18 Kas 2008

2.Geleneksel adam Sandıklarımız Yarışması Başladı




İlki yapıldı biliyorsunuz uzak ara Ercan Saatçi kazandı. O tarihten bu zamana seçtiğimiz aday kadroyu siz sevgili okuyucu kardeşlerimin oylarına sunuyorum. Yanlız bir ricam var oy vermeden önce oy vereceğiniz bokun bokluk derecesi hakkında yazılmış yazıyı okuyun da bi sakata gelmesin. Kimsenin hakkını yemeyelim. Amacımız mahalle takımı futbolcusu saflığında objektifliğinde adalet dağıtmak.


Tamam işiniz zor, boklardan bok beğenmek durumundasınız. Asli görevimiz uyuyanları uyandırmak değil bizim. Keşke herkes uyusa. Bir çimdik atarsın, bir gol sesi çıkartırsın uyuyan uyanır. Çok zor değildir. Ama bizim işimiz uyuyor numarası yapanları uyandırmaktır. Ne yaparsan yap gözlerini açmıyorlar. Davul çal, küfür et, suratına tükür adam uyanmıyor. Uyumuyorki uyuyor numarası yapıyor. İşte onlarla kavgamız var. Alacaksınız elinize uzunca bir demiri. Kızgın kömürde ısıtacaksınız. Kızgın tarafını değil, yanlış olmasın kızdırmadığınız tarafını bu adamların götlerine sokacaksınız ki kızgın tarafı elleriyle tutup çıkaramasınlar.


Bir kişiye yapın bakın bakalım etrafta bok kokusu kalıyormu.

10 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

Valla hakan ünsal'ın yekpare görüntüsünün kokusu buram buram burnuma yayılmadan önce oyum göktuğ sevinçli ya da aziz üstel'e olurdu ama demin oyumu hakan ünsal'a verdim. tahminim bu güzide anketinde birinciliğini göğüsleyecek en büyük adayıdır.

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Renktasim, ben oyumu Ridvan bokuna verdim. Rakibi Hakan Ünsal olabilirdi ama onu zaten bir bok yerine koymadigim icin Ridvan'da karar kildim. Bunu bize fenerli ama objektif diye yutturmaya calisirlar yillardan beri. Ne objektifligi? fener maclarindan, özellikle kaybettikleri maclardan, sonraki yorumlarini izleyin bakalim. Burnundan soluyor her seferinde.

hadesperado dedi ki...

Ben de rıdvanla hakan arasında kararsız kaldım ama o ifrit eden yorumsularını aklıma getirince açık ara odun tipli beki seçtim...

diğerlerinin hakkını yememek gerek, kimseyi etkilemeye de gerek yok zaten ama "benikoyupgitme"nin dediği gibi birinciliğe en büyük adaydır bu tosuncuk...

hayırlı uğurlu olsun...

Dobrowski dedi ki...

hahah bi oy verdim hakan ünsal 20 :) demek herkes böyle düşünüyor

sembolist dedi ki...

Ben de Azizenin yeni tetikçisi Hakan Ünsaldan yana kullandım.. (Bu arada Bülent Tulun'u da gözlermizi aradı:)

zachpaulsen dedi ki...

tartışmasız fatih terim diyorum.
en ufak bir eleştiri karşısında bile ağzından salyalar akarak kudurmuş it gibi ona buna saldıran, halkına, medyaya, basına herkese karşı inanılmaz saygısız bir adam.

kendini herşeyin herkesin üstünde gören bir ego. bir takım kişisel kaprislerle, intikam duygularıyla, kompleksle aklınca ona buna ders vermek için resmen milli takım teknik direktörlüğü ünvanını kullanıyor. bu sayede ülke gündemini sürekli meşgul ediyor.

dikkat edin her milli maçta, bu iddiasız bir hazırlık maçı bile olsa illa ki bir vukuatı var.

fatih terin koca bir balondur. ispanya maçlarının ardından da aynı senaryo tekrarlanacaktır. gene ona buna saldıracak, küfürler edecektir.

medeniyetten nasibini almamış, aşırı kompleksli, mafya özentisi ve bozuntusu, itin bokun önde gideni

futbol arenasındaki en büyük bok odur.

Nazmi Hasdemir dedi ki...

su en son yorum yapan arkadaşı saygıyla selamlıyorum. Ben o zatı gundemımden cıkardım. Milli mac seyretmıyorum. En ufak bir hisde duymuyorum. Onunla ılgılı 35 yazı yazdım okumasını tavsıye edıyorum. Ve gorüşüne yüzde yüz katılıyorum.

Kapali Ust dedi ki...

Abi ben bu sefer hakan ünsal'a verdim oyu. Bir de posttaki resim cok kotu olmus bakamıyorum blog'a valla:)

Nazmi Hasdemir dedi ki...

okuyucudan gelen yogun ıstek uzerıne bok resmını değiştirdik

hadesperado dedi ki...

b.k resmi hahahaha :)