11 Mar 2009

Süper Loto Bize Çıktı


Hayatımın en büyük transferi gerçekleşti. Ben bu sene Galatasaray'ın evliyası oldum galiba. Skibbe'den sonra taktığım Meira'yı yollamışlar. Ben Bülent Korkmaz için defans uzmanı demiştim. Hiç sevmem ben demedim mi? lafını oysa. Bidon, korkak, sıçan gibi bir futbolcudan kurtulduk. Üstelik merkez bankası yüküyle para alacakmışız saatçilerin takımından.

Büyük bir ikramiye çıkmış bize, acaba hangi yöneticinin balıyla gerçekleşti bu alış veriş. Ruslarda para çok bize kıyak yaptılar şu yok zamanda. Ben çok sevindim umarım Rus'lar başını taşlara vurmaz.

Ne acı, büyük umutlarla Popescu'nun hayaleti diye transfer edilen birinin daha sezon bitmeden gitmesine seviniyorum. Haklı çıktığımamı üzüleyim, bu bok çuvalını kakaladık diyemi sevineyim bilemiyorum. İddia ediyorum bundan sonraki gol yeme ortalamamız düşecek. Ve iddia ediyorum şu sıralar yeni bir Bülent Korkmaz takıma girecek.

Meira güle güle, sen benim için futbolcu değildin, oturan, koşmayan boğaydın, kızılderiliydin benim için. Bizde oynamadın, bizi tanımadın, bizi unut. Ben seni çoktan unuttum.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocam yani; Meira ilk geldiğinde Popescumuzu da bulduk diye yazan da sendin. Şimdi bi boka yaramıyor dediydim deme. İnanmıyorsan aç eski postlarına bak;)

Adsız dedi ki...

bidon, korkak, sıçan, bok çuvalı???

ya siz kimsiniz allah aşkına?! insanlara bu şekilde hitaplar kullanma hakkını nereden buluyorsunuz, nasıl bir egodur sizdeki?

2 gram futboldan anlasanız 2004'te avrupa şampiyonası'nda final oynayan takımın bankosuna, stuttgart'ta 6 sene kesintisiz forma giyen adama laf ederken bir durup düşünürsünüz ama o da yok işte.

cehaletiniz ve mastürbatif yazılarınızla genç insanları zehirlemeyin. galatasaraylı olmayı sizden öğrenecek değil kimse. tavsiyem; kendinizi tribünlerin allah'ı olarak görmekten de vazgeçmeniz.

zira değil 'örnek', bir acıma figürü olmaktan bile çok uzaksınız..

sekerse tehlike dedi ki...

@orkun yılmaz
aynen dediğin gibi orkun bazı akbabalar kendini tribünleri padişahı sanıyor. Zannediyorlar ki onları anaları doğurmasa takımlar başarı kazanamayacak. Ulan siz kimseniz be.. Bi tarafında ki kıllar ağarmış hala bi dediğin bi dediğini tutmuyo . Bi check- up yaptır istersen alzheimer falan başlamıştır belki.
6 milyon euro ya satıldığına saftirikler bakalım seneye intertotoya katılınca kaç milyon dolar vericekler elinize... Bırakın allahaşkına bu palavraları. Yok yeni popescuymuş yok yeni bülent korkmaz geliomuş yok hissediomuş... Reel şeylerden bahset biraz...Semih kaya tutmazsa nolucak onu kime iteleyince sevineceksiniz. beylerbeyinemi güngörene mi...

DAVUT UTLU dedi ki...

Bencede çok yerinde bir satış oldu.Takıma hiçbir faydası olmayan üstelik son maçlarda zararı olan portekizliden kurtulduk.Hayırlı ve uğurlu olsun...

Adsız dedi ki...

LAN GÖT FENERLİ ORKUN YILMAZ SEKERSE TEHLİKE ULAN İBNELER SİKTİRİP GİDİN BURDAN BURASI GALATASARAY BLOGU İBNELER SAYGI DUYUN BİZ KASIMPAŞALIYIZ AMA SAYGILIYIZ BURDA AHKAM MI KESİYORSUNUZ İBNELER

FORZA KASIMPAŞA TAYFA/UA KASIMPAŞA

TAHSİN CİVELEK

denaissance dedi ki...

@sekerse tehlike ve orkun yılmaz

ikinizin de fenerli olduğuna %100 emin olmakla birlikte bloğun temel felsefesini anlamadığınız için beyinsiz olduğunuzu da anladım. beğenmediğin, istemediğin adamın bloğunu okumazsın olur biter. bildiğiniz futbolu da bize öğretmeye kalkmayın, 2 gün tribune gelmeden de kimin kimi örnek alacağını belirlemeyin allah aşkına

denaissance dedi ki...

@adsız

http://mahalletakimi.blogspot.com/search/label/meira

bahsettiğin yazıda da meiranın popescu olduğundan söz edilmiyor, aksine bekleyelim görelim demiş nazmi abi

Adsız dedi ki...

@ Arda
"Bu sene bilerek ya da bilmeyerek yüzyılın takımı oluşmuştur. Kaleci Sanctsiz, topu oyuna elle en yakın adama vererek sokmaktadır. Dolayısıyla topu kalecinin kaptırma ihtimali yoktur. Meira, Popescu tekniğinde, belki de daha iyidir, topu oyuna kendisi sokacaktır."
Galatasaray 2000 postundan. Anlamadığım bişey sizlerin niye Nazmi abinin avukatlığına soyunduğunuz. Ben de Galatasaraylıyım ve bu sene deplasmanlar dahil hemen hemen tüm maçlarını seyrettim(stadttan). Ve buradaki tm postları da okudum ve de sürekli takip ederim daha bürsürü biribirini tutmayan yazı da çıkarabilirim ama sadece espri olsun diye yazdığım bu konu niye gerdi sizi anlayamadım. Yukarda eleştirisel olarak yazan(hakeret eden adiyi saymıyorum) arkadaşların da fikrine saygı duymayı öğrenin.

Adsız dedi ki...

Bakmayın isimsiz olduğuma, zaman zaman yazarım Nazmi'nin bloğuna. Ben Meira ya da Nonda konusunda farklı düşünegeldim. Futbolcu duruşu olan adamlardı bu gerçek. Ancak aşı tutmuyorsa o başka. Bidon tarzı laflarına karşı oldum hep Nazmi bilir.

Senin de Orkun yazdıklarına katıldığım yerler yok değil. Kavgasını yaparım kardeşimle. İnkar kötü bir şey, ama genimizde olduğu kesin. Ancak sen de son cümlende yediğin naneyi bir düşün.

Genimizde inkar ve yok sayma olduğu kadar, senin tarzın olan mahkum etme de var. Senin de bundan vaz geçmen gerek.

Fenerli olanlara da lafım şu; Muhder tarzı dışında burada yeriniz yok sizin. Hakikaten türkçesi şu uzatmadan "Siktirin gidin!"

Muhder sana da teşekkür ederim. Yoruyorsun beni demiştim ama olsun. Sende bir başka hava var!...

hadesperado dedi ki...

Çetin abi, Meira için bidon sıfatını burda ilk kullanan benim, her ne kadar dediğin gibi ben de bu tip sıfatlandırmaları sevmesem de...
ama bu italya'da yılın en kötü transferlerine verilen bir lakaptır, belki duymuşsunuzdur...

nihayetinde defansımız her maç onun sayesinde hallaç pamuğu gibi atılıyordu... hayırlı oldu...

şimdi bir link atıyorum buyrun Zenit'li Meira:
http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=11312

ek: buraya gelip ezikliklerini kanıtlayanlar, biraz muhder'i örnek alın, beyninizi boş şeylere yormayın belki işinize yarar...