5 Ağu 2008

Ters Kolpa


BU HAFTA GELİYORLAR G.SARAY'ın başarılı ön liberosu Mehmet Topal'ın peşine şimdi de Arsenal düştü. Arsenal, 22 yaşındaki Topal için resmi teklife hazırlanıyor. Hakan Ünsal'ı Blackburn'e götüren menajer Müjdat Gürel vasıtasıyla haber yollayan İngilizlerin bu hafta G.Saray'ın kapısını çalacağı belirtildi

Transfer sonlanmak üzere, yalancı transfer habercisi nasıl ekmek yiyecek. Gelecek demekle gidecek demek arasında fark yok onun için. Eldeki malzeme de kısıtlı. Arda'ya takım bulamadılar. Hepsi talip oldu, bütün takımların menecerleri ellerinde dolar valizleriyle Florya'da yattılar. Başkandan Arda'dan gelen net açıklamalardan sonra şimdilik kaydıyla umutlarını kestiler. Ama bu yalancılar, ellerine senet versen gene inanmazlar. İnanırlarda işte kendilerini okuyan (bizim gibi keriz çok) ları umutlandırmaya, kendi yalanlarına inandırmaya çalışırlar.

Topal için umut kesilmedi, haftalardır Everton yandı tutuştu Ada'ya götürmek için. Açık artırma salonlarında, futbolcu menkul kıymetlerinde arttıkça arttı fiatı. Bir türlü sat ordinosu verilemedi. Everton'un yalancı yazarları her halde umudu kestiler de rahat ettik sanarken bu kez Arsenal'li yalancının eline düştük. Bizim yalancımız yazıyor, Arsenal'li inanıyor ve o da yazıyor. Onun yazısını okuyan aşağılık kompleksli bizim yalancı bu defa yaydığı yalana kendi inanıp tekrar yazıyor.

Şu ligler başlasa da bıraksak okumayı Pasfotomaç'la Fanatik(demeye dilim varmıyor) gazetelerini. (İşimiz icabı mecburen takılıyoruz yalan borsasına bu arada aklınıza kötü bir şey gelmesin. Ben bu adları taşıyan kağıt parçaları için feda edilmiş selülozun atası ağaca acırım.)

Hiç yorum yok: