13 Eki 2008

Lucescu İddiası


Bir rüyaydı geldi geçti Türk futbolunun üzerinden. Lucescu rüyası. Ölüye top oynatır, her maça ayrı taktikle çıkar. Lucescu'nun takımından asla umut kesilmez. Kenarda mutlaka yapacağı bir şey vardır. Yani bir taraftar olarak Hocadan ne bekliyorsan onda vardır.

Kaldığı 4 sezon boyunca iki şampiyonluğu, iki de derdest edilmiş kaçan şampiyonluğu var. Bu vasıflarla aramıdan ayrılan Lucescu, hoca arayan büyük takımlarımızın her zaman kapısını çalacağı biri olarak yaşamını Rusya'da sürdürmektedir. Her sezon başında Lucescu sesleri eksik olmaz. Sezon başlar Avrupa'ya ilk veda eden takıma layık görülür. Ne senaryolar yapılır. 2 büyük takımı şampiyon yapmıştır. 3. sünüde yaparsa tarihe geçecektir.

Aslında Lucescu sırası Fenerde'dir. Fener'e gelse ne güzel olur bu sezon. Daum'da bize gelir lige ayrı bir renk gelir. Kim şampiyon olursa 3 büyükleri şampiyon yapan Hoca olur ki bu erişilmez büyük bir rekordur.

Mustafa olursa Fatih Terim'in karizmaya bir şeyler olur. Gerçi terim iplemez, ben de çalıştırsam olurdum der çıkar da, yabancı hocalara büyük piyasa olur. Bundan sonra istedikleri takıma gidebilirler.

Hiç yorum yok: