29 Ara 2008

Dişi Aslanlar


Geleneksel hareket, yer;Fenerbahçe stadı, öfke tavan yapmış. Bütün eller aynı ama dişilerde diğer el destek yapıyor. ne de olsa eylem erkek eylemi, kadınlar bilmez. Ama işte tribün dili, kavganın haklı olanı erkek dişi bilmiyor, bütün taraftarlar birlik olmazsa kavga haklı olmuyor. Ne kadar masum hareket, hele bayan yaptımı ne komik oluyor.
Ah, tribünler; binlerce seyircinin taraftar olma yolundaki ilk eğitim, ilk sınav yeri. Orada ezilenler, kendine yer bulamayanlar, zorluklara katlanamayanlar, beğenmeyip bir daha gelmeyenler. Oraları küçümseyenler, oralarda tepinenleri insan yerine koymayanlar. Birde herşeye rağmen, herşeylerini tribünlerde, Galatasaray'a vermeye karar verenler. Karşılıksız bir aşkla takımına bağlı olabilmenin saygı doruğuna erişenler. İşte ateşten geçenler. İşte ateşten geçenlerin takımı. Bir günde kral olmayan, bin yılda tahttan inmeyecek takımın taraftarları.
Peşindeyiz Galatasaray; armanın, formanın ölümüne bir aşkın peşinde. Hepimiz bir adım öne geçme yarışındayız karşılıksız sevginin, bazen en öne dişiler geçiyor, geçtiler.

6 yorum:

vinca dedi ki...

facebook ta profil fotografımdı bir ara. o kadar doğal o kadar içten bir kare ki...

Burak dedi ki...

yakışmıyor hele bayanlara hiç yakışmıyor. Pek hoş bir görüntü değil.

hadesperado dedi ki...

süper foto :)

bu arada @vinca; eğer bildiğim vinca'ysan saygılar sevgiler, umarım iyisindir... burada seni de görmek güzel... ;)

Jordi Metal dedi ki...

bide tezahuratla bakmakta fayda var :D

http://hakanbaysal.blogspot.com/2008/11/iimdeki-fener-ak-bambaka.html

Adsız dedi ki...

resmin sağındaki bayanı çıkartabileniniz varmı ? emret komutanımın karameli :)) büyük cimbomlu arkadaşım

Adsız dedi ki...

su resmi ekleyene bi kaç sözüm olucak 1.si yer Fenvbahce stadı deil ALİSAMİYEN stadı.. 2.si destek deil di ordakii yapış amcımızorda tezahurat yapıodkk fenvbahce engllleri asıyorr die. yapılıs seklii bu yanii ;) nasıı galatasarayLısın anlamadm. eleştirenlere gelincee yakısıoo veya yakısmıoo bu sadce bzim sorunumz. bizce feneVe bu az biLe ;))