geliyorlar, hatta bilerek kovuluyorlar. Hepsinin piyasası var, maksat dolandırıcılık.


Aziz yıldırım,Aregones'i kovmak için 5.milyon euro vereceğine, tribüncülere 100 er dolar dağıtsaydı, Aragones korkudan boklu dereye büyük abdestini yapar kaçar giderdi. Bak biz ne yaptık Skibbe'ye, 1 dolar bile kaptırmadık. Bize havale ettiler, Baros penaltı'yı kaçırdı, dövdük, sövdük Galatasaray'ımızı kurtardık! Adnan Paşa'nın dolar dolu kasasını da kurtardık. Fal açtık bekliyoruz yeni hocamızı.


Aragones aslan kesilmiş, havaalanında, gazeticelere saldırmış. Ben elindeki 200 liralık banknotlara takıldım. Dede ne yapacaksın Türk paralarını ya, bari onları bırakıp gitseydin. Ulan bu yaşta kaptın tonla euroyu, bizim paramızı valizini taşıyanlara bahşiş verip gitseydin.

4 yorum:

drvenom dedi ki...

adam kovma merakınızı ayakta alkışlıyorum. gelen hocaların tazminatını hesaplıyorsak zaten bitmişiz demek. skibbe'ye bir dolar kaptırmadınız demek. aferin size vallahi helal olsun. şimdilerde çıkıp herşeyi biz yaptık biz muhteşemiz şunu da şöyle yaptık onu kovduk şunu getirdik diye atıp atıp tutuyorsunuz ya? sormazlar mı adama:"madem o kadar muktedirdiniz ve madem o kadar gıcıktınız fatih terim'e de 15 sene şampiyon olamadığımızda neden kovamadınız şu uğursuzu? hiç değilse ezeli rakibimize şampiyonluk farkı atardık".

galatasayımızı kurtardık diyorsunuz bir de...

siz bizim yerimizde olsaydınız şöyle derdiniz kendinize
"nazmi abi bırak artık. galatasarayımız bizim galatasarayımız. senin oğlunun galatasarayı. zaman bizim zamanımız. karışmayın bizlere, dokunmayın teknik direktöre falana filana".

ama biz demiyoruz.

hadesperado dedi ki...

bu arada aragones olayında parayı götürenlerden biri de j.figer, fenerin meşhur tokatçısı :)))

hadesperado dedi ki...

abi Rijkaard'la anlaştık, bu akşam geliyormuş, hayırlı olsun...

xaar dedi ki...

Adios Arogones
Feestelijk inhalen Frank Rijkaard!!!

Heheheheheh:)