23 Haz 2009

Başka Bir Aşk İstemez


Eğer kafayı yememişsek, şu fotoğraftakiler, Surinam'lı ile Neeskens. Galatasaray forması giymişler, yanlarına da Barca'dan Kondisyoner Alberto'yu getirip Florya'da ilk idmanı yaptırmışlar Galatasaray'a.
Bu ilk idmanı kaçıranlar ne kadar şanssızlar bence. Lincoln henüz teşrif etmemiş, iki sezondur avukatı bendeniz de umudumu kesmek üzereyim. Benim izlediğim Surinam'lı kafasındaki oyun düzenini değiştirmeyecekse eğer, orta sahada oyun kurucuya gerek yok. Şaşı pas atmalar da gereksiz, koşmayan, az koşan adama da yer yok. Göreceksiniz Sabri bu takımın bu sene en çok çıkış yapan futbolcusu olacak. Barış içinde öyle düşünüyorum. Orta sahada görünürdeki 3 kişi koşacak, topu kapacak, topu kaptırmayacak, ilerideki 3 kişiye servis yapacak. İleride ki 3 kişiden biri Baros zaten çok koşan biri, Arda fazladan koşacak, yeni alınacak forvette tazı kadrosundan işbaşı yapacak. Manda yiyicisi eğer geçen sene koştuğunun iki misline çıkmazsa oynayamayacak, oynayamayan futbolcu gönderilir gider.
Ulus takımında oynayanlara izin vermişler bir kaç gün daha. Bence caza vermişler, ben olsam tatil matil dinlemem koşar idmana çıkar ve bu büyük adamlarla hemen tanışırdım. Senelerdir maça gelmeyen Eski Tüfek bile kombine kuyruğunda sabahlıyorsa vardır bir hikmeti bu işin.
Emeklilik günlerimin bir tarafına koyan Surinam'lı, beni kombine aldığıma pişman edersen seni Noi Camp'a, Surinam'a kadar kovalarım haberin olsun.
Bu yazı Hadesperado'ya gitsin, doğum günü kutlu olsun.

3 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

Nazmi abi senin nonda için kullandığın tabire daha önce de aşinaydım ama rijkaard'ın oyun felsefesi içersinde kullandığın ''Manda yiyicisi eğer geçen sene koştuğunun iki misline çıkmazsa oynayamayacak, oynayamayan futbolcu gönderilir gider'' tanımına tek kelimeyle koptum :D Bu arada bende hasperado'nun doğum gününü kutlarım..

Adsız dedi ki...

Bi dakikaaa bi dakiikaaaaaaa,
"Senelerdir maça gelmeyen Eski Tüfek bile kombine kuyruğunda sabahlıyorsa vardır bir hikmeti bu işin."

Cetin Abi Kapalıya geri mi donuyorsun??

Eger kesinlestiyse bence sezonun en buyuk transferi Cetin Abidir,gerisi hikaye, camiamiza hayirli olsun...

Selamlar, saygilar.

Devrim Peker

hadesperado dedi ki...

Nazmi abi, vazgeçemediğim sevgilimden 22 Haziran'da aldığım en güzel doğumgünü hediyesi olan yukarıdaki pozu yazılarınla daha da anlamlaştırdığın için ne desem az kalır...

sizin gibi tribün cefakarları, renk sevdalılarıyla aynı "mahalle takımında" olmak bambaşka bir şey...

günün birinde "mahalle takımı" olarak toplanıp yanyana sevgilimizin maçını izlemek dileğiyle...

hediye için çok teşekkürler :)

@eyvallah ksenophanes ;)

Çetin abimizin de adı geçmiş yorumlarda; ona da en derin saygılar, sevgiler...