30 Mar 2009

En güzel Gol


Yine yenildik çocuklar, ama demiştim size, maçın en güzel gollerini atmak yine bize nasip oldu. Kartal'da, Maltepe'de, Diyarbakır'da, Tunceli'de, Urfa'da, Antalya'da.....,

Bu satırlarda siyaset pek konuşmuyoruz, bizim buradaki ortak paydamız Galatasaray'dır. En azından Nevizade'yi koparmak isterdik bu arada. Tek kale oynadık bizim sokakta, direkten döndü, içerden çıkardılar, kalecileri kurtardı ve ne yazıkki atamadık. Artık iş size düşüyor kardeşlerim, maçlardan önce ki mekanlarınıza bu 5 sene içersinde daha fazla takılın, Nevizade Gecelerini söylerken bir duble de benim için için(iki kere için çok güzel oldu bu arada! duble oldu). Bu saatten sonra bizle maç yapacak olanlar sahaya çıkarken koca kıçları biraz daha fazla yusuf yusuf olacak.

Secimlerde geldi geçti biz işimize bakalım. Travmayı atlatabilen şu son 9 maça konsantre olsun, her şeye rağmen bir kez daha şu kupayı verelim de Adnangil'lere, ben aldım diye kasılsın, aldığı yeni saatini göstersin.




12 yorum:

drvenom dedi ki...

yanarım yanarım beyoğlunu kurtaramadık ona yanarım. ama az kaldı önce baykaldan kurtulacağız sonra da img'den rte'den hop hop kadirden.

aksilaz dedi ki...

img ?

aksilaz dedi ki...

Abi D.bakır ve Tunceli'de atılan golleri kim attı acaba ?

drvenom dedi ki...

i. melih gökçek.

Adsız dedi ki...

Beyaz eşyaya karşı onurunu koruyan tüm şerefli Dersim halkını ile tüm diğer Kürt halkını saygıyla selamlıyorum.

? dedi ki...

ne saçmalıyosunuz kardeşim?

adamlar seçimi gene açık ara kazanmış; ikinci ve üçüncü partinin toplamı kadar oy almış.

sizinki tam züğürt tesellisi.

aksilaz dedi ki...

@adsız
Onurlu Dersim halkı ? Ülkenin bölünmesini isteyen kişilere oy vermek ne zamandan beri onurlu bir hareket oldu...

arnawut dedi ki...

Abi herhangi bir partiye karşı taraf değilim hatta AKP'li İBB'de Topbaş'a, Kartal'da CHP'li Altınok'a verdim oyumu ama Beyoğlu'nda şuana kadar bi terslik görmedim, şu geçen 5 senede. Haftanın 3-4 gününü Taksim'de geçiririm, maçlardan önce, okuldan sonra vs vs Sami Yen'den sonra ki mabedimizdir ama Akp'nin bi zararını görmedim.

Adsız dedi ki...

@aksilaz;

Sadece kafanızda "ülkenin bölünmesini isteyen kişiler" diye bir tabu yaratmışsınız. Kimse bu ülkenin bölünmesini falan istemiyor. Sadece etnik kimliğiyle var olmaya çalışan bir halk herşeye rağmen kendi öz kimliğine sahip çıkmaya çalışıyor. Ne beyaz eşya, o kadar fakirliğe rağmen ne de verilen altınlar yetmiyor gördüğünüz üzere.

Selamlar.

aksilaz dedi ki...

@adsız
La havle ...
o parti değilmi sayın Öcalan diyen, terorist leşlerine şehit diyen daha neyin mücadelesi. Bu ülke hiç kimsenin bi mücadelesine vermesine gerek yok. Adam olduktan sonra herkes özgürce yaşıyor zaten. Kürtçe şuan heryerde konusuluyor tıpkı 10 sene öncesinde konusuldugu gibi. tartısacagımız yerde burası olmamalı mailime yazabilirsin. tabi isminin görünmsini istiyorsan

Temur dedi ki...

Bu arada abimiz Urfa'yı da saymışsın lakin Urfa'nın ki prosedür gereği bağımsız aday. Urfa Belediye Başkanı Saadet Partisi'nden!

Hakan Çeliker dedi ki...

Abi; biz Bandırma'da da güzel bir gol attık 5 senelik cefadan sonra. Ampul yok artık memlekette; hayırlı uğurlu olsun ...