16 Kas 2008

Bokludere'ye Doğru Sidik Yarışı





Çok merak ediyorum bu yarışı kim önde tamamlayacak. Yıllardır biteviye süren amansız yarışı. Aziz Abi, kurtar şu çocukları bu eziyetten. Birini al önce, misal bu seneden başla. Bu sene sana en çok kıyağı kim yapmışsa onu al. Bi bok olmadığını anlayınca kovarsın. Senden önce Ali Abi aynı şeyi yapmış, Rıdvan'ı bi bok sananlara ispat etmişti bi bok olmadığını. Alın lan size Şeytan dedi, 3 maç sonra kovdu, kovuş o kuvuş. Sesini kesti Rıdvangilist'lerin. O gün bugün Rıdvan sidik yarışının dışında kaldı gibi, kendine akacak başka mecralar buluyor. Gerçi bulması çok zor değil, Fener'e yalamalık yap, yalamalık yapanları görmezden gel, yürü git şu ölümlü Dünya'da. Sanamı kalmış, bozuk çarkın dişlilerini tamir etmek. Hem tamir edersen sen dışında kalırsın sistemin.

Dünkü maçla beraber sidik yarışında Aykut Kocaman bir adım öne geçti. Maçı istesen milyon dolarlar ödesen böyle kuramazsın. Tek kale oyna, 3. dakikada hakem niyetini belli etsin. İki penaltın verilmesin, yediğin iki gol hatalı olsun, bal kaymak bir Fener yenilgisi. Şimdi kötü bir oyunla hezimet yesen seni düşünen Aziz Abi, ''ulan bunda bi bok yokmuş'' deyip gündemden düşürecek. Parası çok ama vicdanı da vardır herhalde Aziz'in. Haketmediğini biliyordur. Maçtan sonra da çok güzel konuştu Aykut. Hakemlerden memnunun dedi. Büyük takıma yenildik dedi. Kıyameti koparsa , daha ilk virajda yarışı kaybedecek. Sonradan demezlermi adama kendini Bokludere'de bulursan, ne o lan o zamanki feryadın diye. Taraftar unuturmu, sessiz sedasız verdin 3 puanı, camiandan da fırça yemedin. Kendi aranızda hakem hatası olmasa yenecektiki konuşursunuz.

Şimdi kara kara düşünme sırası Bülent Uygun'da. Ne yapsa da yetişse Aykut'a. Aşağı tükürse sakal yukarısı büyük. Gerçi geçen seneden kredisi var Bülent'in. Ne güzel yenilmişti Şampiyonluk şansı varken Fener'e. Ancak bu sene kredisini harcadı ilk maçta. İki sene üst üste yenilse bu sefer hocalığı tartışılacak. Bülent Hoca önündeki maçlara bakacak şimdi. Fener'in rakiplerine aşırı motivasyonla çıkıp yollarına taş koyacak ve tereyağdan kıl çeker gibi, vakvakları ürkütmeden Kadıköy'e 3 puan bırakarak ayrılacak-ki yarışta kendiside olsun. Aman allahım birde Kadıköy'de Fener'e yenilemezse, ya futbolcular ters kolpayla oynarsa, ya da Bülent'in aldığı puanlarla Fener Şampiyonluğu kaybederse.

İşte o zaman yarışta tek kalan Aykut Kocaman'ın kısa dönem Fener Hocalığı görevi geçmiş olsun.

Zordur rüzgara karşı işemek, Türk Futbolumuzun geleceği genç hocalar. İşerken üstünüzü pisletiyorsunuz. Yakalanıyorsunuz, kimse görmese de biz görüyoruz en azından.

7 yorum:

hadesperado dedi ki...

eline sağlık abi...
geçen posta yazdığımı buraya da yazayım.
fener ankara maçı bitmiş, hakem katliamı, ankara rezilliği vs derken; aykut renginden sonra karakterini de belli ediyor:

Galatasaray maçında böyle oynamayacağız...

(böyle oynarsanız şerefsizsiniz zaten...)

Mario Jardel dedi ki...

abi aykut'un hakeme tepki koymamasına dair senin dediklerinin aynısını telegol'de tanju'da söyledi.. Valla tanju'nun yorumculuğuna da bi bok mu desem sevsem mi karar veremedim..

Nazmi Hasdemir dedi ki...

tanju en az senın benım kadar galatasaraylıdır merak etme

sembolist dedi ki...

Hafaya Ankarasporun 'çanakkale geçilmez' i oynayıp cimbomdan puan koparmak için Aykut'un kıçını yırtacağı bir takım olacağı şimdiden belli oldu...

hadesperado dedi ki...

Tanju o programdaki en has Galatasaraylı bana kalırsa...
Gökmen özdenakın, cem papilanın, serhatın yorumlarından sonra ilaç gibi geliyor...

ilkay dedi ki...

daha okumadan başlık bitirdi beni abi sen çok yaşa =)))

Bolat dedi ki...

Seviyenin yerlerde süründügü tam manasiyla cimbomlu fenerli kahvene taraftarinin sidik yarisi. Gecen yil ne güzel yenilmismis Bülent Fener'e. O Bülent Galatasaray'a da yenilmemis miydi birader?