22 Kas 2008

Siktir Git Lan; Ankaraspor 0-Galatasaray 0


İki saat önce Fenerbehçe 2 puan bırakmış, koskoca Galatasaray'a tarihinin en kötü oyununu oynattın. Ligin en kötü takımı ve en kötü antrönürüne 2 puan bıraktın. Geçen yıl Leverkusen'den hezimet yediğimize çok sevinmiştim. Darbe oldu, şampiyon olduk. Bu maçtada hayatımda ilk defa Galatasaray'ın yenilmesiniz istedim. Al 1 puanı bir tarafına sok eşşoleşşek. Arda 3 dakika daha idare edemez demi. Kewell 10 dakika oynayamaz. Şerefsiz, bilgisiz, aşşağılık bir hocasın. Eğer Adnan Polat azıcık tanıdığım, bildiğim birisiyse şimdi soyunma odasına girer bir araba dayak atar ve ilk uçakla Almanya'ya gönderir. Sigi Held nerdesin lan, sana ne çok küfür etmiştim, hepsini geri alıyorum. Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü hocasına bu kış kıyamet günü bin bela okuyorum.

Bin bir bela okuduğum biride Nonda. Adamın ilk çıktığı maçta ilk ofsayta düştüğü anda nefret ettim. 40 yıllık tribün hayatımın en nefret ettiğim futbolcusu Öner Kılıç'tı, ondan da özür diliyorum. Allah belanı versin senin emi Nonda. Bir futbolcu bu kadarmı kötü olur ya. Bu kadar kötü ayak tepicisine bu kadar para niye verilir. Haram olsun lan aldığın para ruhsuz kansız eşşoleşşek..
Ümit Karan'ı seyretmek için yalelliler gelmiş. Demek Ümit Karan Galatasaray'ı çok seviyormuş anladık. Seyredip seyredebileceğimiz en kötü futbolunu oynadı da Dubai'liler beğenmeyip gittiler. Sağolasın Ümit Karan bu kadar kötü oynayıp seni bizden koparma ihtimalini ortadan kaldırdığın için.

Arda ve Kewell çıkınca, Lincoln'de oynamayınca takım işte budur. Türk futboluda bu kadardır işte. 70-85 dakika arası santrayı geçemedi top. Kaleciyi topu elle oyuna sokuyor diye beğeniyordum. Demek iş kalecide değilmiş, kaleci hocası şişir lan diye talimat veriyor. Bu kadarmı isabetsiz oyuna sokulur be top.

Takımın en iyi oyuncusunun Servet olduğu maç iğrençlikten öte gitmez. Hakan Balta; hadi hocan hoca değil, sen bilmiyormusunki baltasın. Orta sahada oynayamam desene. Servet'i 10 numara oynatsalar oynarmı.

Tarihinin en kötü oyunlarından birini oynayarak deplasmanda 1 puan aldılar. Utanmadan iyi sonuç derler. Kendimi tutamıyorum, çok ağır küfürler ediyorum. Biz Galatasaray'ı sevdikçe birileri takımı bizden kaçırıyor, uzaklaştırıyor. Darbe zamanı geldi geçiyor. Büyük Galatasaray'ın devrimci taraftarı, kuşanın iş başa düştü. Bu adamı başımızdan kovduramazsak hepimiz sinir hastası olacağız.

Kupa maçında kapalıdan feryatlar duyulmuştu.''Gençliğimin amına koydun, canın sağolsun Galatasaray'' diye. Bizde ekleyelim canın sağolsun sarı kırmızı renkler, hayatımın amına koydunuz!. 3 gün sonra Ali Sami Yen kapalısının betonunun üstünde görüşürüz.

2 yorum:

hadesperado dedi ki...

abi yazına ekleyecek fazla birşey yok... valla ruhum daraldı maçı izlerken, son 15 dkyı da izlemedim zaten... hele Nonda'yı, Ümit'i, bir de bizim saftiriği kenarda aynı ruhsuzlukla görünce dayanamadım... bu kadar silik bu kadar ruhsuz bu kaar korkak oynatılmaz bu takım, yazık... eğer Adnan Polat bu futboldan memnunsa ve hala şu saftirikle devam etmeyi düşünüyorsa yandık...

Mario Jardel dedi ki...

Bu işte bir iş var ama çözemedim..

Dede ankaragücü maçında deivid'in yerine maldonado'yu oyuna alınca epey bir gülmüştüm. Zira takımda gole dönük en tehlikeli adam deivid'ti alex ve güiza alternatifinden sonra.. Ha bizim ki naaptı gole ümit karan'dan bile daha yakın olan kewell'ı oyundan aldı. Ben işin bu kısmını çözemiyorum. Aynı işi eskişehirspor maçında da uyguladı. gole ihtiyacımız var oyundan kewell çıkıp bizim maldonado'muz mehmet güven giriyor ? Bu nasıl iştir ? 80 dakika'yı çıkaran kewell 10 dakika da mı geberiyor, ölüyor, bitiyor ? O dakikaya kadar direkten dönen top başta olmak üzere en az 2 gol pozisyonumuz kewell'dan geldi.. 10 dakikada onu çıkarmak neyin nesi ? bence bu işte kesin bir iş var.. Ya kewell beni çıkartın falan diyor maçtan önce ya da bu skibbe hakikaten teknik direktör falan değil.. Mutlaka 2 sinden birisi..

birde bu takımın lincon'den sonraki duran topçusu balta mıdır ? Tamam rüzgarın da etkisi var ama rüzgar olmadığı günlerden de gördük ki bu balta duran topçu falan değil.. kimse bu takımda duran toplar üzerinde durmuyor mu ? yakaladığımız bütün duran toplar rezil oldu dün.

Bu nonda'ya tam olarak katılmasam bile steau maçından bu yana acaip bir düşüş var. Geçen sene hakan'ın oynatıldığı maçlarda çok kızıyordum neden nonda yok diye ama sağolsun hepsini yediriyor bu sene itibariyle.. Umarım silkelenir yoksa bu haliyle sezon sonuna kalmadan kendini kapı dışarda bulur.