5 Ağu 2008

Türk Telekom Stadyumu


Galatasaray önümüzdeki sezon sırtını yaslayacağı(sponsor firma da denmekte) kodaman firmayı bulmuş, anlaşmış. Aslantepe Stadının adı 10 yıl boyunca Türk Telekom Stayumu olacakmış. Net bir görüş yok taraftar sitelerinde. Her ne kadar sponsorumuz TT Net ise de bizim görüş net değil. İyi olmuş diyenler de var, stadın adı satılırmı diyende. Payanda ad sözleşme süresince kullanılan addır. Bizim maçlarımızı oynayacağımız stad Ali Sami Yen'dir. Biz Olimpiyat Stadında bile oynarken oraya Ali Sami Yen dedik.

Kimse vesvese içine girmesin. Endüstriyel futbola karşıyız deyip nal toplamak mı istiyorsunuz. Telekom o stadı doldurmak için ne maymunluklar yapar görürsünüz. Kim bilir ne futbolcular alınır. Bir de bu yönetim tam taraftar yönetimidir. En az bizim gibi düşünürler zaten. Ben isme fazla kafayı takmam. O stadın adı ne yazarsa yazsın Ali Sami Yen olarak kalacaktır.


Stadları stad yapan tribünlerinde tepinen taraftardır.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bari sen yapma abi ya,

"Şimdi bir haber geldi Aziz Yıldırım 170 milyon dolar vermiş stadın adı da fenerbahçe olacakmış..." buna ne diyorsunuz. O zaman emrenin fenere gitmesine niye kızıyorsunuz. o da kendi adına profesyönellik yaptı. öyle ya yönetiminki de profesyönellik.Kardeşim, yürekli olsun sırtında sarı kırmızı formayı taşısın ama yürekli olsun,amatör olsun, paf takımdan olsun. Gidip sonuna kadar desteklemeyen şerefsizdir. Bu gün stadın adını satan yarın daha büyük paraya kulübü satar. Her şeyin bir fiyatı vardır mantığını kabul etmiyorum. Satılık olmayan değerlerde vardır.Gerçi bu devirde çok az kaldı ama biz bu aznılık içinde olmayı seçenlerdeniz.

Saygılar

Bülent

Adsız dedi ki...

http://ver-kac.blogspot.com/

bir de bunu deneyin
bence güzel bi site

makduman dedi ki...

Stadın adı satılmadı! Galatasaray gibi Türkiye'nin en büyük klübünün stadının adı zaten satılamaz! Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin içindeki Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacak ve taraftar oraya ASY diyecek tabii ki. Varsın biletlerin üstünde Türk Telekom Stadyumu yazsın... Takımın kazanacağı milyar dolarlar olduğu sürece ismin önemi yoktur! Yüreğin önemi vardır.

Profesyonellik ise ASY Spor Kompleksini kıskanmadan tapusuz statta oynayan bir huzurevi takımı olmayı kabullenmektir. 8 yıl önce Galatasaray'ın 2 gruptan çıkıp oynadığı çeyrek finali yok sayıp kendilerini 'ilk Türk çeyrek finalist' ilan etmemektir, susup saygı göstermektir.

Bir de yürekli olmak vardır, işte o Emre'de yok... O nedenle Emre, Emre olduğu takımı yok sayarak çocukluğundan beri FB'li olduğunu söyleyebiliyor ve yeni takımının resmi internet sitesinde yazılan biyografisinde Galatasaray'ın adı geçmiyor...

Saygılar

Adsız dedi ki...

Herşeyin bir fiyatı vardır.

Basında 10 yıl için 40 milyon dolar alınacağı yazıyor. Bu da yıllık 4 milyon dolara tekabül ediyor.

Guiza'nın bonservisi 14 milyon avro.. Kezman 8 milyon avro.. Lincoln ise 4.5 milyon avro..

4 milyon dolara, Shabani Nonda falan alınabilir anca..

Demek ki koca Galatasaray SK'nın o çok övündüğü kurucusunun adı ucuza gitmiş. Guizza'nın 3'te biri kadar bile değeri yokmuş Ali Sami Yen'in.

Hamit Altıntopu almaya gidip de formasıyla resim çektiren bir başkan tarafından 6 yıl yönetilmiş bir kulüp için bence bu bile çok.

Türk Telekom kıyak yapmış. Kadrini bilin..