21 Nis 2009

Nasıl Şampiyon Olamayız

Şampiyonluk sloganı ''4 Mayıs''

Geçen yıl aynı tarihte yazmışız, nasıl şampiyon olacağımızı. Bu yılda nasıl şampiyon olamayızın reçetesini yazıyoruz.

1-Hemen şimdi, Adnan Sezgin'e ömür boyu mukavele yapılmalıdır. Bu mikser herifin yalan yanlış transfer haberleriyle futbolcuların kafalarını iyice karıştırmalarını, zaten olmayan konsantrasyonlarının dirilmesinin önüne geçilmesi sağlanmalıdır!

2- Bülent Korkmazın arkasında durulduğu söylenmelidir. Destek verilip, Lincoln'ün biraz daha itin kıçına sokulmasına devam edilmesi sağlanmalıdır. Taraftarsız oynanacak maç biçilmiş kaftandır. Televizyon başındaki Galatasaray'lılar gönülsüz oynayan Lincoln'e küfür edecekler, bir sonraki maç gereğini yapacaklardır. Hatta daha ileri gidilip, Baros daha erken oyundan alınıp Yaser'in oyuna sokulması sağlanmalıdır!

3-En azından 6 maç kala belki Galatasaray tekrar dirilir mirilir, sakın ha eski efsane futbolcuları stada sokmayın. Hagi'yi, Hakan Şükür'ü hiç bir maça davet etmeyin. Hakan Ünsal ne derse yapılmalı, en ufak bir motivasyon hamlesinden kaçınılmalıdır!

4-Her maç başka takım çıkarılmalıdır. Cümbür cemaat kim varsa(Linderoth dahil) kadroya alınmalı, maç kadrosu tombaladan çekilmelidir. Böylece bir dahaki maç oynama şansım pek yok diyen futbolcunun şu son düzlükte iyi oynamasının önüne geçilmelidir! Fazla mal göz çıkarmaz hesabı!

5- El birliği ile başardık, şu ilk iki maçı Ali Sami Yen'de taraftarın önünde oynayamıyoruz. Ne iyi, gerekirse bundan sonraki hatta Sivas maçınında boş tribünlerde oynanması için ne gerekiyorsa o yapılmalıdır.

6-Sakın olaki takımı parçalı formayla çıkarmayın maça. Ne olur ne olmaz içlerinden biri Metin Oktay sanar kendini coşar moşar nemize lazım. Beyaz forma, hatta cancanlı turuncu forma çok iyidir. Asla konsantre etmez taraftarı, futbolcuyu!

7-En önemli maç Beşiktaş maçı görünüyor. Fenerbahçeyle yapılan ''aşağı çekiliyoruz tezgah var'' kampanyasının bir benzeri, Beşiktaş'la yapılmalı, o maça kadar hala can çıkmamışsa hep birlikte ötanazi yapılması sağlanmalıdır! O maça mümkünse çekirdekçi Galatasaray'lılara bilet verilmeli, takımı ateşlemenin önüne geçilmelidir!

8-Bu 7 maddelik şampiyon olamama reçetesini uygulamasınlar bak bakalım ne oluyor. El mi yaman bey mi göreceğiz sezon sonunda. Benden söylemesi, eğer Galatasaray şampiyon olmak istiyorsa benim söylediklerimin tam tersini yapmalılar. Geçen sene verdiğim fetvanın şampiyonlukta etkisi görülmüşken benim dediğimi bu kez yapmazlar inşallah!


3 yorum:

Adsız dedi ki...

+1905 nazmi abi katılıyoruz...

Diyarbakırlı ALİ VEZİRCİ

Kalemime Keder dedi ki...

Durmak yok yola devam
Nazmi abi bu sene şampiyonluk istemiyorum eğer olursak seneye Bülent Korkmaz ile tekrar sözleşme uzatırlar bak nasıl yok yerden şampiyon olduk diyede medyaya hava Atar Büyük Başka Polat efendi bu sene ilk 3 te yer almamız bize yetecek ama koskoca Galatasaray takımını her yaslanarak oynatan Bülent Korkmazı kovmayacaklar gibime geliyor

Skibbe ye küfür ederdim tv karşısında onu mumla arayacağımı hiç düşünmezdim cok acı cok

Mario Jardel dedi ki...

abi bizim çaylak teknik direktörmüş galiba ? Acı ama gerçek..