20 Kas 2008

2.Geleneksel Bok Sandıklarımız Yarışması Sonuçlandı


2. altı aylık geleneksel Bi Bok Sandıklarımız
Hakan Ünsal
34 (44%)
Mehmet Baturalp
3 (3%)
Saffet Sancaklı
3 (3%)
İlhan Söyler
1 (1%)
Halil Özer
5 (6%)
Cem Papila
5 (6%)
Rıdvan Dilmen
13 (17%)
Göktuğ Sevinçli
0 (0%)
Aziz Üstel
2 (2%)
Deniz Gökçe
3 (3%)
Acun Ilıcalı
6 (7%)
Mustafa Denizli
1 (1%);

Bizler Galatasaray taraftarının övünmek gibi olsun ama DNA çift sarmalıyız. Kalbiyiz, tam ortasıyız, sinir uçlarıyız, gen haritasıyız, kök hücresiyiz. Yazılarımıza katılanlar, okuma icabetini gösterenler Büyük Galatasaray taraftarının en fanatik, en ölümüne olanlarıdır. Bunlar bazen kendileri normal hayatın dışında kalacak şekilde takımlarına bağlılığının en büyük örneğini vermiş olanlardır. Bu yazıları okuyanlar bazende ezici bir olay karşısında durup bütün kazandıklarını bir anda feda edebilirler.

Şurada oy kullanan 76 kişi diyelimki 76 milyon kişi olsa. İnanının ki bu anketimiz en ufak bir sapma göstermeden aynı oranla tecelli edecektir. Ve tahmin edildiği gibi ne yazıkki bir zamanlar ismini haykırdığımız, tribünlerin önüne çağırdığımız, ortasına, attırdığı gole götümüzü yırttığımız her zaman küçük kalacak olan Hakan, en nefret edilen, en pis kokan olarak, birinci sıraya yerleşmiştir.

Ben kendi payıma zaten Hakan Ünsal'ı ne kişilik olarak, ne de futbolcu olarak sevmedim. Benim için oynasa da olur giderse gitsin dediğim biriydi. Ve hiç bağırmadım kendisine. Bu yüzden içim rahat. Ama benim canım kardeşlerimin içersinde Hakan'lardan daima küçük kalacak olana bağıranların hakkını helal etmiyorum. Bende kombine biletimden Ünsal'ın payına ne kadar geçmişse zehir zıkkım ediyorum.

Bir mucize olsa, bir cin gelse ve bana Galatasaray için ne yapmak istersin tek kerede dese. Galatasaray başkanı olup, başta Hakan Ünsal olmak üzere ekmeğini Galatasaray'a, ve onun büyük taraftarına küfür etmekle kazanan eski futbolcuları kara listeye alır, hayatlarını söndürürdüm.

Artık bu adamın ismini her ne olursa olsun anmayacağım, benim için yok hükmündedir. Bundan sonra istediği gibi sövebilir. Birinciliği fazlasıyla ve hakkıyla elde etmiştir. İlk bok madalyalı Ercan Saatçi'den bile daha iğrenç kokmaktadır.

İkincilik sinsi Rıdvan'a nasip olmuştur. Hayatında sonradan girip gol attığı Altay maçından başka futboluyla ilgili hiç bir şey hatırlanmayan, manüpüle edilmiş topçulardandır. Kendisini en iyi kendisi bildiğinden, hayatını herkes gibi Fenerbahçe yalağından yal yalamakla kazanmaktadır.

3. Acun Ilıcalı, her ne kadar spor camiasının pek içinde değilse de her şeyin içinde olması hasebiyle nerden çıktığı belli olmayan İngilizce bilmeden dünyanın her tarafını dolaşabilmiş, istediği zaman futbol alemine dalabilen dallama olarak listemizin içindedir.

4. Halil Özer, aklı sıra Galatasaraylı geçinmektedir. Kendisi hasta Fenerbahçelidir. Bilmeyenler varsa öğrensin. O da kitap yazarak Galatasaraylıları dolandırmaktadır. Kitabını almayın aldırmayın. Fener'liler alsın. İçin için objektif ayaklarında Galatasaray'ın açıklarını kollayıp ortaya çıkarmakla meşguldur.

Not; Ne yazıkki etrafımız böyle arkadaşlar. Elimizden ancak bu kadar geliyor. Mümkün olduğunca fazla kişiyi bu lanetlerden kurtarmak misyonunu edindik kendimize. Biz nasıl kurtulduysak, bunları okumaktan, dinlemekten elbet birileri daha kurtulacaktır. Ne dediler acaba diye merak edenle yüzde yüz bahse girerimki futboldan en az anlayanınız kadar bile bilmiyorlar. Çoğu emirle yazı yazıyor. Hayatında Teksas, Tommiks okumayan Hakan Ünsal, Gökmen Özdenak, nasıl olurda imla hatası yapmadan iki satır yazı yazabilir bir düşünün.

Aranızda 5 dil bilen vardır, kolaymı yazı yazmak. Onlar çoğunluk onlarla baş edemeyiz. Galatasaray'lılıktandır bunca savaş, küsüyoruz hepsine.

Biz az olmakla övünüyoruz, azınlıklardan yanayız, Galatasaray sen neredeysen biz oradayız.

4 yorum:

ilkay dedi ki...

oyum rıdvanaydı. sebebi de bu dangalak "küçük" hakanı adamdan bile saymadığım içindir.

sembolist dedi ki...

Galatasaraydan ayrılanların galatasaraya sövmesi moda olmaya başladı.artık midem bulanyo izlerken.. Hakan Şükür de bu kervana katılcaka gibi...

sembolist dedi ki...

Bugünkü Yalçın Dümerin Fanatikteki yazsısı(Dejavu) gerçek bir galatasarylı yazarın yazsı.. Harikulade bir yazı.. tebrikler

selaminko dedi ki...

Hakan Ünsal konusunda katılırım. Ama Rıdvan Dilmen'i bende izliyorum. Ve bu listede olması bile komik geliyor bana. Ha evet FBli ve bu sekilde davranıyor ki yukarda ismini zikrettiğimiz zatın bu sekilde(GSlı) davranmamasını sorun ediyoruz biz.Rıdvan FB'nin yenildiği maclardan sonra kızarıyor bozarıyor. GS'ı yorumlarken de ne bokunu cıkarıyor ne de yukseltiyor. elinden geldiğince tarafsız yorum yapmaya calısıyor. Sorarım size biz hasta GSlılara FB'yi yorumlatmaya calıssalar napacagız ki? Aynı davranacagız. Ha diceksiniz ki beceremiyorsa yorumlamasın kardesim. O zaman yanına Hakan Unsal'ı koyuyorlar adamın asabı daha bi bozuluyor. Hakan Unsal, Hakan Sukur, Amator!! Kaptan Bulent neredeler? Yazıklar olsun onlara da. Onlar da farklı olmayacak.